Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Τεχνικός υπολογιστών

Τεχνικός υπολογιστών

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών αθήνα

Έμπειροι τεχνικοί υπολογιστών
Γρήγορη ανταπόκριση
Συνέπεια στα ραντεβού
Επισκευές με γραπτή εγγύηση
Ξεκάθαρα και χωρίς συμβιβασμούς


Τι εργασίες παρέχουν οι τεχνικοί υπολογιστών

click hand  Κάντε κλικ στις κατ οίκον επισκευές για λεπτομέρειες και συμβουλές
τοποθέτηση powerline στο ηλεκτρικό δίκτυο οικίας
Χρειάζεστε τεχνικό η/υ για την εγκατάσταση powerline
δημιουργία τοπικου δικτυου από τεχνικούς δικτυών
Ψάχνετε τεχνικό για εγκατάσταση τοπικού δικτύου στο χώρο σας
εγκατασταση κατ οικον δυκτιακου εκτυπωτη wifi
Θέλετε να εγκαταστήσουμε WiFi εκτυπωτή κατ οίκον
τεχνικοι υπολογιστων ρυθμίζουν τον wifi αναμεταδότη ίντερνετ
Χρειάζεστε πλήρη κάλυψη του ασύρματου δικτύου στο χώρο σας
service pc στο σπίτι αθηνα πειραια αττικη texnikoi
Χρειάζομαι άμεση επισκευή με επίσκεψη τεχνικού κατ οίκον
εγκατασταση DSL router internet από τεχνικό pc
Θέλω να ρυθμίσω το νέο μου router στο internet DSL
συνδεση ups με υπολογιστή από τεχνικο η/υ
Θέλω να προστατεύσω τον υπολογιστή μου από το ηλεκτρικό ρεύμα
hdmi συνδεση τηλεόρασης με υπολογιστή
Πώς μπορώ να συνδέσω τον η/υ στην τηλεόραση και στερεοφωνικό
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη σε άλλο πρόβλημα;
phone small  Μιλήστε με τεχνικό Η/Υ της AthensPC για να σας προτείνει λύση
Οι χρεώσεις αφορούν μόνο τις εργασίες και δεν περιλαμβάνουν το κόστος ανταλλακτικών ή εφαρμογών που πιθανόν να χρειαστούν. Οι hardware επισκευές στο σπίτι καλύπτονται με γραπτή εγγύηση. Ισχύει για επανάληψη των ίδιων εργασιών μόνο στο κατάστημα της AthensPC και δεν περιλαμβάνει κόστος μεταφορικών.

Έμπειροι τεχνικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Αθήνα.

Ψάχνετε επαγγελματία τεχνικό υπολογιστών στην Αθήνα; Θα τον βρείτε στην AthensPC. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι πτυχιούχοι, με εξειδίκευση στις επισκευές υπολογιστών και laptop. Έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα, ώστε να παρέχουν υποστήριξη στον χώρο σας.

Ξεκάθαρες επισκευές χωρίς συμβιβασμούς, με την εμπειρία και τον άψογο επαγγελματισμό που χαρακτηρίζουν τους τεχνικούς μας. Θα ελέγξουν την κατάσταση του υπολογιστή σας με βάση τις πιο σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης.
Αν κατά την επίσκεψη προκύψουν προβλήματα που δεν σας συμφέρει οικονομικά να γίνει η επισκευή κατ οίκον, θα σας προτείνουν εναλλακτικές λύσεις. Η εμπειρία είναι βασικός παράγοντας για να αποφεύγουμε πολύωρες επισκευές σε προβλήματα που απαιτούν διαφορετική αντιμετώπιση.
Οι τεχνικοί υπολογιστών της AthensPC δεν συμβιβάζονται με πρόχειρες λύσεις γιατί έτσι, είναι πολύ πιθανόν ο υπολογιστής να εμφανίσει ξανά το ίδιο ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Θα ελέγξουν και τον χώρο λειτουργίας του συστήματος σας, καθώς πολλά προβλήματα οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες.

Παράδειγμα, ζεστό περιβάλλον, με πολύ υγρασία ή πολύ σκόνη, κακή ηλεκτροδότηση, έλλειψη γείωσης, φθαρμένα καλώδια ή κακής ποιότητας πολύμπριζα. Ο τεχνικός υπολογιστών πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλους τους παράγοντες κατά την διάρκεια της επίσκεψης του.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για μια πρώτη εκτίμηση του προβλήματος του υπολογιστή, του laptop ή του δικτύου σας και για να κλείσετε άμεσα ραντεβού.

Άμεση τεχνική υποστήριξη Η/Υ στον χώρο σας.

Η AthensPC ενδιαφέρεται για την ταχύτατη εξυπηρέτηση σας. Χωρίς καθυστερήσεις ερχόμαστε και λύνουμε το πρόβλημα που έχει το laptop ή το pc σας. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να περιμένετε ποικίλει ανάλογα με το φόρτο εργασίας, που υπάρχει στα προγραμματισμένα ραντεβού. Συνήθως κυμαίνεται από μερικές ώρες έως μια μέρα. Υποστήριξη παρέχεται όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, με τη χρέωση να διαφοροποιείται ανάλογα.

Χρεώσεις επίσκεψης τεχνικού υπολογιστών σε περιοχές της Αθήνας.

Η διάρκεια που μπορεί να έχει μια επισκευή εκτιμάται πρώτα τηλεφωνικά, για να έχετε μια σχετική εικόνα για κόστος της επισκευής. Παρόλα αυτά, δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστεί. Πολλές φορές ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής μεταβάλλεται από παράγοντες, που δεν γίνεται να διαπιστωθούν τηλεφωνικά.
Φυσικά, πριν οριστεί οποιοδήποτε ραντεβού, υπάρχει αναλυτική επικοινωνία με τεχνικό η/υ της AthensPC, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ερωτήσεις και διευκρινήσεις για το πρόβλημα που έχει o φορητός ή σταθερός υπολογιστή σας. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να επισκευαστεί ο υπολογιστής στον χώρο σας, για διάφορους τεχνικούς λόγους.
Σε αυτή την περίπτωση, καθώς και σε περίπτωση επισκευής, η διάγνωση χρεώνεται με βάση το κόστος ανά ώρα και επίσκεψης, όπως αναγράφεται παρακάτω. Δωρεάν διαγνώσεις μπορείτε να επωφεληθείτε στο εργαστήριο μας.

Κατά την επίσκεψη τεχνικού, η πρώτη ώρα χρεώνεται ολόκληρη, με βάση τον παρακάτω πίνακα ανά περιοχή της Αθήνας. Μετά την πρώτη ώρα, η χρέωση είναι 0,28€ (χωρίς ΦΠΑ) το 1 λεπτό, έτσι πληρώνετε ακριβώς όσο διαρκεί η επισκευή. Στην 24ωρη υποστήριξη υπάρχει επιβάρυνση 100% παραπάνω για ραντεβού που εκτελούνται αργίες καθώς και από τις 9 το βράδυ έως τις 10 το πρωί.

Κόστος 1ης ώρας επίσκεψης τεχνικού ανά περιοχές της Αθήνας.

Οι χρεώσεις εξαρτώνται από την χιλιομετρική απόσταση από την έδρα μας στο Νέο Ηράκλειο και από τον χρόνο που χρειάζεται για να έρθουμε σε εσάς. Μετά την πρώτη ώρα, η χρέωση διαμορφώνεται σε 0,28€ ανά 1 λεπτό (χωρίς ΦΠΑ). Δηλαδή, αν η επίσκεψη του τεχνικού διαρκέσει 1,5 ώρα, η χρέωση θα περιλαμβάνει την πρώτη ώρα ολόκληρη και 30 λεπτά x 0,28€. Οι αναγραφόμενες τιμές του πίνακα αφορούν την πρώτη ώρα της επίσκεψης (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ).

Κουκάκι  43€
Κρυονέρι  53€
Κυψέλη  36€
Λαμπρινή  30€
Λυκαβηττός  47€
Λυκόβρυση  20€
Μαρούσι  25€
Μελίσσια  36€
Μενίδι  36€
Μεταμόρφωση  20€
Μεταξουργείο  40€
Μετς  40€
Μοναστηράκι  40€
Μοσχάτο  47€
Νέα Ερυθραία  43€
Νέα Ιωνία  20€
Νέα Κηφισιά  30€
Νέα Λιόσια  36€
Νέα Σμύρνη  47€
Νέα Φιλαδέλφεια  30€
Νέα Φιλοθέη  25€
Νέα Χαλκηδόνα  36€
Νεάπολη  43€
Νέο Ηράκλειο  20€
Νέο Ψυχικό  40€
Νέος Κόσμος  43€
Νίκαια  47€
Ομόνοια  40€
Παγκράτι  40€
Παλαιό Ψυχικό  40€
Παλλήνη  43€
Παπάγου  36€
Πατήσια Άνω / Κάτω  36€
Πειραιάς  47€
Πεντάγωνο  36€
Περισσός  25€
Περιστέρι  40€
Πετράλωνα  43€
Πετρούπολη  40€
Πευκάκια  25€
Πεύκη  25€
Πλάκα  40€
Πλατεία Αμερικής  36€
Πολιτεία  47€
Πολύγωνο  36€
Ρέντη  47€
Ριζούπολη  25€
Ρουφ  43€
Σεπόλια  30€
Ταύρος  43€
Φάληρο  53€
Φιλοθέη  36€
Χαϊδάρι  43€
Χαλάνδρι  30€
Χολαργός  36€
Ψυρρή  40€
Ψυχικό  40€
Αγία Βαρβάρα  43€
Αγία Παρασκευή  36€
Άγιοι Ανάργυροι  36
Άγιος Δημήτριος  47
Άγιος Ελευθέριος  36
Άγιος Νικόλαος  36
Άγιος Στέφανος  53
Αθήνα Κέντρο  40
Αιγάλεω  43
Άλιμος  47
Αμπελόκηποι  36
Άνοιξη  53
Άνω Λιόσια  40
Αργυρούπολη  53
Αττική  36
Αχαρνές  36
Βαρυμπόμπη  53
Βικτώρια  36
Βοτανικός  43
Βούλα  53
Βουλιαγμένη  53
Βριλλήσια  36
Βύρωνας  43
Γαλάτσι  30
Γέρακας  43
Γκάζι  40
Γκύζη  36
Γκράβα  36
Γλυφάδα  53
Γουδί  36
Δάφνη  43
Διόνυσος  53
Δραπετσώνα  53
Δροσιά  53
Εκάλη  47
Ελληνικό  53
Ελληνορώσων  36
Εξάρχεια  40
Ζωγράφου  40
Ηλιούπολη  47
Θησείο  40
Θρακομακεδόνες  47
Ίλιον  36
Ιλίσια  40
Καισαριανή  43
Καλλιθέα  47
Καλογρέζα  20
Καματερό  36
Κάντζα  43
Κατεχάκη  36
Κάτω Κηφισιά  43
Κεραμεικός  43
Κερατσίνι  53
Κηφισιά  36
Κολωνάκι  47
Κολωνός  40
Κορυδαλλός  43
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
 

Σε ποιες βλάβες και γιατί δεν προτείνεται η επίσκεψη τεχνικού Η/Υ;

Και στις επισκευές κατ οίκον, η φιλοσοφία της AthensPC παραμένει η ίδια: η καλύτερη δυνατή ποιότητα με το πιο χαμηλό κόστος. Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι δεν ενδείκνυται η επισκευή οποιουδήποτε προβλήματος στο χώρο του χρήστη. Υπάρχουν βλάβες όπου απαιτούνται ειδικά εργαλεία και διαγνωστικές συσκευές, που είναι πρακτικά αδύνατο να έρθουν στον χώρο σας. Πολλές φορές, κατά τη διαδικασία της διάγνωσης, απαιτείται να βγουν τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας και να ελεγχτούν ένα ένα ξεχωριστά. Κάποια ανταλλακτικά χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο έστω για να εμφανίσουν το ελάττωμα τους.
Παράδειγμα, μια απρόσμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή μπορεί να οφείλεται σε προβληματικό driver, σε ελαττωματική μνήμη και σε δεκάδες ακόμα λόγους. Ας υποθέσουμε ότι είναι ελαττωματική η ram του υπολογιστή σας. Για να το επιβεβαιώσει ο τεχνικός, θα πρέπει να εκτελέσει μια σειρά από διαγνωστικά ώστε υπεύθυνα να σας προτείνει να προχωρήστε σε αντικατάσταση μνήμης. Σε αυτό το σημείο, η διάγνωση θα ξεπεράσει τα επιτρεπτά χρονικά όρια ώστε να διεξαχθεί στον χώρο σας. Πρέπει να λάβουμε υπόψη, ελαττωματικές μνήμες που εμφανίζουν αστάθεια μετά από αρκετές ώρες λειτουργίας.
Εάν δεν εκτελεστούν τα συγκεκριμένα, πολύωρα διαγνωστικά στις μνήμες, ο τεχνικός αναγκαστικά θα πιθανολογήσει για το ελαττωματικό ανταλλακτικό. Θα βασιστεί σε πιθανότητες και όχι σε αποδεδειγμένα, ακράδαντα στοιχεία για την βλάβη που έχει το σύστημα σας. Το αποτέλεσμα θα είναι μια κακή επισκευή με πολλά ποσοστά επανεμφάνισης του ίδιου ή κάποιου άλλου προβλήματος στο μέλλον.
Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που βλέπουμε συχνά μηχανήματα να επισκευάζονται κάθε λίγους μήνες, ξανά και ξανά, έως ότου γίνει μια ολοκληρωμένη διάγνωση για να αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία της βλάβης.
Υπάρχουν βλάβες που θα προτείνουμε να μην επιδιορθωθούν στον χώρο σας, όχι από αδυναμία μας αλλά λόγω υπευθυνότητας απέναντι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε αν πραγματικά αξίζει οικονομικά να επισκευαστεί ο υπολογιστής σας στο χώρο σας ή αν συμφέρει να έρθει στο κατάστημα της AthensPC.

Υπάρχει πιο γρήγορη και οικονομική λύση από την επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι;

Από κάθε άποψη, η επισκευή του υπολογιστή ή του laptop σας στο εργαστήριο μας, είναι η πιο σωστή και συμφέρουσα λύση. Αν όμως δε θέλετε ή δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τον υπολογιστή σας, αλλά ψάχνετε μια πολύ οικονομική λύση, η απομακρυσμένη υποστήριξη είναι αυτό που χρειάζεστε.

Το τεχνικό προσωπικό την AthensPC μπορεί να σας παρέχει την βέλτιστη λύση με την χαμηλότερη τιμή χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί ο υπολογιστή σας. Λύνουμε κάθε φύσεως προβλήματα λογισμικού, συσκευών, περιφερειακών, εκτυπωτών και δικτύου απομακρυσμένα μέσω internet. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε δυσκολία έχετε στη λειτουργία Android κινητού ή tablet.

Παρέχεται τεχνική υποστήριξη κατ οίκον για περιοχές εκτός Αθηνών και Πειραιά;

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε με επίσκεψη τεχνικού pc, αναγράφονται αναλυτικά στον παραπάνω πίνακα. Αν βρίσκεστε σε κάποια άλλη περιοχή, στο υπόλοιπο Αττικής, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μία λύση. Το κόστος ορίζεται ανάλογα με την απόσταση από το επισκευαστικό κέντρο της AthensPC και συνεπώς, τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να έρθουμε.

PC service στο σπίτι. Ποιες εργασίες περιλαμβάνονται;

Οι τεχνικοί της AthensPC αναλαμβάνουν επιτυχώς κάθε βλάβη υπολογιστή και laptop που δύναται να επιλυθεί στο σπίτι ή το γραφείο σας. Επίσης, διεκπεραιώνουν εργασίες που αφορούν τοπικά δίκτυα υπολογιστών, αναμεταδότες WiFi, εγκατάσταση router και εκτυπωτών, σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση και προστασία από ηλεκτρικό ρεύμα.

Υπάρχει εγγύηση στις εργασίες του τεχνικού υπολογιστών με ραντεβού;

Είμαστε από τις λίγες εταιρίες τεχνικής υποστήριξης Η/Υ που παρέχει εγγύηση στις επισκευές laptop και υπολογιστών στον χώρο σας.
Η εγγυήσεις μας ισχύουν σχεδόν για όλες τις εργασίες που θα κάνουμε σε επίπεδο υλικού hardware με διάρκεια από 3 μήνες έως 2 χρόνια. Οι διάρκεια των εγγυήσεων αναφέρεται σε κάθε βλάβη που θα βρείτε στα ευρετήρια προβλημάτων laptop και υπολογιστών αντίστοιχα. Οι εγγυήσεις για τις κατ οίκον επισκευές ισχύουν για επανάληψη της επισκευής μόνο στο επισκευαστικό κέντρο της AthensPC ενώ δεν περιλαμβάνουν κόστος μεταφορικών.

Εκπαίδευση ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σπίτι σας στην Αθήνα.

Αν χρειάζεστε μαθήματα υπολογιστών στο σπίτι ή στο γραφείο σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Κλείστε ραντεβού με έμπειρο καθηγητή πληροφορικής, ο οποίος θα σας εκπαιδεύσει σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον υπολογιστή σας. Οι χρεώσεις είναι αντίστοιχες με αυτές της επίσκεψης τεχνικού Η/Υ. Η συνολική διάρκεια των μαθημάτων εξαρτάται από τις γνώσεις και την εξοικείωση που ήδη έχετε. Όμως, μη ξεχνάτε τις ιδιαίτερα χαμηλές τιμές της AthensPC στα μαθήματα μέσω internet.


Ζήτησε τεχνικό Η/Υ στο σπίτι


Δεν κάνουμε spam. Τα στοιχεία σας διατηρούνται απόρρητα.

κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού