Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Απομακρυσμένη υποστήριξη > Απομακρυσμένη υποστήριξη MacBook και iMac

Απομακρυσμένη υποστήριξη MacBook και iMac

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
apple mac online support

Θέλετε άμεσα να λύσετε το πρόβλημα του Apple υπολογιστή σας;
Βρίσκεστε σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή;
Ψάχνετε τις χαμηλότερες χρεώσεις;
Υποστηρίζουμε εξ αποστάσεως υπολογιστές iMac και MacBook
Μέσω internet οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε


Θέλετε βοήθεια στο Mac αλλά είστε μακριά από οποιοδήποτε service;

Αρκετά προβλήματα εμφανίζονται όταν πραγματικά χρειάζεστε να δουλέψετε σοβαρά με τον υπολογιστή σας και όχι απλά να μπείτε στο internet. Μπορεί να μοιάζει σαν ένα τυχαίο γεγονός, όμως υπάρχει εξήγηση. Όταν κάνετε μια απλή χρήση του iMac ή MacBook, το σύστημα σας δουλεύει με ελάχιστους πόρους. Έτσι παρόλο που ενδέχεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό δεν είναι εύκολα αντιληπτό. Εάν αποφασίστε όμως να εργαστείτε και να κάνετε μια έντονη χρήση, τότε πολλά προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν.

Τι μπορείτε να κάνετε όμως αν βρίσκετε μακριά από οποιοδήποτε service και χρειάζεστε άμεσα βοήθεια; Εάν βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Εάν είστε διακοπές αλλά πρέπει να συνεχίσετε την εργασία σας.
Οποιαδήποτε ώρα και μέρα, όλο το 24ώρο και όλες τις ήμερες του χρόνου στην AthensPC θα βρείτε έναν διαθέσιμο τεχνικό Mac για να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε. Με τις χαμηλότερες χρεώσεις σε όλη την αγορά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο internet.

Λύστε το πρόβλημα του MacBook ή του iMac μέσα σε λίγα λεπτά.

Ένας από τους μεγάλους ενδοιασμούς στην επιλογή της online υποστήριξης, σε προβλήματα Mac, είναι η ταχύτητα. Τόσο στην ανταπόκριση της κλήσης για επισκευή αλλά και στον χρόνο επίλυσης του προβλήματος.

Η ανταπόκριση μας είναι άμεση. Συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε συνδεθεί στον Mac υπολογιστή σας και παρέχουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Ένας τεχνικός της AthensPC θα σας εξυπηρετήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εφαρμόζουμε γρήγορες λύσεις με το καλύτερο εφικτό αποτέλεσμα. Δεν χρονοτριβούμε και είμαστε σε online ή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας καθόλη την διάρκεια. Σας ενημερώνουμε για ότι αλλαγές χρειάζονται να γίνουν στο Mac OS σύστημα σας, πριν τις εφαρμόσουμε.
  Ανεξαρτήτως αν έχετε φορητό MacBook, σταθερό iMac, Pro ή Mac Mini υπολογιστή μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Οι εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων της Apple που είναι συμβατές με την υπηρεσία μας, αναφέρονται παρακάτω.

 • Mac OS X 10.4 Tiger
 • Mac OS X 10.5 Leopard
 • Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 • Mac OS X 10.7 Lion
 • Mac OS X 10.8 Mountain Lion
 • Mac OS X 10.9 Mavericks
 • Mac OS X 10.10 Yosemite
 • Mac OS X 10.11 El Capitan
 • Mac OS X 10.12 Sierra

 • Καθώς και οποιαδήποτε μεταγενέστερη έκδοση.

  Εξ αποστάσεως υποστήριξη και ασφάλεια επικοινωνίας.

  Η διαδικασία την σύνδεσης με τον Mac υπολογιστή σας γίνεται με εφαρμογή, που κατέχει όλες τι απαραίτητες πιστοποιήσεις όπως ISO 9001 και BISG. Το επίπεδο ασφαλείας είναι αντίστοιχο του HTTPS και SSL. Η κρυπτογράφηση βασίζεται σε 2048bit RSA (cryptosystem) ώστε να είστε απολύτως σίγουροι και ασφαλείς.

  Η σύνδεση γίνεται μόνο με τη φυσική σας παρουσία, καθώς χρειάζεται να εξουσιοδοτήσετε εσείς την διαδικασία. Μετά την υποστήριξη που θα σας παρέχουμε, δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα επανασύνδεσης μας, παρά μόνο αν εσείς το επιλέξετε.
  κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
  πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω

  Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
  Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
  Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
  PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
  Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


  Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
  turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
  Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


  AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
  Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
  AthensPC
      Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
      Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
  Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού