Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευές υπολογιστών > Office σε υπολογιστή

Office σε υπολογιστή

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
χρειάζομαι εφαρμογή γραφείου office

Εγκατάσταση σουίτας γραφείου στον υπολογιστή σας
Σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε
Επιλέξτε ανάμεσα σε Microsoft, Libre και Open Office
Με αυτόματη διόρθωση κειμένων
Δωρεάν εκδόσεις ή και με αγορά
Για όλα τα λειτουργικά συστήματα


Γιατί κάθε υπολογιστής χρειάζεται μια σουίτα εφαρμογών γραφείου.

Συνήθως ο σταθερός είναι και ο βασικός μας υπολογιστής, όπου εκτελούμε τις πιο δύσκολες εργασίες, για αυτό και φροντίζουμε να έχει πολλές δυνατότητες. Αρκετές φορές ο ίδιος υπολογιστής χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια, για να διεξάγουν διάφορες εργασίες.

Βασικό εργαλείο όλων είναι μια Office εφαρμογή. Με αυτή, δημιουργούν και επεξεργάζονται αρχεία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις. Έστω και αν δεν έχετε επαγγελματικές ανάγκες, δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεστε να συντάξετε κάποιο κείμενο. Ο υπολογιστής πρέπει να έχει δυνατότητες επεξεργασίας διαφόρων αρχείων ώστε να μετατραπεί σε ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους.

Open Office ή κάποιο προϊόν της Microsoft με αγορά.

Οι εφαρμογές γραφείου ανοιχτού κώδικα σας δίνουν την δυνατότητα να επεξεργαστείτε αρχεία της Microsoft χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε κάποια εφαρμογή. Εάν θέλετε μια οικονομική λύση, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Όμως, εάν έχετε ήδη εξοικειωθεί με τις εφαρμογές Microsoft, θα πρέπει να το σκεφτείτε αρκετά.

Το Apache Open Office είναι αρκετά διαδεδομένο. Δημιουργήθηκε από τη Sun Microsystems όταν αγόρασε το Γερμανικό Star Office και το μετέτρεψε σε πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα. Μετά αγοράστηκε από την Oracle, η οποία με την σειρά της, το έδωσε στην Apache Software Foundation. Σε όλη την εξέλιξη του πριν παραδοθεί στην Apache συμμετείχαν και αρκετοί προγραμματιστές της IBM, με σκοπό να χρησιμοποιήσουν κώδικα του στο Lotus Symphony.

Μετά όμως από όλη αυτή την αστάθεια στο προγραμματιστικό επίπεδο του Open Office, ένα άλλο πρόγραμμα κερδίζει έδαφος. Αυτό είναι το Libre Office, με πολύ καλύτερο development και υποστήριξη για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, για να καταλήξετε σε μία εφαρμογή γραφείου, πρέπει πρώτα να τη δείτε στην πράξη.
Το Microsoft, το Libre αλλά και το Open Office είναι αξιόλογες εφαρμογές, που μπορείτε να προτιμήσετε χωρίς ενδοιασμό. Αυτές οι τρεις εφαρμογές, προς το παρόν, είναι οι πιο διαδεδομένες στις προτιμήσεις από την πλειοψηφία των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Στο παρακάτω γράφημα απεικονίζεται η αύξηση της δημοτικότητας του MS Office. Δείχνει ότι κατά την τετραετία 2011 - 2015, διπλασιάστηκαν οι χρήστες του Microsoft Office 2013. Το ίδιο χρονικό διάστημα, οι αντίστοιχες δωρεάν λύσεις είχαν πολύ μικρή αύξηση. Για τα παρακάτω νούμερα οι παράγοντες ενημέρωση και διαφήμιση έπαιξαν μεγάλο ρόλο.
Κατά την τετραετία 2011 - 2015 διπλασιάστηκαν οι χρήστες του Microsoft Office 2013

Περιορισμοί συμβατότητας Office.

Οι απαιτήσεις που έχει το Office είναι πολύ χαμηλές. Παράδειγμα 2GB μνήμης, 3GB ελεύθερο χώρο στον δίσκο και ανάλυση οθόνης 1280*800. Οι εκδόσεις 2013, 2016 και μετά, δεν μπορούν να εγκατασταθούν στα Windows XP και Vista.

Οι παραπάνω είναι οι μόνοι περιορισμοί για να διαλέξετε μια Office έκδοση για το λειτουργικό σας σύστημα. Παράδειγμα αν ήδη κατέχετε μια έκδοση 2010 μπορείτε να την εγκαταστήσετε σε κάποιο παλιό υπολογιστή με Vista. Ακόμα και αν έχετε Windows 10 μπορείτε να εγκαταστήστε την 2010 ή 2013 έκδοση χωρίς να είναι απαραίτητο να αγοράσετε τη νεότερη έκδοση της εφαρμογής.

Η Microsoft βελτιώνει την συμβατότητα των εφαρμογών της όλο και περισσότερο. Έτσι το MS Office ανοίγει εύκολα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί με κάποια παλιά έκδοση.

Αν έχετε το Office 2003 και δεν μπορείτε να ανοίξετε αρχεία από νεότερες εκδόσεις, οι τεχνικοί της AthensPC μπορούν να κάνουν τις ανάλογες ενέργειες και να διαχειρίζεστε απροβλημάτιστα, αρχεία από όλες τις εκδόσεις.
Τι μπορείτε να κάνετε...
Κατεβάστε κάποια δοκιμαστική έκδοση από την εφαρμογή του επιθυμείτε, είτε του Open και του Libre Office ή και της Microsoft. Δείτε πώς απεικονίζονται τα μενού εργαλείων και πώς συμπεριφέρεται γενικά.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Office 365 για οικιακή χρήση ενός μήνα. Ισχύει για 5 υπολογιστές, 5 tablet και 5 κινητά τηλέφωνα. Μαζί παρέχει και 1TB αποθηκευτικό χώρο για 5 χρήστες. Οπότε σας προσφέρει αρκετό χρόνο να δείτε αν το περιβάλλον εργασίας σας ικανοποιεί. Επισκέπτεστε την σελίδα με δική σας ευθύνη, διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε.
https://products.office.com/el-gr/try
Συχνές ερωτήσεις...
Υπάρχει αυτόματη διόρθωση κειμένου στην εφαρμογή Word;

Ναι, μπορείτε να διαλέξετε τις γλώσσες που μπορεί να αντιλαμβάνεται το λεξικό του και να σας προτείνει αυτόματες διορθώσεις. Απαιτείται μία μικρή διαδικασία ώστε να ενεργοποιηθεί κάθε ξεχωριστή γλωσσά, πέραν της default που χρησιμοποιεί η εγκατεστημένη εφαρμογή.
Video
Το παρακατω βίντεο δείχνει πώς να εγκαταστήσετε το Libre Office 5 σε ένα λειτουργικό σύστημα Windows.
Πώς να εγκαταστήσετε το Libre office 5 σε ένα λειτουργικό σύστημα Windows.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού