Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Service στο εργαστήριο της AthensPC

Service στο εργαστήριο της AthensPC


Επισκευαστικό κέντρο laptop και υπολογιστών της AthensPC

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση
Με τις χαμηλότερες τιμές σε όλη την Αθήνα
Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εργασιών
Επισκευές υπολογιστών και λάπτοπ στο εργαστήριο μας


Ασυναγώνιστη ποιότητα σε απίστευτες τιμές.

Η AthensPC σας προσφέρει με ευελιξία πολλούς τρόπους για να επισκευάσετε το λάπτοπ ή τον υπολογιστή σας. Η επισκευή στο εργαστήριο όμως είναι πάντα η κορυφαία επιλογή, σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε.

Οι χρεώσεις στο εργαστήριο μας, έχουν διαμορφωθεί προσεχτικά, με επίκεντρο πάντα την υψηλή ποιότητα. Δεν συμβιβάζουμε τις εργασίες μας και δεν θυσιάζουμε την ποιότητα. Οι τιμές μας αντικατοπτρίζουν την απόλυτη ισορροπία χαμηλού κόστους και ποιότητας επισκευής. Έτσι καταφέρνουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες επισκευές στις χαμηλότερες τιμές σε όλη την αγορά. Παράδειγμα, το φορμάτ υπολογιστή μαζί με εφαρμογές είναι σε τιμή προσφοράς 20€ (δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%).
Η βασικότερη απαίτηση που έχετε από ένα service είναι να ολοκληρωθεί σωστά η επισκευή και να έχετε στα χέρια σας έναν υπολογιστή με αντοχή στον χρόνο. Οποιαδήποτε επισκευή είναι ανούσια, αν το λαπτοπ σας μετά από μερικούς μήνες χαλάσει ξανά.
Ο συνδυασμός της μακράς εμπειρίας των πτυχιούχων τεχνικών μας, με το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μας είναι ο βασικότερος παράγοντας της επιτυχίας της AthensPC. Όλοι οι υπολογιστές επισκευάζονται με τα πιο εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία, με τις πιο κατοχυρωμένες μεθόδους.

Όλες οι επισκευές γίνονται αποκλειστικά εντός του δικού μας εργαστηρίου και δεν μεταφέρονται σε άλλα πιθανά συνεργαζόμενα service. Ο χώρος που φυλάσσονται οι συσκευές σας παρέχει όλα τα μέτρα ασφαλείας, όπως κάγκελα, πυρανίχνευση και κάμερες με 24ωρη παρακολούθηση.

Δωρεάν διάγνωση στο εργαστήριοΛεπτομερής δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος
Ακόμα και για τα εξαρτήματα που λειτουργούν σωστά
Εκτίμηση της συνολικής κατάστασης και αξίας του υπολογιστή
Επαγγελματική ανάλυση των αποτελεσμάτων της διάγνωσης


Γιατί δωρεάν και γιατί στο εργαστήριο της AthensPC.

Οφείλουμε να σας ενημερώνουμε ξεκάθαρα το κόστος και τη διαδικασία κάθε επισκευής, προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε εργασία. Για να είμαστε στη θέση να παρέχουμε υπεύθυνα αυτή την ενημέρωση, χρειαζόμαστε συνήθως πολλές ώρες, διενεργώντας εξειδικευμένα τεστ και διαγνωστικές μεθόδους.
Η διάγνωση αφορά τη συνολική κατάσταση της συσκευής σας και είναι δωρεάν, εφόσον ακολουθείται από οποιαδήποτε επισκευή, ανεξαρτήτως κόστους. Έτσι, σας βοηθά να αποφασίσετε πώς ακριβώς θέλετε να προχωρήσουμε με την εκάστοτε επισκευή και πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε. Η πιο σωστή και λογική λύση, για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα όλων των χρεώσεων για τις απαραίτητες εργασίες, είναι η απολύτως δωρεάν διάγνωση πριν αλλά και μετά από κάθε επισκευή.
Η δωρεάν διάγνωση ισχύει μόνο εντός του καταστήματος μας, όπου διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μέσα. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε ποιοτικές διαγνώσεις για τις βλάβες, που υπάρχουν ή ενδέχεται να εμφανιστούν. Γίνεται ανάλυση όλων των συνθηκών και των παραγόντων που οδήγησαν στην εμφάνιση της συγκεκριμένη βλάβης. Αξιολογούμε το κάθε μηχάνημα συγκριτικά με την αξία ενός αντίστοιχου νέου συστήματος, ώστε με ειλικρίνεια να τεκμηριώσουμε ακόμα και την περίπτωση της ασύμφορης επισκευής.

Στο εργαστήριο της AthensPC θα βρείτε μοναδικά χαμηλές χρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε.

Διάρκεια διάγνωσης βλάβης.

Ένας προσεχτικός διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί πάντα στη σωστή επισκευή υπολογιστών. Αν και ο χρόνος που απαιτείται για μία διάγνωση είναι σχετικά υποκειμενικός, οι λεπτομερείς και σωστές διαγνώσεις υπολογιστικών συστημάτων διαρκούν αρκετές ώρες. Συνήθως ο χρόνος μια αναλυτικής πλήρους διάγνωσης είναι 6 έως 12 ώρες.
Τμηματικές διαγνώσεις είναι εύκολο να γίνουν ακόμη και μέσα σε μία ώρα, όμως αφορούν μόνο το πρόβλημα παρουσιάζει ο υπολογιστής τη δεδομένη στιγμή και όχι με την συνολική κατάσταση του. Καλό είναι να αποφεύγονται εκτός αν ο τεχνικός είναι 100% σίγουρος ότι τα υπόλοιπα εξαρτήματα θα δουλεύουν άψογα για αρκετούς μήνες. Ένα φαινομενικά λειτουργικά ανταλλακτικό δεν σημαίνει ότι θα λειτουργεί άψογα στο άμεσο μέλλον. Μπορεί ήδη να έχει εμφανίσει τα πρώτα σημάδια φθοράς και θα ήταν χρήσιμο να το γνωρίζετε πριν προχωρήσετε σε κάποια επισκευή.
Η AthensPC αποφεύγει να εκτελεί τμηματικές διαγνώσεις, καθώς μέχρι και ολοκαίνουργια laptop εμπεριέχουν την πιθανότητα του ελαττωματικού ανταλλακτικού από το εργοστάσιο. Θεωρούμε υποχρέωση μας να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει πριν κάνουμε οποιαδήποτε εργασία ή χρέωση στο σύστημα σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουμε μηδενικά ποσοστά επιστροφής στο service.

Μόνο αν δεν γίνει καμία επισκευή υπάρχει χρέωση.

Ο χρόνος που αφιερώνουμε στην διάγνωση βλαβών είναι πολλές φορές πολλαπλάσιος από τον χρόνο επισκευής. Μπορεί μια πολύωρη διάγνωση να οδηγήσει σε μια ολιγόλεπτη επισκευή. Κατά κανόνα η σωστή διάγνωση οδηγεί σε ένα καλό σέρβις.

Σύντομες ή πρόχειρες διαγνώσεις μόνο και μόνο για να μην υπάρχει χρέωση, θεωρούμε ότι είναι αντιεπαγγελματικό και λάθος. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο για να καταλήξουμε στα συμπεράσματα της διάγνωσης και να σας ενημερώσουμε υπεύθυνα για τη συνολική κατάσταση του λάπτοπ ή του υπολογιστή σας. Συνεπώς, είναι λογικό να υπάρχει μία ελάχιστη χρέωση, εάν δεν προχωρήσουμε σε καμία επισκευή. Διαφορετικά, θα αναγκαζόμασταν να συμβιβάσουμε την ποιότητα των διαγνώσεων μας.

Για να κρατήσουμε την ποιότητα στα μέγιστα επίπεδα, στην περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσουμε σε καμία επισκευή, τότε και μόνο, η διάγνωση χρεώνεται 13€ (χωρίς ΦΠΑ).

Εγγύηση ποιότητας εργασιώνΗ μεγαλύτερη διάρκεια εγγύησης που θα βρείτε
Από 3 έως και 24 μήνες
Σε όλες τις hardware εργασίες στο εργαστήριο μας
Ακόμα και για τις επισκευές στο χώρο σας


Γραπτώς… για να είστε ήσυχοι!

Το εργαστήριο επισκευής φορητών και σταθερών η/υ της AthensPC επιβεβαιώνει την ποιότητα εργασιών, παρέχοντας και γραπτή εγγύηση. Αφορά όλες τις εργασίες τοποθέτησης, επιδιόρθωσης και αντικατάστασης ανταλλακτικών. Τόσο στους φορητούς αλλά και στους σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με την εγγύηση μπορείτε να διασφαλίσετε την επανάληψη των εργασιών χωρίς καμία χρέωση για αρκετούς μήνες.

Ισχύει για την επανάληψη της επισκευής, στην οποία αναφέρεται η εγγύηση, εντός του επισκευαστικού μας κέντρου. Δεν περιλαμβάνει την επίσκεψη τεχνικού, παραλαβή ή αποστολή στον χώρο σας και. Η AthensPC σας παρέχει εγγυήσεις που διαρκούν από 3 έως 24 μήνες στις περισσότερες επισκευές που εκτελούνται στο κατάστημα μας ή ακόμα και στον χώρο σας. Φυσικά γραπτώς και όχι απλά προφορικά, για να είστε ήσυχοι και εξασφαλισμένοι για πολύ καιρό.

Εγγύηση ανταλλακτικών που τοποθετούμε.

Η εγγύηση επισκευής είναι διαφορετική από την εγγύηση ανταλλακτικού. Παράδειγμα η εργασία τοποθέτησης σκληρού δίσκου έχει 12 μήνες, ενώ το ανταλλακτικό μπορεί να έχει από 2 έως και 10 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι τον πρώτο χρόνο επανατοποθετούμε το ανταλλακτικό δωρεάν. Μετά το πέρας αυτού του χρονικού διαστήματος ισχύει η εγγύηση του εξαρτήματος που έχετε επιλέξει.

Τοποθετούμε γνήσια OEM ανταλλακτικά, εκτός αν μας ζητηθεί αλλιώς, όπου επιλέγουμε αντίστοιχης ποιότητας ή και κάποιες φορές καλύτερα από αυτά του αρχικού κατασκευαστή. Έτσι η επισκευή αποκτάει και το χαρακτηριστικό της αναβάθμισης. Οι επιλογές ανταλλακτικών γίνονται μόνο κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, και αφού πρώτα σας εξηγήσουμε αναλυτικά τα πλεονέκτημα και μειονεκτήματα όλων των διαθέσιμων επιλογών που έχετε.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού