Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευή laptop > Υποστήριξη MacBook

Υποστήριξη MacBook

Ο
service macbook τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα προβλήματα λογισμικού
Προσφέρουμε αξιόπιστες σίγουρες λύσεις
Συντήρηση και βελτίωση λειτουργίας Mac OS
Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και εφαρμογές


Λύστε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν έχετε στο Mac laptop σας.

Όλοι οι φορητοί υπολογιστές της Apple, MacBook, Pro ή Air βγαίνουν στην αγορά με προεγκατεστημένο το Mac OS λειτουργικό σύστημα. Σε γενικές γραμμές διακρίνεται για τη σταθερότητα του, ως σύστημα, αλλά και τη σπάνια εμφάνιση ιών. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται συντήρηση ή βελτιστοποίηση και ότι είναι αδύνατο να μολυνθεί από ιούς. Οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν σε άλλα λειτουργικά συστήματα, υπάρχουν και στα Mac OS αλλά με μικρότερη συχνότητα.

Στο κατάστημα της AthensPC θα βρείτε υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Για τις σύγχρονες εκδόσεις Mac OS X όπως το Sierra ή το El Capitan, αλλά και για παλαιότερες όπως το Yosemite, Mavericks, Mountain Lion ή το Snow Leopard. Με ταχύτητα και επαγγελματισμό λύνουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα. Πάντα με τις χαμηλότερες χρεώσεις που υπάρχουν στην αγορά.

Γιατί το MacBook είναι τόσο αργό;

Το λειτουργικό σύστημα Mac OS φημίζεται για την απόδοση και την σταθερότητα που προσφέρει. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που μπορεί να συμπεριφέρεται αργά και περίεργα.
  Θα αναφέρουμε παρακάτω τους πιο συχνούς λόγους που ένα laptop mac μπορεί να εμφανίζει μεγάλες καθυστερήσεις κατά την λειτουργία του.
 • Φορτώνονται πολλές εφαρμογές κατά την εκκίνηση του MacBook.
 • Μένουν συνεχώς ανοιχτά προγράμματα που χρησιμοποιείτε.
 • Οι κινούμενες desktop εικόνες να επηρεάζουν την απόδοση του φορητού Mac.
 • Τα δικαιώματα των αρχείων παρουσιάζουν διενέξεις και προβλήματα.
 • Δεν έχει γίνει αναβάθμιση στο σύστημα
 • Τα πολλά widgets μειώνουν την ταχύτητα του.
 • Έχει γεμίσει ο σκληρός δίσκος με πάρα πολλά αρχεία και ο ελεύθερος χώρος του δίσκου είναι κάτω από 10%.
 • Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που ένα MacBook μπορεί να καθυστερεί στη λειτουργία του. Υπάρχουν πολλές ακόμα περιπτώσεις όπως η ύπαρξη ιών, που θα αναλύσουμε παρακάτω. Όπως όλα τα λειτουργικά συστήματα, έτσι και το Mac OS, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, έχει ανάγκη να γίνουν εργασίες συντήρησης, που θα επαναφέρουν την απόδοση του σε φυσιολογικά επίπεδα.

  Χρειάζομαι πρόγραμμα antivirus στο MacBook μου;

  Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το πόσο ασφαλή είναι τα Mac από ιούς και κακόβουλα προγράμματα. Μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι ρυθμίσεις ασφαλείας που περιλαμβάνονται στα Apple Operating Systems, αποτρέποντας την εγκατάσταση εφαρμογών που δεν έχει αξιολογήσει η ίδια. Πολλά προγράμματα που θα κατεβασουμε από το ιντερνετ μπλοκάρονται από το σύστημα και δεν μπορούν να εγκατασταθούν. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται αρκετά οι πιθανότητες για μια επίθεση. Κάτι τέτοιο ισχύει φυσικά μόνο για όσους δεν έχουν αλλάξει τις ρυθμίσεις του συστήματος τους.

  Κατά τα άλλα, οι Mac υπολογιστές είναι το ίδιο ευάλωτοι σε ιούς και malware. Μπορεί η ποσότητα των ιών να είναι και αυτή λιγότερη από άλλα συστήματα, αλλά ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Μια μόλυνση στο Mac θα ήταν το ίδιο καταστρεπτική όπως σε κάθε άλλο κομπιουτερ. Ένα καλό άρθρο από την ιστοσελίδα www.imore.com αναλύει την ανάγκη για εγκατάσταση αντιβιοτικού προγράμματος. Σε οποιεσδήποτε ενέργειες προχωρείτε με δική σας ευθύνη. Διαβάστε το άρθρο εδώ
  https://www.imore.com/mac-help-do-i-need-anti-virus-software

  Εάν θέλετε πλήρη προστασία από ιούς και καλόβουλα προγραμματα στον φορητό υπολογιστή σας, επισκεφτείτε την AthensPC. Θα ελέγξουμε το MacBook σας για ιούς, αφαιρώντας οποιαδήποτε μόλυνση υπάρχει. Επίσης, θα εγκαταστήσουμε τα πλέον αξιόπιστα προγράμματα antivirus και antimalware.
  Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
  Παρέχουμε υποστήριξη σε προβλήματα που εμφανίζει ο MacBook σας, απομακρυσμένα μέσω internet με την χαμηλότερη χρέωση που θα βρείτε. Όπου κι αν βρίσκεστε, όποτε χρειάζεστε επαγγελματική υποστήριξη, είμαστε ένα κλικ δίπλα σας.

  Εάν έχετε iMac υπολογιστή, επωφεληθείτε τις ακόμα πιο χαμηλές τιμές στο εργαστήριο μας. Μπορείτε να τον φέρετε οι ίδιοι ή να αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά του.
  κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
  πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
  Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
  Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
  Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
  PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
  Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


  Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
  turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
  Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


  AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
  Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
  AthensPC
      Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
      Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
  Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού