Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευή laptop > Δημιουργία λογαριασμού email laptop

Δημιουργία λογαριασμού email laptop

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
δημιουργία email outlook laptop

Δημιουργούμε λογαριασμό email με βάση τις ανάγκες σας
Ρυθμίζουμε την εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Προσαρμόζουμε την εμφάνιση του webmail σας
Παρουσίαση της αποστολής και παραλαβής μηνυμάτων


Ποιον πάροχο email να διαλέξω για να δημιουργήσω τον λογαριασμό μου.

Η επιλογή υπηρεσίας email γίνεται μετά από έρευνα και σύγκριση των προτερημάτων της κάθε μίας. Θα αναφέρουμε ενδεικτικά χαρακτηριστικά από τις 3 πιο γνωστές υπηρεσίες.

Το Gmail θεωρείται το πιο ασφαλές από όλους τους email providers. Δημιουργήθηκε το 2007 από τη Google και είναι πρώτο σε προτιμήσεις. Είναι φιλικό στην χρήση του ενώ η εμφάνιση και οι λειτουργίες του ρυθμίζονται εύκολα. Μεγάλο πλεονέκτημα του είναι η ενσωματωμένη δυνατότητα βιντεοδιάσκεψης (video conference) το λεγόμενο Hangout. Υπάρχει υποστήριξη και για POP3 και για IMAP.

Το Outlook.com είναι ειδικά σχεδιασμένο για κινητά. Συνδέεται ομαλά με τα κοινωνικά δίκτυα και είναι απόλυτα συμβατό με όλα τα tables και τα smartphones στην αγορά. Διαθέτει άπλετο αποθηκευτικό χώρο και παρέχει ευκολία στην χρήση του. Μειονέκτημα του η έλλειψη δυνατότητας αποθήκευσης ονομάτων για αναφορά, στις διευθύνσεις email.

To Yahoo Mail έχει καλή ασφάλεια, με την υποστήριξη της Norton. Καθώς λειτουργεί από το 1997, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και στοχεύει στο να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον με αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Μειονέκτημα του είναι η μεγάλη ποσότητα των διαφημίσεων που παρουσιάζει.

Θα βοηθούσε αν χρησιμοποιούσα ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Αν διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς email, μια τέτοια εφαρμογή θα ήταν χρήσιμη. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο ένα λογαριασμό θα λέγαμε πως η χρήση του είναι περιττή. Ο πιο γνωστός email client είναι το Microsoft Office Outlook και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες υπολογιστών. Όμως δεν είναι δωρεάν, καθώς περιλαμβάνεται στην σουίτα του Office.

Η επόμενη πασίγνωστη επιλογή αντίστοιχης εφαρμογής, είναι το Mozilla Thunderbird. Είναι απολύτως δωρεάν και εύκολο στην χρήση του. Έχει και αυτό πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και υποστηρίζει χρήση διάφορων plug-ins. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ημερολόγιο, βιβλίο διευθύνσεων, δυνατότητα δημιουργίας κανόνων και φακέλων emails.

Η παρακάτω σελίδα του TechRadar περιγράφει τα 5 καλύτερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το άρθρο περιλαμβάνει το Thunderbird, Outlook, Claws Mail, Inky και το eM Client. Προχωρείτε στον σύνδεσμο με δική σας ευθύνη.
http://www.techradar.com/news/software/applications/windows-7-email-5-best-free-clients-903699

Μπορώ να αλλάξω τον τρόπο που εμφανίζονται τα email στο laptop μου;

Είτε χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή, είτε συνδέεστε μέσω browser στο email σας, υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώσουμε την εμφάνιση του. Για παράδειγμα, σε ποια θέση θέλουμε να φαίνεται η προεπισκόπηση, με τι ταξινόμηση εμφανίζονται τα emails, μέχρι και τα χρώματα της εμφάνισης. Οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται μέσα από την εφαρμογή αν χρησιμοποιείτε ή μέσω της online σελίδας του email σας. Εκτελούμε οποιεσδήποτε αλλαγές χρειάζεστε, βάσει των δικών σας αναγκών.
Από το πρώτο email το 1971 μέχρι το Gmail σήμερα
Οι παραπάνω εικόνες παρουσιάζουν πώς ήταν τα πρώτα email το 1971 και πώς παρουσιάζονται τώρα στο Gmail.

Πώς μπορώ να στείλω και να λάβω email στον λογαριασμό μου;

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορούμε να σας δείξουμε παραδείγματα αποστολής και λήψης, αφού δημιουργήσουμε τον λογαριασμό σας. Σας εξηγούμε με ποια κουμπιά ενεργοποιείτε την κάθε εργασία. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την χρήση του, σας παρέχουμε οδηγούς χρήσης στα Ελληνικά όπου μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις λειτουργίες που προσφέρει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Εάν ακόμα δυσκολεύεστε στην χρήση του λογαριασμού σας, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο από τα ιδιαίτερα μαθήματα υπολογιστών που παρέχουμε μέσω internet.
Τι μπορείτε να κάνετε...
Είναι εύκολο να δημιουργήσετε μόνοι σας έναν λογαριασμό email. Επισκεφτείτε την σελίδα του παρόχου και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στη δημιουργία νέου λογαριασμού. Προσοχή στα στοιχεία που θα εισάγετε, καθώς και στις ερωτήσεις ασφάλειας που πιθανόν θα χρησιμοποιήσετε. Καλό θα ήταν, να κρατήσετε σημειώσεις για όλη την συμπληρωμένη φόρμα εγγραφής. Πιθανόν η υπηρεσία να ρωτήσει τα συγκεκριμένα στοιχεία στο μέλλον, για δική σας ασφάλεια.
Συχνές ερωτήσεις...
Το email του παρόχου internet που έχω δεν λειτουργεί. Τι μπορεί να φταίει;

Είναι γνωστό ότι ο αποθηκευτικός χώρος που προσφέρουν συνήθως οι πάροχοι internet, είναι σχετικά μικρός. Υπάρχει η πιθανότητα να έχει γεμίσει. Θα πρέπει να σβήσετε μερικά email οριστικά, και από τον φάκελο Διαγραμμένα. Έτσι, θα απελευθερώσετε χώρο ώστε να μπορέσει το email account σας, να λειτουργήσει ξανά χωρίς πρόβλημα.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού