Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Αυθημερόν παραλαβή laptop και υπολογιστών

Αυθημερόν παραλαβή laptop και υπολογιστών

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%


Παραλαβή μέσα σε λίγες ώρες
Από όλη την Ελλάδα
Μεταφορά με αυτοκίνητο στην Αθήνα
Με ασφάλεια και συνέπεια


Ο φόβος της μεταφοράς υπολογιστή.

Η μεταφορά ενός υπολογιστή σε κάποιο επισκευαστικό κέντρο είναι αρκετές φορές μια δύσκολη υπόθεση, ειδικά για τους σταθερούς υπολογιστές. Είτε από θέμα κόστους, λόγω όγκου και βάρους, είτε από θέμα ασφάλειας. Φοβούμενοι να μετακινήσετε τον υπολογιστή σας, μπορεί να οδηγηθείτε σε πρόχειρες λύσεις ή σε ακριβές και βιαστικές επισκευές στον χώρο σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σχεδόν οποιαδήποτε εργασία γίνεται στον χώρο σας, εκτελείται υπό την πίεση του χρόνου. Υπάρχουν βλάβες που προτείνουμε να επιδιορθωθούν αποκλειστικά στο εργαστήριο μας, πάντα με βασικό κριτήριο την ποιότητα που αναζητάτε. Παράδειγμα αντικατάσταση μητρικής σε σταθερό υπολογιστή ή καθαρισμός από υγρά σε λαπτοπ.

Η απολύτως ασφαλής μεταφορά εντός Αθηνών.

Συχνά μας ρωτάτε για την ασφάλεια που έχουν οι μεταφορές λαπτοπ και υπολογιστών που εκτελούμε. Σας ενδιαφέρει να μην γρατζουνιστεί, να μην χτυπηθεί καθώς και αν θα γίνει η μεταφορά με δίκυκλο ή όχι. Κάθε μεταφορά οποιασδήποτε συσκευής πρέπει να εκτελείται με προσοχή, ειδικά όταν πρόκειται για υπολογιστικά συστήματα που έχουν ιδιαίτερη αξία για εσάς.

Στην AthensPC η ασφαλής μεταφορά του υπολογιστή σας, έχει μέγιστη σημασία για εμάς. Μπορείτε να μας εμπιστευθείτε καθώς έχουμε εκμηδενίσει όλους τους πιθανούς κινδύνους. Όλες οι μεταφορές εντός Αθηνών και Πειραιά εκτελούνται πάντα με αυτοκίνητο και χρεώσεις που ξεκινούν από 3€ (χωρίς ΦΠΑ). Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την διαδικασία.

Δεν εκτελούμε μεταφορές με μηχανάκι στην Αθήνα.

Δεν μεταφέρουμε τις πολύτιμες συσκευές σας με δίκυκλο. Η μεταφορά με μηχανάκι είναι πολύ επίφοβη. Ο οδηγός μπορεί εύκολα να χάσει την ισορροπία ή και να συγκρουστεί με άλλο όχημα. Το μηχάνημα σας μπορεί να βραχεί όταν υπάρχουν άσχημα καιρικά φαινόμενα. Ακόμα και η πιθανότητα της κλοπής είναι πιο εύκολο να συμβεί στον οδηγό του δίκυκλου. Ως λύση η μεταφορά με μηχανάκι θα ήταν πιο γρήγορη και πιο οικονομική αλλά θα υπήρχε μεγάλος συμβιβασμός σε θέματα ασφάλειας.
Έτσι έχουμε επιλέξει όλες οι μεταφορές να γίνονται μόνο με όχημα. Ο οδηγός της AthensPC είναι επαγγελματίας με εμπειρία στους δρόμους της Αθήνας και Πειραιά. Γνωρίζει και αποφεύγει πιθανούς κινδύνους και καθυστερήσεις. Παραλαμβάνει με προσοχή τον υπολογιστή σας, ελέγχει και καταγράφει τα παρελκόμενα του και σας δίνει αποδεικτικό παραλαβής. Η συσκευή τοποθετείται σε σωστή θέση, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα να μετακινηθεί ή να δεχτεί μεγάλους κραδασμούς. Σε περίπτωση βροχής, σκεπάζεται για να μετακινηθεί από την οικία σας στο όχημα. Έτσι προσφέρουμε απολύτως ασφαλείς μεταφορές χωρίς κινδύνους.

Εάν επιθυμείτε κάποιον άλλον τρόπο μεταφοράς του υπολογιστή σας, από αυτόν που αναφέρουμε, μπορούμε να πράξουμε αναλόγως.

