Επισκευή laptop

Ταχύτατο service laptop Δωρεάν διάγνωση βλάβης laptop Γνήσια ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας Οικονομικές και ποιοτικές επισκευές Επαγγελματίες τεχνικοί υπολογιστών

Από το 2009 λειτουργούμε με γνώμονα τη δική σας εξυπηρέτηση, προσφέροντας ποιότητα, ταχύτητα και χαμηλές τιμές σε όλες τις επισκευές λάπτοπ. Με έμπειρο, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, είμαστε πάντα πρόθυμοι να προτείνουμε την πιο σωστή και οικονομική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το φορητό υπολογιστή σας.

Δωρεάν διάγνωση πριν και μετά από όλες τις επισκευές φορητών υπολογιστών

Στις διαγνώσεις μας δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Γνωρίζουμε εκ πείρας ότι μια προσεχτική διάγνωση οδηγεί πάντα σε μια επιτυχή επισκευή. Στο άρτια εξοπλισμένο επισκευαστικό κέντρο της AthensPC εκτελούμε λεπτομερώς διαφορετικά διαγνωστικά για κάθε ένα εξάρτημα του φορητού σας και εκτιμάμε τη συνολική κατάσταση του. Έτσι γνωρίζουμε ξεκάθαρα αν το laptop σας έχει αντοχή στον χρόνο και αν αξίζει να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε επισκευή.

Μόλις ολοκληρωθεί η διάγνωση, επικοινωνούμε μαζί σας, προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία. Σας ενημερώνουμε αναλυτικά τις επισκευές που πρέπει να γίνουν και το κόστος τους, και αποφασίζουμε μαζί τις περαιτέρω κινήσεις.

Μετά από κάθε επισκευή, εκτελούμε εκ νέου διαγνωστικά για να ελέγξουμε την ποιότητα των εργασιών μας και να σας το παραδώσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ο πιο οικονομικός τρόπος να επιδιορθώσετε τον φορητό σας

Όλες οι χρεώσεις μας έχουν διαμορφωθεί με βάση την ανάγκη σας για ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές επισκευές. Η συγκεκριμένη αναλογία είναι και το μυστικό της επιτυχίας της AthensPC όλα αυτά τα χρόνια, διασφαλίζοντας έτσι το κύρος και την αξιοπιστία της.

Αναφέρουμε ενδεικτικά βλάβες laptop που αναλαμβάνουμε:

Format εγκατάσταση Windows με 30 εφαρμογές, antivirus και office.
Αφαίρεση ιών, malware και επαναφορά των αλλαγών που έχουν επιφέρει.
Εγκατάσταση αξιόπιστων δωρεάν antivirus.
Backup αντίγραφο αρχείων
Αναβάθμιση μνήμης
Αλλαγή σκληρού δίσκου
Επισκευή ανεμιστήρα
Αντικατάσταση οθόνης
Αντιμετώπιση υπερθέρμανσης
Επισκευή βρεγμένου laptop
Επισκευή πληκτρολογίου
Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας
Αντικατάσταση σπασμένων πλαστικών

Όλες οι επισκευές μας γίνονται άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση. Σεβόμαστε το ότι χρειάζεστε το laptop σας επισκευασμένο το συντομότερο δυνατό. Επικοινωνήστε τώρα με την AthensPC, έμπειρος τεχνικός υπολογιστών είναι πάντα στη διάθεση σας

Παραλαμβάνουμε το laptop σας με ασφάλεια άμεσα στην Αθήνα

Μπορούμε να παραλάβουμε τον φορητό σας από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας, του Πειραιά και γενικά εντός Αττικής. Συνήθως μέσα σε λίγες ώρες, επαγγελματίας οδηγός της AthensPC μεταφέρει το laptop σας με αυτοκίνητο και όχι με μηχανάκι, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ασφάλεια παντός καιρού και προς αποφυγή άλλων κινδύνων.

Υπάρχει χρέωση για την μεταφορά του laptop μου;

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω μας ενδιαφέρει να μηδενίσουμε κινδύνους και καθυστερήσεις στην μεταφορά του υπολογιστή σας προς και από το κατάστημα της AthensPC. Για αυτό τον λόγο υπάρχει χρέωση στις μεταφορές μας που ξεκινάει από 3€, ανεξαρτήτως αν ο φορητός σας επισκευαστεί ή έρθει μόνο για διάγνωση. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά.


Για χρεώσεις καλέστε μας στο 210 2828912
 
επάνω