Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > PC Service HelpDesk

PC Service HelpDeskΣυμβουλευτική υποστήριξη υπολογιστών και laptop
Συμβουλές και λύσεις για προβλήματα Η/Υ
Δωρεάν βοήθεια υπολογιστών και laptop


Χρειάζεστε δωρεάν βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή ή το laptop σας;

Συμπληρώστε προσεχτικά την παρακάτω φόρμα και περιγράψετε όσο πιο αναλυτικά μπορείτε το πρόβλημα του φορητού ή του υπολογιστή σας. Σε κάθε πεδίο υπάρχει κουμπί που εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την πληροφορία που ζητάμε. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε όλη την φόρμα παρά μόνο τα υποχρεωτικά πεδία με τον αστερίσκο. Τα πεδία που βρίσκονται από την μέση της φόρμας και κάτω είναι προαιρετικά αλλά μπορεί να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος σας. Σε όσα πεδία δεν ξέρετε τι να συμπληρώσετε υπάρχει η επιλογή “Δεν γνωρίζω”.

Έμπειρος τεχνικός της AthensPC θα απαντήσει σύντομα στο μήνυμα σας. Ο χρόνος ανταπόκρισης της βοήθειας που παρέχουμε ποικίλει ανάλογα με την ποσότητα των μηνυμάτων που δεχόμαστε καθημερινά. Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε παρακάτω δεν δημοσιοποιούνται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, παρά μόνο στους τεχνικούς υπολογιστών της AthensPC.
Δεν προτείνουμε λύσεις που χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και πιθανόν να βάλουν σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας, τα εξαρτήματα του, τα δεδομένα σας ή και εσάς τους ίδιους. Παρόλα αυτά υπάρχει περίπτωση η βλάβη που έχει ο υπολογιστής σας να είναι τέτοια που να τίθενται σε κίνδυνο όλα τα προαναφερόμενα. Η βοήθεια που παρέχουμε είναι συνήθως απλές και ακίνδυνες λύσεις.
Υπάρχουν βλάβες που ο μόνος τρόπος διάγνωσης και επισκευής τους, είναι να ελεγχτούν από τεχνικό υπολογιστών στο εργαστήριο της AthensPC. Εκεί υπάρχουν όλα τα απαιτούμενα εργαλεία και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τα δεδομένα και τον υπολογιστή σας.

Η υπηρεσία Free HelpDesk δεν προτείνεται ως εναλλακτική λύση επαγγελματικής τεχνικής υποστήριξης Η/Υ. Παρέχεται μόνο ως δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη για προβλήματα οικιακών χρηστών που δεν έχουν άλλον τρόπο επίλυσης. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης πριν συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και ζητήσετε την βοήθεια μας.

Η υπηρεσία συμβουλευτικής υποστήριξης λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της παρακάτω φόρμας και όχι μέσω τηλεφώνου, email ή οποιουδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης.

Φόρμα συμβουλευτικής υποστήριξης
Tip

Tip


Tip

Tip

Tip

Tip

Tip
* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά


Τα παρακάτω πεδία δεν είναι υποχρεωτικά, παρόλα αυτά θα μπορέσουν να μας δώσουν μια καλύτερη εικόνα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με τον υπολογιστής σας. Driver Updater Windows Tweaker
 Registry Cleaner Speed Optimizer
Tip

Tip

Tip

Tip


Για να συνεχίσετε, διαβάστε και αποδεχθείτε τους όρους χρήσης.
* Η πλήρη αποδοχή των όρων χρήσης είναι υποχρεωτική

Η υπηρεσία λειτουργεί αποκλειστικά μέσω της παραπάνω φόρμας και όχι μέσω τηλεφώνου, email ή οποιοδήποτε άλλου μέσου επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν βρήκατε λύση στο πρόβλημα σας μέσω της βοήθειας Free HelpDesk;

Εάν παρόλο τις συμβουλές μας, δεν καταφέρατε να βρείτε λύση, τότε πιθανόν χρειάζεται να μας περιγράψετε πιο αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Δοκιμάστε να μας παρέχετε όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες μπορείτε μέσω της παραπάνω φόρμας.

Φυσικά, μπορεί το πρόβλημα του υπολογιστή σας να έχει βαθύτερα αίτια που να μην είναι εύκολα αντιληπτά. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να μην μπορείτε να εκτελέσετε τις συμβουλές που σας παρέχουμε, λόγω έλλειψης των απαιτούμενων γνώσεων. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σας προτείνουμε να προχωρήσετε σε επισκευή του pc σας ή του φορητού σας, σε ένα επαγγελματικό service, όπως στο κατάστημα της AthensPC.

Υπάρχουν προβλήματα που είναι σχεδόν αδύνατο να λυθούν χωρίς να γίνει μια λεπτομερής διάγνωση από πεπειραμένο τεχνικό.

Θέλω να μου βρείτε την βλάβη και θα το επισκευάσω μόνος μου.

Αρκετές φορές ζητείται η βοήθεια μας όχι για την επισκευή αλλά για την διάγνωση που παρέχει η AthensPC. Μπορείτε να προχωρήσετε μόνο σε διάγνωση του συστήματος σας στο εργαστήριο μας. Έτσι θα γνωρίζετε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα του υπολογιστή σας. Μετά, εφόσον έχετε τις γνώσεις μπορείτε να πειραματιστείτε με την επισκευή μόνοι σας. Δείτε τη σελίδα της διάγνωσης φορητού και την διάγνωση pc για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως διάγνωση βλάβης;

Ένα δεν θέλετε να μετακινήσετε τον υπολογιστή μπορούμε να προχωρήσουμε σε διάγνωση μέσω ιντερνέτ. Φυσικά, είναι αδύνατο να καλύπτει όλα τα πρόβλημα και θα υπάρχει χρονοχρέωση για όλη τη διάρκεια της. Επομένως, θα ανέβει το κόστος αρκετά, σε σχέση με τη διάγνωση στο επισκευαστικό κέντρο της AthensPC.

Πόσο συχνά μπορώ να ζητάω βοήθεια υπολογιστών μέσω του HelpDesk της AthensPC;

Όσο συχνά θέλετε! Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε όσες φορές χρειάζεται. Απαντάμε, λύνουμε απορίες και παρέχουμε βοήθεια σε χρήστες που απλά δεν έχουν άλλον τρόπο να λύσουν το πρόβλημα τους. Η υπηρεσία αυτή παύει να παρέχεται όταν υπάρχει η υπόνοια οποιουδήποτε κέρδους από την βοήθεια και τις απαντήσεις μας. Διαβάστε στους όρους χρήσης αναλυτικά όλους τους νομικούς και μη περιορισμούς έχει η υπηρεσία Free Tech Support της AthensPC.

Εναλλακτικές ιστοσελίδες που παρέχουν βοήθεια σε προβλήματα υπολογιστών.

To Tech Support Guy είναι ένα καταξιωμένο forum δωρεάν βοήθειας υπολογιστών.
https://techguy.org

Το Computer Hope περιλαμβάνει μια μεγάλη βάση δεδομένων με λύσεις σε διάφορα προβλήματα με τεχνικές πληροφορίες. Προσφέρει υποστήριξη και μέσω chat, forum ή email.
http://www.computerhope.com


Η εκτέλεση των οδηγιών των παραπάνω συνδέσμων, γίνεται αποκλειστικά με προσωπική ευθύνη του χρήστη και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκληθούν κατά την διάρκεια ή μετά από την εφαρμογή τους.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού