Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Σχετικά με την AthensPC

Σχετικά με την AthensPC
AthensPC
Τεχνική Υποστήριξη Η/Υ και Laptop

Αξιόπιστες Οικονομικές Επισκευές Υπολογιστών από το 2009


Το προφίλ και η ίδρυση της εταιρίας.

Τα ιδρυτικά στελέχη της AthensPC εργάζονται στον χώρο του service υπολογιστών από το 1996. Πτυχιούχοι μηχανικοί υπολογιστών ανώτατης εκπαίδευσης με επιμορφώσεις και σεμινάρια. Έχουν εργαστεί ως διαχειριστές δικτύων και συντηρητές mainframes servers σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια. Έτσι, έχουν αποκομίσει όλη την απαραίτητη εμπειρία σε δύσκολα εργασιακά περιβάλλοντα.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2009 μετά από αρκετή έρευνα στις ελλείψεις διαφόρων χαρακτηριστικών του κλάδου των επισκευών υπολογιστών. Σκοπός μας δεν ήταν να δημιουργήσουμε ένα αντίγραφο των ήδη υπαρχόντων καταστημάτων service, αλλά να κάνουμε τη διαφορά. Και το πετύχαμε.

Πώς σχεδιάσαμε τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης Η/Υ που παρέχουμε.

Σχεδιάσαμε τις υπηρεσίες μας με στόχο να καλύψουμε τα κενά που υπήρχαν στον τρόπο εξυπηρέτησης, στην ποιότητα των εργασιών αλλά και στις υψηλές τιμές για την τότε εποχή. Βασιζόμαστε στη ξεκάθαρη επικοινωνία με τον κάθε πελάτη μας και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, με σεβασμό στις ανάγκες του καθενός. Παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη σε οικιακούς και μη χρήστες που, εκτός από τη σωστή επισκευή του υπολογιστή τους, χρειάζονται επιπλέον συμβουλές και καθοδήγηση.

Δίνουμε βάση στην ποιότητα των εργασιών μας, χωρίς να υπερβάλουμε στις χρεώσεις. Διατηρούμε χαμηλά τα λειτουργικά μας έξοδα, χωρίς μεγάλες βιτρίνες και πολυτελείς μοκέτες και χωρίς άμεση εξάρτηση από την πώληση προϊόντων και gadgets. Καταφέραμε να κρατήσουμε έναν καθαρά τεχνικό χαρακτήρα, αποφεύγοντας την φιλοσοφία των υψηλών πωλήσεων αξεσουάρ και προϊόντων. Κατά κύριο λόγο το κατάστημα της AthensPC προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης η/υ και laptop, χωρίς να λείπουν όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά, αναλώσιμα και πωλήσεις υπολογιστών.
Μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε υπηρεσίες με χαμηλό κόστος και με τη μέγιστη ποιότητα. Με αντίληψη στις ανάγκες που έχουν οι χρήστες υπολογιστών στην Ελλάδα, έχουμε καταφέρει να προσαρμοστούμε αποκλειστικά σε αυτές.

Πώς σχετίζεται η εκπαίδευση με την τεχνική υποστήριξη.

Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης υπολογιστών δε θα μπορούσαν να λείπουν από την AthensPC. Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, έχουμε διαπιστώσει ότι μια καλή επισκευή, δεν είναι το μόνο που χρειάζεστε. Οι ελλείψεις στην εκπαίδευση σε βασικά θέματα χρήσης υπολογιστών είναι σε υψηλά επίπεδα στην Ελλάδα, σε σχέση με άλλες χώρες του εξωτερικού.

Υπάρχει σχετική άγνοια σε θέματα ασφάλειας του διαδικτύου καθώς και στην συντήρηση και λειτουργία των υπολογιστών. Πολλές βλάβες σχετίζονται άμεσα με την άγνοια ή την έλλειψη επαρκών πληροφοριών.

Κατανοώντας την ανάγκη για περισσότερη γνώση, συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες καθηγητές πληροφορικής για να σας παρέχουμε σύγχρονη εκπαίδευση στους Η/Υ. Η γνώση είναι το κλειδί ώστε να αποφεύγετε προβλήματα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την τεχνολογία.

Μοναδική πρωτιά στην Ελλάδα το διαφορετικό pc service της AthensPC.

Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες που μειώσαμε τις ήδη χαμηλές τιμές μας, από τα αρχικά κιόλας σημάδια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, διατηρούμε τις τιμές μας χαμηλές, γιατί συμπάσχουμε με το καταναλωτικό κοινό, που δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέρχεται στο υψηλό κόστος διαβίωσης.
Η AthensPC κατάφερε να κρατήσει τη σωστή ισορροπία στις χρεώσεις της, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας και την μελέτη των δικών σας αναγκών, έχουμε διαμορφώσει την απόλυτη ισορροπία. Έτσι συνεχίζουμε να κατέχουμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας.
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία μας είναι η υποστήριξη σε πανελλαδικό επίπεδο και όχι αποκλειστικά στην Αθήνα. Είτε με ταχύτατες παραλαβές των υπολογιστών σας είτε με την αμεσότατη εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο καθώς και τις αργίες. Η 24ώρη υποστήριξη κατά κύριο λόγο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την εταιρία μας. Είμαστε ευέλικτοι και θέλουμε να προσφέρουμε συνεχώς άμεσες λύσεις τις ημέρες και ώρες που τα υπόλοιπα service αδυνατούν να προσφέρουν.

Η φιλοσοφία για την υποστήριξη Η/Υ που παρέχουμε.

Στην κορυφή της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η ανάγκη να προφέρουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη με τις χαμηλότερες τιμές. Ακόμα και δωρεάν μέσω του HelpDesk. Καθημερινά απαντάμε χωρίς καμία χρέωση σε δεκάδες προβλήματα απλών χρηστών μέσω της φόρμας στη σελίδα Δωρεάν Συμβουλευτικής Υποστήριξης.

Η ασφάλεια είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που δίνουμε πολύ σημασία, τόσο για την μεταφορά όσο και την αποθήκευση του laptop ή του υπολογιστή σας στο κατάστημα μας.

Διαχειριζόμαστε με προσοχή και εμπιστευτικότητα τα αρχεία σας γιατί γνωρίζουμε πόσο πολύτιμα είναι για εσάς. Προσφέρουμε σταθερές λύσεις με τις πιο αποδεδειγμένες μεθόδους που υπάρχουν και ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας. Διαλέγουμε τα καλύτερα προγράμματα προστασίας βάσει αξιόπιστων παγκόσμιων οργανισμών, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ακεραιότητα του συστήματος σας σε επιθέσεις.

Η ανταπόκριση σας στις υπηρεσίες και στην ιστοσελίδα της AthensPC.

Από την πρώτη στιγμή που σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα μας το 2009, δεχτήκαμε πληθώρα email με δικά σας σχόλια. Τα περισσότερα θετικά και κάποια με νέες ιδέες. Όλα αυτά τα σχόλια αφομοιώθηκαν στις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, των μαθημάτων καθώς και των περιεχομένων της ιστοσελίδας μας.
Έτσι αποφασίσαμε το 2015 να επανασχεδιάσουμε ολοκληρωτικά την ιστοσελίδα μας. Η διαδικασία αυτή διήρκησε περίπου δύο χρόνια, με αποτέλεσμα τη σελίδα που διαβάζετε αυτή την στιγμή. Πρώτη σε κατατάξεις σε όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης με συνεχή άνοδο στις προτιμήσεις σας. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ποιότητα της πληροφορίας που παρέχουμε. Όλες οι σελίδες μας περιλαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, που μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμα και αν δεν επισκευάσετε το laptop ή τον υπολογιστή σας στην AthensPC.
Το blog μας δεν αποτελεί εξαίρεση και ούτε σκοπεύουμε να σας κουράσουμε με άχρηστες πληροφορίες. Η χρήση του έχει πιο πολύ μορφή εγχειριδίου όπου μπορείτε να ανατρέχετε και να βρίσκετε λύσεις σε πολλά προβλήματα.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.

Η συνεχής υποστήριξη σας είναι ηθική ικανοποίηση για εμάς. Ελπίζουμε και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσετε να μας στηρίζετε με τον ίδιο ζήλο, ώστε να βελτιωθούμε ακόμα παραπάνω και να προσφέρουμε την ποιότητα της υποστήριξης όπως εσείς αναζητάτε. Ως αναγνώριση της δικής σας ανταπόκρισης όλα από τα χρόνια, σας προσφέρουμε μοναδικές εκπτώσεις, προσφορές και deals στο service υπολογιστών και laptop που παρέχουμε στο κατάστημα μας. Σας ευχαριστούμε!
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού