Τι χρειάζεται να ξέρετε για την Υποστήριξη Επιχειρήσεων
Υπηρεσίες Τηλεγραμματείας, Marketing και Promotion
Εξ'αποστάσεως, μέσω τηλεφωνίας, intermet, fax και ταχυδρομείου. Πελατοκεντρικές, ειδικά διαμορφωμένες στις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Έγκαιρα, βάσει χρονοδιαγράμματος και συμβολαίου ποιότητας. Περιλαμβάνουν και αγγλόφωνη επικοινωνία. Υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.
Ασφάλεια Επικοινωνίας & Επαγγελματική Εχεμύθεια
Για την μεταφορά εμπιστευτικών αρχείων οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν πρωτόκολλο ασφάλειας SSL/TLS (OpenSSL), κρυπτογραφήσεων που φτάνουν τα 256bit καθώς και 2 επίπεδα αποτροπής εισβολής στην μετάδοση. Τα δεδομένα, τα αρχεία και οι πληροφορίες που διαχειριζόμαστε αποθηκεύονται στους διακομιστές μας με τεχνικές υψηλής κρυπτογράφησης. Η επαγγελματική εχεμύθεια διασφαλίζεται με όρους διασφάλισης απορρήτου, εχεμύθειας και μη δημοσιοποίησης για όλα τα δεδομένα που διαχειριζόμαστε για εσάς. Τα δεδομένα που θα χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της υπηρεσίας θα διατηρούνται εκτός δημόσιας έκθεσης ή ανακοίνωσης. Με το πέρας της υπηρεσίας αυτά θα καταστρέφονται. Όλα τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο ζητήθηκαν. Απαγορεύεται σε τρίτους να τα χρησιμοποιούν ή να τα δημοσιεύσουν. Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο 2472 / 97 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων από επεξεργασία.
Για άτομα με προβλήματα ακοής ή ομιλίας υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μεσω κειμενοδιάσκεψης. 10% έκπτωση για άτομα με Κάρτα Ανεργίας, Πολύτεκνων, Αμεα ή Φοιτητικό Πάσο.
Δείτε ακόμα...
Τηλεγραμματεία / eSecretary / Virtual Office
Marketing, Web Advertising & Promotion
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα Τηλεγραμματεία (eSecretary), Marketing, Promotion
επάνω