Μεταφορά και συσκευασία για το υπόλοιπο Αττικής και όλη την Ελλάδα.

Ακόμα και αν κατοικείτε σε κάποια περιοχή μακριά από το κατάστημα μας, μπορείτε να επωφεληθείτε όλα τα πλεονέκτημα που παρέχει το επισκευαστικό κέντρο της AthensPC. Παραλαμβάνουμε όλους τους τύπους ηλεκτρονικών υπολογιστών από όλη την Ελλάδα. Οι μεταφορές πραγματοποιούνται μέσω συνεργαζόμενου courier. Κατόπιν συνεννόησης, δίνουμε εντολή στην εταιρία courier για παραλαβή από τον χώρο σας.

Η σωστή συσκευασία του υπολογιστή σας προς μεταφορά, είναι κάτι που θα πρέπει να μεριμνήσετε οι ίδιοι. Κακές συσκευασίες μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές βλάβες, για τις οποίες δεν μπορεί να φέρει ευθύνη η AthensPC.

Πρέπει να φροντίσετε η συσκευασία να είναι στεγανή, να μην επιτρέπει δηλαδή να βραχεί το λάπτοπ ή ο υπολογιστής. Ιδανικά μπορείτε να τοποθετήστε το κουτί του υπολογιστή σας σε κάποια σακούλα όπου μετά θα την στεγανοποιήσετε με φαρδιά ταινία δεμάτων. Προτιμήστε το κουτί της αρχικής του συσκευασίας, που περιλαμβάνει τις σωστές θήκες ή αφρολέξ σταθεροποίησης. Εάν το κουτί δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο, με όσο το δυνατό πιο σκληρό χαρτόνι.

Τοποθετήστε φυσαλίδες συσκευασίας ή αντίστοιχο υλικό, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μετακινείται ο υπολογιστής μέσα στο κουτί. Προσοχή μην τυχόν οι φυσαλίδες ή άλλα υλικά πιέζουν πολύ την οθόνη του laptop σας. Περιλάβετε στη συσκευασία τη μπαταρία, το τροφοδοτικό του λάπτοπ και τα CD τυχόν προγραμμάτων που έχετε αγοράσει με τον υπολογιστή σας και θέλετε να εγκατασταθούν. Έξω από την συσκευασία σημειώστε με μεγάλα έντονα γράμματα “εύθραυστο”.

Εάν ήδη συνεργάζεστε με κάποια εταιρεία ταχυμεταφορών μπορείτε να κανονίσετε τη μεταφορά με δική σας χρέωση, στην έδρα της εταιρίας μας (σελίδα Επικοινωνία - Χάρτης).

Ταχύτητα ανταπόκρισης και αυθημερόν παραλαβές.

Στις μεταφορές εντός Αθηνών και Πειραιά η ανταπόκριση μας είναι άμεση, αρκετές φορές ερχόμαστε στον χώρο μέσα σε λίγα λεπτά ή και ώρες. Απαιτείται τουλάχιστον δίωρο χρονικό περιθώριο για την ώρα παραλαβής. Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και αποστολής όλες τις ημέρες του χρόνου ακόμα και αργίες ή ώρες εκτός ωραρίου. Έτσι χωρίς καμία καθυστέρηση ο υπολογιστής σας θα είναι στα χέρια σας αμέσως μόλις επισκευαστεί.
Παραλαμβάνουμε τον υπολογιστή σας ή το laptop την ίδια μέρα. Προϋπόθεση η κλήση να μας έχει δοθεί το αργότερο έως 15:00 μμ για Αθήνα ή Πειραιά και έως τις 11:00 πμ για το υπόλοιπο Αττικής και επαρχία. Η αυθημερόν παραλαβή ισχύει μόνο για τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος και φυσικά, εφόσον δεν υπάρχουν εξωγενείς συνθήκες, όπως βλάβης του μεταφορικού μέσου, υπερβολική κίνηση, δυσμενείς καιρικές συνθήκες κλπ.

Το κόστος της μεταφοράς.

Στις μεταφορές εντός Αθηνών οι χρεώσεις μας είναι συγκεκριμένες και ανεξάρτητες από τον όγκο ή βάρος του υπολογιστή σας. Έχουν διαμορφωθεί με βάση την απόσταση από την έδρα της εταιρίας μας στο Νέο Ηράκλειο και τον χρόνο που απαιτείται. Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται αναλυτικά οι χρεώσεις ανά περιοχή και αφορούν μία μόνο μετακίνηση του υπολογιστή σας, ή παραλαβή ή αποστολή (δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ).

Αγία Βαρβάρα  12€
Αγία Παρασκευή  8€
Άγιοι Ανάργυροι  8
Άγιος Δημήτριος  15
Άγιος Ελευθέριος  7
Άγιος Νικόλαος  7
Άγιος Στέφανος  17
Αθήνα Κέντρο  10
Αιγάλεω  12
Άλιμος  15
Αμπελόκηποι  8
Άνοιξη  17
Άνω Λιόσια  10
Αργυρούπολη  18
Αττική  8
Αχαρνές  7
Βαρυμπόμπη  17
Βικτώρια  8
Βοτανικός  12
Βούλα  20
Βουλιαγμένη  22
Βριλλήσια  8
Βύρωνας  12
Γαλάτσι  6
Γέρακας  12
Γκάζι  10
Γκράβα  8
Γκύζη  8
Γλυφάδα  20
Γουδί  8
Δάφνη  12
Διόνυσος  20
Δραπετσώνα  19
Δροσιά  17
Εκάλη  15
Ελληνικό  18
Ελληνορώσων  8
Εξάρχεια  10
Ζωγράφου  10
Ηλιούπολη  15
Θησείο  10
Θρακομακεδόνες  14
Ίλιον  8
Ιλίσια  10
Καισαριανή  12
Καλλιθέα  15
Καλογρέζα  4
Καματερό  8
Κάντζα  12
Κατεχάκη  8
Κάτω Κηφισιά  12
Κεραμεικός  12
Κερατσίνι  19
Κηφισιά  8
Κολωνάκι  14
Κολωνός  10
Κορυδαλλός  12
Κουκάκι  12€
Κρυονέρι  18€
Κυψέλη  8€
Λαμπρινή  6€
Λυκαβηττός  14€
Λυκόβρυση  4€
Μαρούσι  5€
Μελίσσια  8€
Μενίδι  8€
Μεταμόρφωση  4€
Μεταξουργείο  10€
Μετς  10€
Μοναστηράκι  10€
Μοσχάτο  15€
Νέα Ερυθραία  12€
Νέα Ιωνία  4€
Νέα Κηφισιά  6€
Νέα Λιόσια  8€
Νέα Σμύρνη  15€
Νέα Φιλαδέλφεια  6€
Νέα Φιλοθέη  5€
Νέα Χαλκηδόνα  7€
Νεάπολη  12€
Νέο Ηράκλειο  3€
Νέο Ψυχικό  10€
Νέος Κόσμος  12€
Νίκαια  15€
Ομόνοια  10€
Παγκράτι  10€
Παλαιό Ψυχικό  10€
Παλλήνη  12€
Παπάγου  8€
Πατήσια Άνω / Κάτω  7€
Πειραιάς  15€
Πεντάγωνο  8€
Περισσός  5€
Περιστέρι  10€
Πετράλωνα  12€
Πετρούπολη  10€
Πευκάκια  5€
Πεύκη  5€
Πλάκα  10€
Πλατεία Αμερικής  8€
Πολιτεία  15€
Πολύγωνο  8€
Ριζούπολη  5€
Ρουφ  12€
Ρέντη  15€
Σεπόλια  6€
Ταύρος  12€
Φάληρο  18€
Φιλοθέη  8€
Χαϊδάρι  12€
Χαλάνδρι  6€
Χολαργός  8€
Ψυρρή  10€
Ψυχικό  8€
Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Για περιοχές εκτός Αθήνας και Πειραιά το κόστος παραλαβής ή αποστολής μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών ξεκινάνε από 5,00 € έως 3 κιλά δέματος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,50 € ανά κιλό.  

Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος είναι 9,50 € έως 2 κιλά δέματος. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 3,50 € ανά κιλό.

Όλες οι αποστολές με αντικαταβολή μέσω courier έχουν επιπλέον κόστος 2,50€.

Η ευθύνη για τον έλεγχο του βάρους του δέματος, βαραίνει τον αποστολέα και συνεπώς, η χρέωση που θα προκύψει. Προτείνουμε να ζυγίζετε το δέμα, πριν την αποστολή του, και να μας ενημερώνετε για το βάρος. Τυχόν διαφορές που προκύπτουν από λάθος εκτίμηση του βάρους από τον αποστολέα, χρεώνονται σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές.
Ζήτησε τώρα παραλαβή
Tip
Δεν κάνουμε spam. Τα στοιχεία σας διατηρούνται απόρρητα.

κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού