Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Απομακρυσμένη υποστήριξη > Απομακρυσμένη υποστήριξη υπολογιστών και laptop

Απομακρυσμένη υποστήριξη υπολογιστών και laptop

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
τεχνική υποστήριξη μέσω διαδικτύου η/υ και φορητών

Ψάχνετε την πιο γρήγορη λύση στο πρόβλημα του υπολογιστή σας;
Βρίσκεστε σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας;
Θέλετε έναν έμπειρο τεχνικό να λύσει το πρόβλημα σας;
Καλέστε μας και ζητήστε άμεση τεχνική υποστήριξη
Επίλυση προβλημάτων λάπτοπ και υπολογιστών μέσω internet


Εξ αποστάσεως τεχνική υποστήριξη φορητών και σταθερών υπολογιστών για όλη την Ελλάδα.

Η απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη είναι πλέον η πιο εύκολη και οικονομική λύση σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το laptop σας. Δεν έχει σημασία αν βρίσκετε κοντά στο κατάστημα μας. Η υποστήριξη παρέχεται με πρόσβαση στον υπολογιστή σας μέσω internet. Ιδανικό για απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας αλλά και για κατοίκους του εξωτερικού.

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό της AthensPC μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα δεν απαιτεί αποσυναρμολόγηση του φορητού ή σταθερού υπολογιστή σας. Με χρέωση όσο ακριβώς διαρκεί η επισκευή. Χωρίς να χρειάζεται να έχετε καμιά απολύτως ιδιαίτερη γνώση για να επωφεληθείτε την υπηρεσία μας. Απλά καλέστε μας και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μας.

Γιατί να επιλέξετε την απομακρυσμένη υποστήριξη υπολογιστών αντί της επίσκεψης τεχνικού.

Τα 2 κυριότερα πλεονεκτήματα είναι η χαμηλή χρέωση και η ταχύτατη ανταπόκριση στην κλήση σας. Είναι εύλογο ότι κάθε επίσκεψη τεχνικού περιλαμβάνει και έξοδα μετακίνησης. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποφευχθεί. Άσκοπα έξοδα και μεγάλος χρόνο αναμονής εκμηδενίζονται με την απομακρυσμένη υποστήριξη. Η απόσταση δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο και μπορείτε να έχετε έναν τεχνικό δίπλα σας, απλά με ένα τηλεφώνημα.

Ένα τρίτο πλεονέκτημα είναι η τμηματική υποστήριξη. Δηλαδή η επίλυση προβλημάτων σταδιακά. Άσκοποι χρόνοι αναμονής εγκατάστασης αναβαθμίσεων ή έλεγχοι για ιούς μπορούν να αφαιρεθούν από την τελική χρέωση εφόσον διακοπεί η υποστήριξη και συνεχιστεί μετά την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών.

Πόσο ρόλο παίζει η εμπειρία του τεχνικού στην επίλυση προβλημάτων Η/Υ μέσω ίντερνετ.

Ο τεχνικός υπολογιστών, που αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα του υπολογιστή σας απομακρυσμένα, επιδιώκει να βρει την καλύτερη λύση στον λιγότερο χρόνο. Πρέπει να επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο πρόβλημα και να ανταποκριθεί με μεθοδικότητα. Η σειρά που θα εκτελεστούν οι εργασίες, παίζει βασικό ρόλο στον χρόνο που θα χρειαστεί ώστε να ολοκληρωθεί η επισκευή.

Οι τεχνικοί της AthensPC έχουν μεγάλη πείρα στην τεχνική υποστήριξη μέσω ίντερνετ. Χρησιμοποιούν σύγχρονες μεθόδους και αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπου είναι εφικτό, για να μειώνουν τον χρόνο επισκευής, συνεπώς και το κόστος. Κάποιες φορές, εκτελούνται επιλεκτικά εξειδικευμένα προγράμματα, που απλοποιούν την διαδικασία της διάγνωσης και επιδιόρθωσης του laptop ή του υπολογιστή σας.

Ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας της online τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών και laptop.

Αρκετές φορές, η λύση ενός προβλήματος του υπολογιστή σας, ενδέχεται να σας φανεί χρήσιμη στο μέλλον. Μπορεί να χρειαστεί να την εφαρμόσετε σε ένα δεύτερο υπολογιστή είτε να την επαναλάβετε στο ίδιο σύστημα στο μέλλον.
Η online τεχνική υποστήριξη θα σας δώσει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε στην οθόνη του υπολογιστή σας κάθε βήμα της επίλυσης του προβλήματος. Ο τεχνικός της AthensPC που σας παρέχει την υποστήριξη, μπορεί να σας εξηγεί παράλληλα τι ακριβώς κάνει.
Επιπλέον, σας συμβουλεύει για το πώς θα αποφύγετε στο μέλλον την ίδια βλάβη. Έτσι η απομακρυσμένη υποστήριξη αποκτάει έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προσφέροντας σας επαρκή ενημέρωση για την μεθοδολογία επίλυσης ενός προβλήματος η/υ.

Κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες συναδέλφους. Δεν είναι λίγες ακόμα οι φορές όπου η υπηρεσία μας εκτελείται συνδυαστικά με τεχνικούς συγγενών επαγγελμάτων, όπως εγκατάσταση καμερών ασφαλείας, συντήρηση ιατρικών οργάνων, διαχείριση δικτύου και εγκατάσταση μηχανογράφησης.

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Εξηγήστε μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα σας προσφέρουμε μια λύση άμεσα.
Συχνές ερωτήσεις...
Χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις από τον χρήστη, ώστε να παρέχετε την απομακρυσμένη υποστήριξη υπολογιστών;

Δεν χρειάζεται απολύτως καμία γνώση από μέρους σας. Πιθανόν να μην χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι σας. Εσείς απλά θα καθίσετε αναπαυτικά και θα παρακολουθήσετε τον τεχνικό μας να επιδιορθώνει τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να παρέχετε απομακρυσμένη υποστήριξη και χωρίς την ύπαρξη σύνδεσης στο internet;

Ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο ίντερνετ, μπορούμε να σας παρέχουμε βήμα βήμα τηλεφωνική υποστήριξη. Με την καθοδήγηση μας, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας αλλά και άλλες συσκευές τεχνολογίας.

Τι υπολογιστή πρέπει να έχω για να επωφεληθώ την εξ αποστάσεως υποστήριξη;

Δεν έχει σημασία. Όποιο τύπο υπολογιστή και αν χρησιμοποιείτε: laptop, σταθερό πύργο, Mini PC, All-in-One, tablet κλπ, το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο. Αφήστε όλα τα άλλα στην AthensPC.
Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
Ένα από τα πρώτα παραδείγματα απομακρυσμένης υποστήριξης υπολογιστών ήταν το 1939 από την Bell Telephone Laboratories με την δημιουργία ενός εξ αποστάσεως calculator. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.computerhistory.org/timeline/1940/#169ebbe2ad45559efbc6eb357208b387
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω

Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού