Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Απομακρυσμένη υποστήριξη

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω ίντερνετ

Εύκολα γρήγορα και οικονομικά για όλη την Ελλάδα
Εξειδίκευση στην εξ αποστάσεως επίλυση προβλημάτων
Υποστήριξη με εκπαιδευτικό χαρακτήρα
Όπου κι αν βρίσκεστε, είμαστε 1 κλικ δίπλα σας
Ενιαία χρέωση 0,28€ ανά λεπτό


Υποστήριξη και μαθήματα υπολογιστών μέσω internet

click hand  Κάντε κλικ στις υπηρεσίες για αναλυτικές πληροφορίες και συμβουλές
τεχνική υποστήριξη μέσω διαδικτύου η/υ και φορητών
Η γρήγορη λύση για το laptop ή υπολογιστή σας μέσω ίντερνετ
τεχνικη υποστηριξη απομακρυσμενα tablet kinhtwn
Ψάχνετε εξ αποστάσεως λύση σε προβλήματα tablet ή smartphone
τεχνική υποστήριξη μεσω ίντερνετ ανδροιδ συσκευών
Θέλετε να επιδιορθώσουμε προβλήματα Android απομακρυσμένα
apple mac online support
Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη μέσω internet σε πρόβλημα Mac
μαθηματα η υ ιδιαίτερα ηλεκτρονικών υπολογιστών arxarious
Χρειάζεστε ιδιαίτερα μαθήματα χρήσης υπολογιστών μέσω ίντερνετ
photoshop elearning lessons
Ψάχνετε ιδιαίτερα μαθήματα eLearning Photoshop για αρχάριους
μαθήματα computer programming elearning gia arxarioys
Μαθήματα προγραμματισμού από έμπειρο καθηγητή πληροφορικής
απομακρυσμένα μαθήματα δημιουργίας website
Θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε ιστοσελίδες εύκολα και χωρίς κόπο
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Δεν βρήκατε αυτό που αναζητάτε;
phone small  Καλέστε τώρα και εξηγήστε μας τι ακριβώς χρειάζεστε
Η τιμή 0,28€ ανά λεπτό ισχύει για όλες τις απομακρυσμένες υπηρεσίες. Online υποστήριξη όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Τις Κυριακές, αργίες και από 21:00 μέχρι 10:00, οι χρεώσεις επιβαρύνονται με 100%. Όλες οι υπηρεσίες μέσω διαδικτύου λειτουργούν με προπληρωμή.

Ιστορική αναδρομή της απομακρυσμένης υποστήριξης.

Η απομακρυσμένη υποστήριξη, ή αλλιώς remote support, ορίζεται ως η διαδικασία επίλυσης προβλημάτων εξ αποστάσεως. Όμως, δεν περιορίζεται μόνο σε θέματα τεχνικού χαρακτήρα. Πολλές φορές έχει εκπαιδευτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα. Γνωστές σε όλους μας υπηρεσίες, πριν καν την ύπαρξη του διαδικτύου, είναι οι τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης.

Στον χώρο των υπολογιστών, η απομακρυσμένη υποστήριξη υπήρχε δεκαετίες πριν την έλευση του internet. Τότε, υπήρχε ένας τεχνικός πίσω από την τηλεφωνική γραμμή, που παρείχε οδηγίες για την επίλυση προβλημάτων υπολογιστών. Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η υπηρεσία έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό.

Η μεγάλη επανάσταση της απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης.

Το ίντερνετ, τα πρώτα modem και φυσικά, η πρωτόγνωρη ταχύτητα των DSL συνδέσεων, έφεραν τη μεγάλη επανάσταση στη διάδοση της απομακρυσμένης υποστήριξης. Πολλά πανεπιστήμια του εξωτερικού ανέπτυξαν εξειδικευμένες πλατφόρμες ώστε να παρέχουν eLearning μαθήματα.
Για την τεχνική υποστήριξη μέσω διαδικτύου, αναπτύχτηκαν εξειδικευμένες εφαρμογές, που προσφέρουν στους τεχνικούς τον έλεγχο του υπολογιστή, ακριβώς σαν να ήταν εκεί. Χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του τεχνικού Η/Υ στον χώρο του χρήστη. Χωρίς καν να χρειάζεται ο τεχνικός να δίνει οδηγίες. Απλά χειρίζεται ο ίδιος τον υπολογιστή.
Το ίδιο ισχύει πλέον και με πολλά tablet και smart κινητά τηλέφωνα. Η απομακρυσμένη υποστήριξη επεκτείνεται και σε άλλες συσκευές που ενστερνίζονται χαρακτηριστικά υπολογιστών και λειτουργούν με κάποιο λειτουργικό σύστημα, όπως ορισμένες τηλεοράσεις ή σταθερά τηλέφωνα.

Η τεχνική υποστήριξη μέσω ίντερνετ στην Ελλάδα.

Στο εξωτερικό το online support είναι αρκετά διαδεδομένο εδώ και πολλά χρόνια. Στην Ελλάδα υπάρχει ακόμη σχετική άγνοια για το πώς λειτουργεί αυτή η υπηρεσία και κατά πόσο είναι ασφαλής. Λόγω όμως της χρησιμότητας και της ευκολίας της, αρχίζει να κερδίζει όλο και πιο πολύ έδαφος.

Η τεχνική υποστήριξη μέσω διαδικτύου λειτουργεί με ειδική εφαρμογή, με πολύ μεγάλα επίπεδα κρυπτογράφησης όπως στα 256bit. Ο χρήστης μπορεί να την απενεργοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή, απλά κλείνοντας την εφαρμογή. Κάθε φορά που η εφαρμογή τερματίζεται, ο κωδικός πρόσβασης αλλάζει αυτόματα, μη επιτρέποντας πρόσβαση σε κανέναν χωρίς την άδεια του χρήστη.

Η κατάλληλη ενημέρωση εξαλείφει τις όποιες επιφυλάξεις και η χρήση της απομακρυσμένης υποστήριξης αυξάνεται συνεχώς στις προτιμήσεις των χρηστών με μαθηματική ακρίβεια.
Μη χάσετε την ευκαιρία να εξυπηρετηθείτε με την ταχύτερη και πιο οικονομική μέθοδο τεχνικής υποστήριξης Η/Υ. Χωρίς περιορισμούς αποστάσεων και μετακινήσεις, χωρίς καθυστερήσεις, για όλη την Ελλάδα αλλά και οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού. Είμαστε στη διάθεση σας να λύσουμε ότι απορία έχετε σχετικά με την απομακρυσμένη υποστήριξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη υπολογιστών από την AthensPC.

Όπως σε όλες τις υπηρεσίες μας, έτσι και στην απομακρυσμένη υποστήριξη, μας ενδιαφέρει η άμεση και οριστική επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, στις χαμηλότερες τιμές που θα βρείτε. Η χρέωση είναι ενιαία, ανεξαρτήτως του προβλήματος, με μόνο 0,28€ ανά 1 λεπτό (χωρίς ΦΠΑ). Δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση ορισμένης διάρκειας, έτσι πληρώνετε μόνο όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.

Αντιμετωπίζουμε το κάθε πρόβλημα με σοβαρότητα και ταχύτητα. Οι τεχνικοί online παρέχουν λύσεις για σχεδόν οποιαδήποτε βλάβη έχει το λειτουργικό σας σύστημα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, τα αρχεία και τα δεδομένα σας που πιθανόν παρουσιάζονται στην οθόνη μας, είναι απολύτως εμπιστευτικά και καλύπτονται νομικά από τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.
Δεν χρονοτριβούμε στην υποστήριξη που παρέχουμε και προτείνουμε πάντα τις πιο γρήγορες και έξυπνες λύσεις. Όλες οι εργασίες του online service είναι εμφανείς στην οθόνη του υπολογιστή σας και μπορείτε να παρακολουθείτε την κάθε κίνηση του τεχνικού της AthensPC.
Παρέχουμε πλήρη online support για Mac υπολογιστές σε οποιοδήποτε θέμα λογισμικού προβλήματος και αν προκύπτει. Επίσης, παρέχεται εξειδικευμένη υποστήριξη σε Android συσκευές, υπολογιστές, λάπτοπ, κινητά smartphone και tablets.

Πληροφορίες για τη διαδικασία της εξ αποστάσεως υποστήριξης, μπορείτε να βρείτε παρακάτω, στην ενότητα Διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού απομακρυσμένης υποστήριξης.

Ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής και υπολογιστών όπου και αν βρίσκεστε.

Είναι πολλές οι φορές που θα θέλατε να μάθετε μια εφαρμογή χωρίς να χάνετε χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις. Άλλες φορές μπορεί απλά να χρειάζεστε ένα και μονο μαθημα με καθηγητή πληροφορικής για να σας λύσει κάποια συγκεκριμένη απορία, χωρίς να παρακολουθήσετε ολόκληρη σειρα μαθηματων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η χρήση του Microsoft Office ή και θέματα σχετικά με την πιστοποίηση ECDL. Η AthensPC σας παρέχει τον καθηγητή υπολογιστών που ψάχνατε να βρείτε. Θα σας καθοδηγήσει βήμα βήμα στην εκπαίδευση σας στους υπολογιστές, ακόμα και αν είστε σε αρχάριο επίπεδο.

Πόσο εύκολα είναι τα online μαθήματα χρήσης υπολογιστών.

Ανεξαρτήτως της ηλικίας και των γνώσεων που έχετε, οι καθηγητές μας θα προσαρμόσουν το μάθημα ακριβώς στα μέτρα σας. Ότι ήδη γνωρίζετε ή δεν θέλετε να μάθετε, θα το προσπεράσουν και θα εμβαθύνουν σε ότι ακριβώς σας ενδιαφέρει. Αφού σας παρουσιάσουν κάποια παραδείγματα, θα σας καθοδηγήσουν ώστε να εκτελέσετε μόνοι σας όλα τα βήματα που παρουσιάστηκαν στο μάθημα, πάντα υπό την επίβλεψη μας. Έτσι θα αποκτήσετε την γνώση που πραγματικά χρειάζεστε να μάθετε.

Η επικοινωνία με τον καθηγητή γίνεται μέσω τηλέφωνου ή απλά μέσω ίντερνετ, με χρήση του μικρόφωνου και των ηχείων του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Το μάθημα δεν απευθύνεται απαραίτητα σε ένα μαθητή.
Μπορείτε σε ζευγάρια ή μικρές ομάδες ατόμων, να παρακολουθείτε το μάθημα που σας ενδιαφέρει χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Ποια είναι η χρέωση των ιδιαίτερων μαθημάτων υπολογιστών.

Όλα τα online μαθήματα που αναφέρουμε έχουν κοινή χρέωση, όπως ακριβώς και η απομακρυσμένη υποστήριξη. Η χρέωση είναι 0,28€ / 1 λεπτό (χωρίς ΦΠΑ). Εάν επιθυμείτε πιο εξειδικευμένα μαθήματα, που δεν περιλαμβάνονται σε αυτά που προσφέρουμε, τότε πιθανόν οι χρεώσεις να είναι διαφορετικές. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.

Ποιες ώρες διεξάγονται τα εξ αποστάσεως μαθήματα Η/Υ.

Τα online ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδονται από Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Τα μαθήματα παρέχονται κατόπιν ραντεβού με τον καθηγητή υπολογιστών που θα σας αναλάβει. Η διάρκεια τους καθορίζεται αποκλειστικά από εσάς με την καθοδήγηση μας. Δεν προτείνονται 2ωρα ή 3ωρα μαθήματα, καθώς μια τόσο μεγάλη διάρκεια πιθανόν να σας κουράσει και να επηρεάσει την δυνατότητα αφομοίωσης του μαθήματος.

Δημιουργία λογαριασμού online υποστήριξης και μαθημάτων.

Όλες οι απομακρυσμένες υπηρεσίες που παρέχει η AthensPC έχουν συγκεκριμένη διαδικασία ενεργοποίησης. Είτε θέλετε να κάνετε κάποιο μάθημα είτε αναζητάτε τεχνική υποστήριξη, το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας που θα βρείτε στο τέλος αυτής της σελίδας. Δείτε παρακάτω αναλυτικά την διαδικασία έναρξης τεχνικής υποστήριξης και μαθημάτων.

Θέλετε υποστήριξη υπολογιστών μέσω ίντερνετ;

Περιγράψτε μας ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το laptop ή τον υπολογιστή σας. Θα εκτιμήσουμε την ελάχιστη διάρκεια που απαιτείται για την επίλυση του. Σε αυτό το σημείο θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε προπληρωμή αυτής της ελάχιστης διάρκειας, σε τραπεζικό λογαριασμό της AthensPC.
Μόλις γίνει η πληρωμή και έχετε το αποδεικτικό της κατάθεσης, ενημερώστε μας, ώστε να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας και να ξεκινήσουμε άμεσα την υποστήριξη. Αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου σας αποστέλλεται άμεσα ηλεκτρονικά. Κατόπιν, θα λάβετε το πρωτότυπο παραστατικό ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.
Εάν λύσουμε το πρόβλημα σας σε λιγότερο χρόνο από αυτόν της αρχικής εκτίμησης, τότε το υπόλοιπο παραμένει στον λογαριασμό σας για μελλοντική χρήση. Εναλλακτικά, μπορεί να μεταβιβάσετε το θετικό υπόλειπο σε κάποιο άλλο άτομο ή λογαριασμό, που εσείς επιθυμείτε. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να εξαργυρώσετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας σε άλλες υπηρεσίες μας όπως οι επισκευές laptop ή υπολογιστών στο εργαστήριο μας ή με επίσκεψη τεχνικού υπολογιστών στο σπίτι.

Εάν λύσουμε το πρόβλημα σας σε περισσότερο από τον εκτιμώμενο χρόνο, τότε ο λογαριασμός σας αυτόματα πιστώνεται αρνητικά με το αντίστοιχο κόστος και θα πρέπει να προχωρήσετε σε εξόφληση του αντίστοιχου ποσού.

Θέλετε online ιδιαίτερα μαθήματα υπολογιστή;

Διαλέξτε ποιο μάθημα σας ενδιαφέρει και περιγράψτε μας το επίπεδο των γνώσεων που ήδη έχετε. Θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για τον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να έχετε μια γενική εικόνα του κόστους. Δεν χρειάζεται να προπληρώσετε όλο τον κύκλο μαθημάτων.
Κάθε διδακτική ώρα προπληρώνεται σε λογαριασμό της AthensPC. Αφού γίνει η πληρωμή και έχετε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ενεργοποιήσουμε άμεσα τον λογαριασμό σας ώστε και να προχωρήσουμε στο μάθημα που σας ενδιαφέρει. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα σας σταλεί αυθημερόν ηλεκτρονικά, ενώ θα λάβετε ταχυδρομικώς το πρωτότυπο.

Περιορισμοί απομακρυσμένης υποστήριξης και μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ως ελάχιστο ποσό πρώτης κατάθεσης ορίζονται τα 16,80€ (χωρίς ΦΠΑ) που αντιστοιχούν σε 60 λεπτά της ώρας υποστήριξη ή μάθημα. Μηδενικοί ή αρνητικοί λογαριασμοί δεν εξυπηρετούνται έως ότου γίνει εξοφλήσει και αποκτήσουν και πάλι θετικό υπόλοιπο. Απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να παρέχουμε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι η ύπαρξη σταθερής σύνδεσης στο ίντερνετ.

Η τιμή αφορά παροχή της υπηρεσίας από 10:00 έως 21:00, Δευτέρα έως Σάββατο. Επίσης, στην AthensPC παρέχουμε απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Τις Κυριακές, αργίες και από 21:00 μέχρι 10:00 το πρωί, οι χρεώσεις επιβαρύνονται με 100%.Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, λαμβάνετε αναλυτικό email με την εκάστοτε χρέωση και το υπόλοιπο μονάδων. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Δημιουργία λογαριασμού online υποστήριξης


Δεν κάνουμε spam. Τα στοιχεία σας διατηρούνται απόρρητα.

κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού