Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Όροι χρήσης

Όροι χρήσης


Όροι / σύμβαση χρήσης υπηρεσιών και ιστοσελίδας.

Πριν την επίσκεψη, περιήγηση ή τη χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών μας, σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της AthensPC και τη χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών της εταιρείας.

Η περιήγηση στην ιστοσελίδα καθώς και η χρήση των υπηρεσιών της AthensPC, υποδηλώνει την ανεπιφύλακτη και ρητή αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που περιγράφονται στο παρόν κείμενο. Ο επισκέπτης των σελίδων και χρήστης των υπηρεσιών της AthensPC αποδέχεται πλήρως τους όρους χρήσης, που ισχύουν για το όλο το σύνολο των περιεχομένων, των σελίδων, των γραφικών και των αρχείων της AthensPC. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική cookie (διαβάστε περισσότερα στη σελίδα μας προστασία προσωπικών δεδομένων).

Οι όροι χρήσης των υπηρεσιών διατυπώνονται λαμβάνοντας υπόψη την ανάπτυξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου καθώς και της υπάρχουσας νομοθεσίας σχετικά με τα θέματα αυτά. Σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές της AthensPC διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής των όρων χρήσης, της μονομερούς τροποποίησης ή ανανέωσης τους, κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών μέσα από το παρόν κείμενο. Ελέγξτε στο κάτω μέρος της σελίδας, την ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης.

Εάν δε συμφωνείτε, τότε οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας της AthensPC. Παρακαλείστε να ελέγχετε το περιεχόμενο των όρων χρήσης για πιθανές αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης των υπηρεσιών και επίσκεψης των σελίδων της AthensPC ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους σας αποδοχή των όρων αυτών.

Σε καμία περίπτωση δε θεωρείται υπεύθυνη η AthensPC για οποιοδήποτε λάθος ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται, προτείνεται προφορικά ή καθίσταται διαθέσιμο μέσα από τις σελίδες της AthensPC.

Λεκτική, φυσική, γραπτή ή άλλη κατάχρηση (συμπεριλαμβανομένων των απειλών και των υβριστικών χαρακτηρισμών) οποιουδήποτε πελάτη, επισκέπτη, συνεργάτη ή μέλους, θα οδηγήσει σε άμεσο τερματισμό της συνεργασίας και διακοπή της παρεχόμενης υπηρεσίας.

Η AthensPC δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή άλλο συγγενικό site ή οι servers μέσω των οποίων διατίθενται οι σελίδες της, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια στοιχεία.
πήγαινε πάνω

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Όλο το περιεχόμενο όλων των σελίδων της AthensPC, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της AthensPC, καθώς και λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα, που αντιπροσωπεύουν την AthensPC ή/και τρίτα μέρη, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της AthensPC ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κανένα τους ή μέρος τους, δε μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πώλησης, φωτοτυπίας, ηχογράφησης, μαγνητοσκόπησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης, διανομής με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την έγγραφη άδεια της AthensPC σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό υπολογιστή για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς την αφαίρεση της ένδειξης της AthensPC. Απαγορεύεται η συλλογή του email μας για spam.

Η AthensPC δεν φιλοξενεί κάποιο από τα βίντεο που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της, σε δικό της server. Συνδέει το περιεχόμενο που αποστέλλεται από δημοφιλείς ιστοσελίδες, όπως το Youtube.com, είτε άμεσα είτε με ενσωματωμένο κώδικα ενώ αναγνωρίζει ότι η κατοχή των πνευματικών δικαιωμάτων των βίντεο ανήκει στους δημιουργούς τους. Εάν ένα βίντεο παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα και θέλετε να καταργήσουμε αυτό το βίντεο / περιεχομένου ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας. Η AthensPC σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το περιεχόμενο που ανεβαίνει από τα μέλη των δικτυακών τόπων τρίτων μερών.

Όλα τα εμπορικά σήματα, εμπορικές ονομασίες, τα σήματα υπηρεσιών, εικόνες, προστατευόμενου έργου,
ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα κλπ που αναφέρονται στο παρόν ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες / των εταιρειών τους και χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα μόνο για λόγους αναγνώρισης. Η χρήση τους δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.
πήγαινε πάνω

Σύνδεσμοι - links προς άλλες ιστοσελίδες.

Η AthensPC δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων σελίδων τις οποίες προτείνει μέσω συνδέσμων - links ή διαφημιστικών banners.

Συνεπώς, για
οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη ή χρήση τους, πρέπει να απευθύνεστε απευθείας στις συγκεκριμένες σελίδες. Μόνο αυτές οι σελίδες φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η AthensPC σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπει ή συνδέεται με αυτά με οποιονδήποτε τρόπο.
πήγαινε πάνω

Προγράμματα και εφαρμογές.

Κάποια από τα προγράμματα που ενδέχεται να προτείνουμε απαιτούν εξειδικευμένη χρήση, διαφορετικά μπορεί να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Η εκτέλεση αυτών των προγραμμάτων γίνεται με δική σας ευθύνη και η AthensPC δεν φέρει καμία ευθύνη για πιθανόν προβλήματα ή βλάβες που θα προκληθούν από την απλή χρήση ή για λάθος χειρισμό αυτών των εφαρμογών.
πήγαινε πάνω

Newsletters - ενημερωτικά δελτία.

Τα newsletters της AthensPC λαμβάνονται με την εγγραφή σας στις λίστες παραληπτών και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της AthensPC και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Η AthensPC διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.
πήγαινε πάνω

Ευθύνη επισκέπτη / χρήστη.

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της AthensPC αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην AthensPC από κακή ή αθέμιτη χρήση των υπηρεσιών και των σελίδων μας.
πήγαινε πάνω

Περιορισμός ευθύνης της AthensPC.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η AthensPC και οι διαχειριστές των ιστοσελίδων της, δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, εφαρμογών και οδηγιών της AthensPC στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων χρήσης της AthensPC, των εφαρμογών και των σελίδων που προτείνονται.

Τα περιεχόμενα των σελίδων της AthensPC παρέχονται "όπως ακριβώς είναι" χωρίς καμία εγγύηση εκφρασμένη και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, η AthensPC αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων, όχι όμως περιοριζόμενων σε αυτό, αυτών, οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.

Η AthensPC προσπαθεί ώστε ο ιστότοπος να περιλαμβάνει ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες. Οι διαχειριστές της AthensPC δεν παρέχουν καμία εγγύηση ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, και όλα τα περιεχόμενα, παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. H AthensPC δεν φέρει ευθύνη σε ουδεμία περίπτωση για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως, για οιαδήποτε ζημία από επισκέπτες της ιστοσελίδας ή τρίτους, από αίτια σχετίζονται με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση της ιστοσελίδας ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτήν ή/και από μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε υπηρεσίες ή/και προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας.

Η AthensPC διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή.
πήγαινε πάνω

Υπηρεσία απομακρυσμένης υποστήριξης & eLearning.

Απομακρυσμένη υποστήριξη & Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση παρέχεται μόνο με προπληρωμή. Είναι διαθέσιμη μόνο μέσω internet, email, chat και τηλεφώνου. Απαραίτητη η συγκατάθεση κηδεμόνα για άτομα κάτω των 18 χρονών.

Οι υπηρεσίες εξ αποστάσεως τεχνικής υποστήριξης Η/Υ παρέχονται υπό κρυπτογράφηση 256-bit (περίπου 32 χαρακτήρων) . Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Νόμο 2472 / 97 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων από επεξεργασία. Η απομακρυσμένη υποστήριξη και τα μαθήματα εξ' αποστάσεως γίνονται μόνο κατόπιν ραντεβού με τον τεχνικό υπολογιστών / καθηγητή που σας έχει αναλάβει.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να σταματήσει την παροχή της υπηρεσίας. Η εκτιμώμενη ποσότητα των ωρών ολοκλήρωσης των μαθημάτων / επίλυση βλάβης ενδέχεται να μεταβληθεί. Εάν οι μονάδες στον λογαριασμό δεν επαρκούν, τότε η AthensPC έχει δικαίωμα να διακόψει την παροχή της υπηρεσίας έως ότου προστεθούν στο λογαριασμό μονάδες. Κατάθεση χρημάτων μέσω paypal γίνεται αυστηρά μόνο από τον κάτοχο της πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Η AthensPC δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή πρόβλημα προκληθεί στον υπολογιστή σας, ειδικά και όχι μόνο, όταν ευθύνεται σε υπαιτιότητα τρίτων, όπως σε κακής ποιότητας ηλεκτρικού ρεύματος, λάθος χειρισμό υπολογιστή, λάθος σύνδεση υπολογιστή, πτώση υπολογιστή, ιούς ή κάποια άλλη διαδικτυακή απειλή, κατά την διάρκεια, πριν και μετά της υπηρεσίας απομακρυσμένης υποστήριξης Η/Υ & eLearning.

Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας στην υπηρεσία, προηγείται κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της AthensPC, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Τελικό ποσό κατάθεσης θεωρείται το ποσό που απομένει μετά την αφαίρεση τυχόν τραπεζικών εξόδων. Σε κάθε κατάθεση οφείλετε να 1) Ελέγξετε το όνομα κατόχου λογαριασμού. 2) Κρατήσετε την απόδειξη κατάθεσης. 3) Μας ενημερώσετε, με email ή τηλεφωνικώς την ημερομηνία και το ποσό κατάθεσης. Μόλις εμφανιστεί η πληρωμή στον λογαριασμό μας, θα λάβετε αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου σε ψηφιακή μορφή μέσω email. Κατόπιν, σας αποστέλλουμε ταχυδρομικώς το πρωτότυπο παραστατικό, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Αν επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, στην αιτιολογία κατάθεσης είναι απαραίτητη η αναγραφή του ΑΦΜ σας και των στοιχείων τιμολόγησης.

Στην περίπτωση που η διάρκεια της υποστήριξης έχει συνολικό κόστος, μικρότερο από το ποσό που καταθέσατε, οι μονάδες μένουν στο λογαριασμό σας, για μελλοντική χρήση. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Στην περίπτωση που η διάρκεια της υποστήριξης έχει συνολικό κόστος, μεγαλύτερο από το ποσό που καταθέσατε, θα πρέπει να γίνει πληρωμή του υπόλοιπου ποσού ενώ η AthensPC διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την απομακρυσμένη υποστήριξη, έως ότου γίνει η εξόφληση του υπολοίπου και προπληρωμή παραπάνω χρόνου. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, λαμβάνετε αναλυτικό email με την εκάστοτε χρέωση και το υπόλοιπο μονάδων. Εφόσον προχωρήσετε σε κατάθεση, αυτομάτως αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης.

Η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος επιβαρύνει τον πελάτη. Αν η μεταφορά χρημάτων (έμβασμα ) γίνει από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3 - 5 € τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και αυτά πριν την παροχή της υπηρεσίας. Διαφορετικά, αφαιρείται το κόστος των τραπεζικών εξόδων από την κατάθεση και υπολογίζεται το υπόλοιπο. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η AthensPC δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Στις απομακρυσμένες συνεδρίες δεν θα σας ζητήσει οποιαδήποτε σύνδεση μαζί σας χωρίς κανένα ζωντανό πρόσωπο που να μιλά σε σας την ίδια στιγμή. Σε περίπτωση που πάρετε κάποια πρόσκληση σύνδεσης χωρίς να μας το έχετε ζητήσει εσείς προσωπικά, παρακαλούμε να μη δεχθείτε το αίτημα.
πήγαινε πάνω

Υπηρεσία Free HelpDesk.

Η υπηρεσία έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται μόνο σε ιδιώτες χρήστες Η/Υ. Όποιες οδηγίες παρέχονται, δεν προτείνονται ως αντικατάσταση του ελέγχου του υπολογιστή σας από εξειδικευμένο τεχνικό υπολογιστών. Η υπηρεσία λειτουργεί μόνο μέσω της ειδικής φόρμας και όχι μέσω τηλεφώνου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας. Η εκτέλεση των οδηγιών γίνεται αποκλειστικά με προσωπική ευθύνη του χρήστη.

Σε όλα τα μηνύματα ανταποκρινόμαστε με σειρά προτεραιότητας. Δεν προτείνουμε λύσεις που χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και πιθανόν να βάλουν σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας, τα δεδομένα σας ή ακόμη και εσάς τους ίδιους.

Υπάρχουν βλάβες που δεν μπορούν να διαγνωσθούν από απλούς χρήστες. Τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να ελεγχθούν από τεχνικό υπολογιστών σε εξειδικευμένο εργαστήριο επισκευής Η/Υ, όπου υπάρχει ο απαιτούμενος τεχνικός εξοπλισμός.

Δεν εγγυόμαστε την οριστική επίλυση του προβλήματος του υπολογιστή σας καθώς και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκληθούν λόγω καθυστέρησης στην απάντηση μας ή κατά τη διάρκεια και μετά από την εφαρμογή των λύσεων που θα σας προτείνουμε ή όχι. Προχωρείτε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρης της απάντησης μας σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο, έντυπο ή ηλεκτρονικό άλλο μέσω (ιστοσελίδες, forum, blog κτλ.).

πήγαινε πάνω

Υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης Η/Υ.

Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Η υπηρεσία παρέχεται "ως έχει" και "όπου είναι διαθέσιμη". Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στην Αγγλική και Ελληνική γλώσσα. Δεν ισχύουν τυχόν εκπτώσεις ή προσφορές για τη μεταφορά Η/Υ, για τα ανταλλακτικά και τη χρέωση επίσκεψης τεχνικού. Η Onsite (στο χώρο σας) και Lab (στο εργαστήριο μας) διάγνωση, η οποία οδηγεί σε πρόβλημα hardware ή σε μη επιλύσιμα προβλήματα, ή σε λύσεις που ο πελάτης δεν επιθυμεί να πραγματοποιήσουμε, χρεώνεται.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να σταματήσει την διαδικασία επισκευής και να παραλάβει τον υπολογιστή του, καταβάλλοντας το ποσό που αντιστοιχεί στη μέχρι αυτή τη στιγμή, επισκευή. Ο εκτιμώμενος χρόνος επισκευής του υπολογιστή, για τον οποίο ενημερώνεται ο πελάτης κατόπιν πρωτοβάθμιου ελέγχου, ενδέχεται να μεταβληθεί.

Δεν είναι εγγυημένη η ανάκτηση των δεδομένων από διαγραμμένα, μορφοποιημένα ή κατεστραμμένα μέσα. Ο αναγραφόμενος χρόνος επισκευής (εντός 24 ώρες) στην σελίδα της AthensPC προϋποθέτει τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την ομαλή επίλυση των βλαβών. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να καθυστερήσει αν ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμος για ενημέρωση ή για την παράδοση / παραλαβή, αν η βλάβη απαιτεί περισσότερο χρόνο για την επίλυση και αν ο μεταφορέας ή ο τεχνικός έχει υψηλό φόρτο εργασίας.

1) Σε περίπτωση επανεγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος (format), οι υπάρχουσες εφαρμογές και ρυθμίσεις διαγράφονται. Τα αρχεία διασώζονται, εφόσον ζητηθεί.

2) Σε περίπτωση αποτυχίας αφαίρεσης ιών, υπάρχει πιθανότητα το Λειτουργικό Σύστημα να χαλάσει ολοκληρωτικά και να χρειάζεται επανεγκατάσταση. Εάν υπάρξει άρνηση της επισκευής, ο υπολογιστής πιθανόν να παραδοθεί με μη εκκινήσιμο Λειτουργικό Σύστημα. Επίσης, η εκκαθάριση ιών και κακόβουλων λογισμικών ενδέχεται να προκαλέσει την απώλεια κάποιων αρχείων σας.

3) Στην τιμή εγκατάστασης προγραμμάτων ή/και λειτουργικού συστήματος, δεν περιλαμβάνεται η αγορά τους.

4) Κατά τη διαδικασία της διάγνωσης, τα εξαρτήματα του υπολογιστή δοκιμάζονται στις πιο δύσκολες συνθήκες. Βλάβες που ήδη υπάρχουν, ενδέχεται να επιβαρυνθούν περαιτέρω. Η διάγνωση διαρκεί τουλάχιστον 8 ώρες. Σε περίπτωση άρνησης της επισκευής, ο υπολογιστής πιθανόν να παραδοθεί με μη εκκινήσιμο Λειτουργικό Σύστημα ή και σε πιο δυσχερή κατάσταση.

5) Παραδίδοντας στο εργαστήριο μας τον υπολογιστή σας ή κάποια άλλη συσκευή, προς επισκευή, συμφωνείτε και αποσύρετε κάθε ευθύνη από την εταιρία μας, για τυχόν ζημιές που περιλαμβάνονται αλλά δεν περιορίζονται στο παρόν. Επίσης, για οιαδήποτε απώλεια δεδομένων, που είναι αναπόφευκτη, κατά την διάρκεια της επισκευής καθώς και για διαφυγόντα κέρδη από δραστηριότητες για τις οποίες χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή/συσκευή σας, έξοδα μεταφοράς, άλλες ζημίες και οτιδήποτε άλλο σχετικό με τον υπολογιστή/συσκευή που επισκευάζεται, κατόπιν προφορικής ή γραπτής άδειας σας.

6) Υπολογιστές και λοιπές συσκευές προς επισκευή, που δεν αναζητούνται εντός 2 μηνών, από την ημερομηνία παράδοσης στο εργαστήριο μας, θεωρούνται εγκαταλειμμένα και αποστέλλονται προς ανακύκλωση, χωρίς ειδοποίηση.

Εάν η πληρωμή για την επισκευή γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή ebanking, η εξόφληση προηγείται της παράδοσης του υπολογιστή. Δεν παραδίδεται επισκευασμένος υπολογιστής εάν δεν έχει εμφανιστεί πρώτα η κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της AthensPC. Δεν αρκεί απλά η εμφάνιση της απόδειξης κατάθεσης του ποσού.

Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η AthensPC δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, συμπτωματική, ειδική, παρεπόμενη ή άλλη ζημία, περιλαμβάνοντας αλλά και χωρίς να περιορίζεται σε αυτά, αποζημίωση για απώλεια κερδών, υπεραξίας, χρήσης, δεδομένων ή άλλων άυλων απωλειών (ακόμη κι αν η AthensPC έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών), που προκύπτουν από: (i) τη χρήση ή την αδυναμία να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας (ii) το κόστος προμήθειας υποκατάστατων αγαθών και υπηρεσιών που απορρέουν από κάθε είδους αγαθά, δεδομένα, πληροφορίες ή υπηρεσίες που αγοράζονται ή αποκτώνται ή μηνύματα που λαμβάνονται ή συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μέσω ή από τις υπηρεσίες (iii) μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή μετατροπή των μεταδόσεων ή των δεδομένων σας (iv) δηλώσεις ή ενέργειες οποιουδήποτε τρίτου μέρους σχετικά με τις υπηρεσίες (v) ή σε οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά τις υπηρεσίες. Οποιαδήποτε ευθύνη θα περιορίζεται στην αξία των συγκεκριμένων παρεχόμενων υπηρεσιών. Τις Κυριακές, αργίες και μετά τις 9 το βράδυ μέχρι 10 το πρωί, οι χρεώσεις επιβαρύνονται με 100%.

Η AthensPC μπορεί να χρησιμοποιεί εφαρμογές και μέσα από άλλους προμηθευτές ώστε να παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, το λογισμικό, τη δικτύωση, την αποθήκευση και τη σχετική τεχνολογία που απαιτείται για την εκτέλεση των υπηρεσιών.

Δεν πρέπει να τροποποιήσετε, ή να μεταπωλήσετε τις υπηρεσίες μας σε τρίτους, εκτός αν ρητά ορίζεται από εμάς. Οποιαδήποτε ευθύνη προκύπτει από αυτό θα είναι αποκλειστικά δική σας.

Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας του υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη και τον κωδικό του λογαριασμού / πρόσβασης σας σε λογαριασμούς email, κοινωνικών δικτύων κλπ, καθώς και στο ασύρματο δίκτυο σας. Η AthensPC δεν μπορεί και δεν θα ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή ζημία από την αδυναμία σας να συμμορφωθείτε με την παρούσα υποχρέωση ασφάλειας. Σας ζητείται να μην μοιράζονται το όνομα χρήστη και ο κωδικός λογαριασμού / πρόσβασης στον υπολογιστή σας ή με τρίτους. Αν αυτό συμβεί παρακαλούμε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης αμέσως.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό. Δεν πρέπει, όσον αφορά τη χρήση της υπηρεσίας, να παραβιάζετε νόμους, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλες οι δράσεις σας και οι αλληλεπιδράσεις μαζί μας για θέματα υποστήριξης ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους νόμους της Ελλάδας στον κυβερνοχώρο και ή της χώρας διαμονής σας.

Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Οι όροι χρήσης αποτελούν συμφωνία μεταξύ της AthensPC και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών μας και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Τηρούμε την οδηγία 2011/83/ΕΕ σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Με βάση τον κανονισμό 524/2013 ενημερώνουμε τους καταναλωτές/πελάτες/επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ότι σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί συμβιβαστικά μεταξύ μας ή αν θέλουν να κάνουν καταγγελία μπορούν να προσφύγουν σε διαδικασία ADR (Alternative Dispute Resolution) μέσω της Ευρωπαϊκής πλατφόρμας ODR (Online Dispute Resolution) στο link https://ec.europa.eu/odr.

Στις αναφερόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Για οποιαδήποτε εργασία ή ανταλλακτικό εκδίδεται απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Η AthensPC διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους, κόστος μεταφορικών και τιμολογιακή πολιτική χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της AthensPC, οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.

Η Τελευταία Ενημέρωση έγινε την 19/02/2016 από την AthensPC. Για πληροφορίες, ερωτήσεις, απορίες και διευκρινίσεις των ανωτέρω, επικοινωνήστε μαζί μας.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού