Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Τεχνικός υπολογιστών > Service laptop και υπολογιστών στο σπίτι Αθήνα

Service laptop και υπολογιστών στο σπίτι Αθήνα


service pc στο σπίτι αθηνα πειραια αττικη texnikoi

Χρειάζεται service ο φορητός ή σταθερός υπολογιστή σας;
Ψάχνετε έμπειρους τεχνικούς υπολογιστών για επισκευή στο σπίτι;
Θέλετε τεχνικούς laptop με εμπειρία και λεπτομερείς διαγνώσεις;
Λύστε το πρόβλημα του υπολογιστή σας γρήγορα και οικονομικά


Μένετε στην Αθήνα; Είναι απαραίτητο το service του laptop σας κατ’ οίκον;

Ψάχνετε τεχνικό να επισκευάσει το pc ή το laptop σας στο σπίτι; Στην AthensPC θα βρείτε τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία σε τεχνικά προβλήματα υπολογιστών και laptop. Ανταποκρινόμαστε γρήγορα και με συνέπεια, σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, με άμεση επίσκεψη τεχνικού κατ’ οίκον.

Πριν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επίσκεψη στον χώρο σας, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της AthensPC. Έτσι έχετε την ευκαιρία να μας εξηγήσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας. Τεχνικός μας θα σας κάνει κάποιες βασικές ερωτήσεις για να εκτιμήσει την έκταση του προβλήματος.
Είναι πολύ βασικό να προηγηθεί η συγκεκριμένη επικοινωνία. Κάποιες φορές, η επισκευή του υπολογιστή σας μπορεί να γίνει ακόμα πιο οικονομικά και άμεσα. Για παράδειγμα, αν ο Η/Υ σας έχει κάποιο πρόβλημα που λύνεται εύκολα με απομακρυσμένη υποστήριξη, καλύτερα να προτιμήσετε αυτή τη λύση, από οικονομικής άποψης.
Υπάρχουν και βλάβες υπολογιστών, που είναι ξεκάθαρο ότι απαιτούν έναν πλήρη, λεπτομερή και διαγνωστικό έλεγχο. Στο κατάστημα μας, που έχουμε και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε αυτή η διαδικασία δωρεάν. Αποφεύγετε έτσι πολύωρες διαγνώσεις στον χώρο σας με το αντίστοιχο κόστος.

Οι χρεώσεις στο κατάστημα της AthensPC είναι χαμηλότερες από οποιαδήποτε επισκευή στο σπίτι.

Η οικονομικότερη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει το λάπτοπ ή ο υπολογιστής σας είναι η επισκευή του στο εργαστήριο μας. Οι τεχνικοί μας εκτελούν πολλαπλές εργασίες και ελέγχους παράλληλα στο σύστημα σας. Το κόστος των εργασιών στο εργαστήριο της AthensPC είναι το χαμηλότερο της αγοράς.

Οι χρεώσεις στην επίσκεψη υπολογίζονται με την ώρα. Έτσι μια πολύωρη αφαίρεση ιών στον χώρο σας, σίγουρα θα ξεπερνά την απίστευτη τιμή προσφοράς των 15€ (χωρίς ΦΠΑ), για την ίδια εργασία στο κατάστημα μας. Η επίσκεψη στον χώρο σας συμφέρει να γίνεται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Διαφορετικά, επωφεληθείτε τις πολύ χαμηλές χρεώσεις στο εργαστήριο μας. Μπορείτε να συνδυάσετε την άμεση παραλαβή του υπολογιστή σας με δικό μας αυτοκίνητο και κερδίστε πολύτιμο χρόνο.

Ποιες εργασίες service υπολογιστών δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σπίτι σας και γιατί;

Υπάρχουν προβλήματα τα οποία εξ αρχής δεν θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν στον χώρο σας. Δεν είναι όλες οι βλάβες το ίδιο απλές ως προς τη διάγνωση τους. Αρκετές φορές χρειάζονται πολλαπλοί έλεγχοι και πολύς χρόνος για να εκτιμηθεί η συνολική κατάσταση του υπολογιστή σας. Σύντομες διαγνώσεις μπορεί να μην λύσουν τη βασική αιτία του προβλήματος.

  Τέτοιες βλάβες είναι κυρίως:
 • Απρόσμενες επανεκκινήσεις.
 • Μπλε οθόνες σφάλματος.
 • Απότομοι τερματισμοί του υπολογιστή.
 • Βλάβες από υγρά ή πτώσεις.
 • Όσο πιο παλιός είναι ο υπολογιστής σας τόσο πιο σημαντικό είναι να έρθει στο κατάστημα μας. Ένα σύστημα που έχει ξεπεράσει τα 5-7 χρόνια ενδέχεται να έχει πολλαπλά προβλήματα. Κάτι τέτοιο θα καθυστερούσε αρκετά την διάγνωση και την επιδιόρθωση στον χώρο σας. Υπολογιστές χαμηλής αξίας απαιτούν πιο οικονομικές επισκευές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση.

  Service Η/Υ στο σπίτι σας εντός Αθηνών, με εγγύηση εργασίας τεχνικού.

  Οι περισσότερες επισκευές λάπτοπ και υπολογιστών που εκτελούμε στον χώρο σας περιλαμβάνουν εγγύηση. Ανεξαρτήτως από την εγγύηση των ανταλλακτικών, που πιθανόν θα χρησιμοποιήσουμε, καλύπτεστε και για την εργασία που εκτέλεσε ο τεχνικός στον χώρο σας. Η συγκεκριμένη εγγύηση ισχύει μόνο για εργασίες στο κατάστημα μας και όχι για επανάληψη της επισκευής στον χώρο σας. Δεν περιλαμβάνει έξοδα μεταφοράς του υπολογιστή. Λεπτομέρειες για τη διάρκεια των εγγυήσεων θα βρείτε μέσα σε κάθε βλάβη που περιγράφεται στην σελίδα “Επισκευή Laptop“ και “Επισκευές Υπολογιστών” αντίστοιχα, στο μενού της ιστοσελίδας μας.
  κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
  πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
  Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
  Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
  Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
  PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
  Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


  Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
  turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
  Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


  AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
  Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
  AthensPC
      Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
      Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
  Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού