Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Απομακρυσμένη υποστήριξη > Online ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής και προγραμματισμού για αρχάριους

Online ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής και προγραμματισμού για αρχάριους

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
μαθήματα computer programming elearning gia arxarioys

Ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής μέσω internet
Χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε
Από έμπειρους καθηγητές πληροφορικής
Σύγχρονη μεθοδολογία εκπαίδευσης
Εύκολα γρήγορα και οικονομικά


Online εκπαίδευση πληροφορικής. Μαθήματα εξ αποστάσεως.

Η πληροφορική και ο προγραμματισμός είναι βασικά μαθήματα από την πρωτοβάθμια μέχρι και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ανεξαρτήτως ποιο κλάδο ακολουθεί ο κάθε μαθητής / φοιτητής, σίγουρα θα χρειάστηκε κάποια στιγμή, να διδαχθεί τα συγκεκριμένα μαθήματα.

Η πληροφορική ήταν ανέκαθεν μια δύσκολη επιστήμη με πολύπλοκους όρους. Είτε πρόκειται για τον προγραμματισμό, λειτουργικά συστήματα, βάσεις δεδομένων ή αλγόριθμοι. Αρκετές φορές περιγράφεται η ίδια έννοια με διαφορετική ορολογία. Τα σχολικά βιβλία συχνά είναι πολύπλοκα γραμμένα και δύσκολα κατανοητά από τον μέσο μαθητή.
Η AthensPC συνεργάζεται με έμπειρους καθηγητές πληροφορικής για όλες τις βαθμίδες. Προσφέρουμε LIVE μαθήματα πληροφορικής, εύκολα και κατανοητά από την άνεση του καναπέ σας. Με προσιτές τιμές και σε όσες ενότητες ακριβώς σας ενδιαφέρουν.
  Ενδεικτικά κάποια από τα online μαθήματα που παρέχονται:
 • Πιστοποίηση Πληροφορικής ECDL, MOS, IC3.
 • Cambridge IT Skills
 • KeyCERT
 • Προετοιμασία για πανελλήνιες.
 • Σχολικά μαθήματα υπολογιστών και πληροφορικής.
 • Μαθήματα πληροφορικής για διαγωνισμούς δημοσίου όπως ΑΣΕΠ.
 • Ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού. Πότε χρειάζεστε βοήθεια;

  Η εκμάθηση μιας γλώσσας προγραμματισμού απαιτεί σίγουρα κάποιο υπόβαθρο σε γνώσεις. Κάποιες γλώσσες θέλουν μεγάλη προηγούμενη εμπειρία, ενώ άλλες απαιτούν απλά να γνωρίζετε τα βασικά. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι λίγες οι φορές όπου ο μαθητευόμενος προγραμματιστής χρειάζεται πραγματικά βοήθεια.

  Όσο καλά και αν γνωρίζει κάποιος προγραμματισμό, θα βρεθεί αντιμέτωπος με προβλήματα που θα τον καθηλώσουν για μεγάλο διάστημα. Σε αυτό το σημείο, η βοήθεια από έναν έμπειρο καθηγητή θα έλυνε το πρόβλημα σας. Έτσι, ανεξαρτήτως αν θέλετε να μάθετε μια γλώσσα προγραμματισμού ή αν γνωρίζετε ήδη, τα online μαθήματα που παρέχουμε, μπορούν να σας βοηθήσουν.
   Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια ιδιαίτερα μαθήματα προγραμματισμού:
  • HTML
  • CSS
  • C / C++
  • Visual C++
  • Visual Basic
  • Basic / Quick Basic
  • Borland Pascal / Turbo Pascal
  • Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε κάποιο γλώσσα προγραμματισμού με σκοπό τη δημιουργία κάποιας ιστοσελίδας, δείτε και τα μαθήματα web design της AthensPC.

   Ποια η διαφορά της εκπαίδευσης στο φροντιστήριο από τα online ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής;

   Ουσιαστικά, δεν υπάρχει καμιά διαφορά στα online μαθημάτων από την παρακολούθηση σε φροντιστήριο. Και στις δυο εκδοχές το μάθημα παρουσιάζεται και εφαρμόζεται στον υπολογιστή. Η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθούμε και το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών της AthensPC είναι το σημείο κλειδί της επιτυχίας μας. Έτσι, παρέχουμε εύκολα μαθήματα, που εμπεδώνονται πολύ πιο γρήγορα, από αυτά ενός φροντιστηρίου.

   Παράδειγμα, τα ιδιαίτερα μαθήματα ECDL είναι πολύ πιο κατανοητά σε ένα ιδιαίτερο. Χωρίς τον αποπροσανατολισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας και πάντα προσαρμοσμένα στα μέτρα σας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευέλικτα μαθήματα, τα οποία ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες, δικές σας ανάγκες.

   Ομαδικά μαθήματα πληροφορικής και προγραμματισμού μέσω internet.

   Είναι αρκετές οι φορές όπου επιλέγετε ιδιαίτερα μαθήματα σε group των 2 ή και παραπάνω μαθητών. Συνήθως γνωρίζεστε μεταξύ σας και θέλετε να μάθετε το ίδιο αντικείμενο, γλυτώνοντας αρκετά χρήματα από την παρακολούθηση ξεχωριστών μαθημάτων.
   Στην AthensPC η χρέωση δεν μεταβάλλεται στα ομαδικά μαθήματα. Έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε την εκπαίδευση που παρέχουμε με το χαμηλότερο κόστος που θα βρείτε. Δε χρειάζεται να βρίσκεστε όλοι στον ίδιο χώρο. Ο κάθε μαθητής μπορεί να είναι στο δικό του σπίτι και με τριγωνική σύνδεση, να παρακολουθούν όλοι μαζί το ίδιο μάθημα.

   Εκμάθηση εξειδικευμένων εφαρμογών υπολογιστών.

   Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση σας και σε άλλες εφαρμογές όπως το Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, Visio ή και πιο εξειδικευμένα, όπως το Cubase και Dreamweaver. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε κάποιο πρόγραμμα, που δεν αναφέρεται στην σελίδα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλες οι αναφορές εφαρμογών που κάνουμε είναι ενδεικτικές και δεν ανταποκρίνονται στο σύνολο των προγραμμάτων που μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε.

   Η εκμάθηση των εφαρμογών μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε επίπεδο επιθυμείτε. Λίγα μόλις μαθήματα μπορεί να είναι αρκετά για να αποκτήσετε τα βασικά εφόδια. Στην AthensPC θέλουμε να είστε σίγουροι για τις γνώσεις σας και να μπορείτε ανεξάρτητοι πλέον, να εμβαθύνετε περισσότερο στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.
   Τι μπορείτε να κάνετε...
   Αν γνωρίζετε καλά Αγγλικά, στο παρακάτω link θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε πολύωρα, δωρεάν μαθήματα πληροφορικής. Free Online Information Technology (IT) Courses. Προχωρείτε στο σύνδεσμο με δική σας ευθύνη.
   https://www.edx.org/free-online-information-technology-it
   κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
   πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω

   Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
   Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
   Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
   Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
   Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
   PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
   Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


   Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
   turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
   Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


   AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
   Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
   AthensPC
       Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
       Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
   Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
   Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού