Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευές υπολογιστών > Τεχνική υποστήριξη All-in-One PC

Τεχνική υποστήριξη All-in-One PC

Ο
υποστήριξη all in one

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον All-in-One υπολογιστή σας;
Επισκευάστε το σύστημα σας εύκολα και οικονομικά
Αναβαθμίστε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας
Εγκαταστήστε τα Windows και διάφορα προγράμματα
Τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε


Πότε ένας υπολογιστής ονομάζεται All-in-One;

Ένα από τα μειονεκτήματα των επιτραπέζιων σταθερών υπολογιστών είναι τα πολλά καλώδια που έχουν τα διαφορετικά μέρη τους. Καταλαμβάνουν αρκετό χώρο και η παρουσία τους ενοχλεί, ειδικά σε επαγγελματικούς χώρους. Αυτή την αδυναμία έρχονται να καλύψουν τα All-in-One Computers. Όπως αναφέρει το όνομα τους, περιλαμβάνουν τα πάντα μέσα την οθόνη. Πίσω από την οθόνη τοποθετείται η μητρική πλακέτα, ο επεξεργαστής, οι μνήμες, ο σκληρός δίσκος. Κάποια μοντέλα ενσωματώνουν και το τροφοδοτικό πίσω από την οθόνη.

Συμπεριλαμβάνουν συνήθως ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο και έχουν προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση παρέχοντας έναν όμορφο σταθμό εργασίας, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χώρους, όπως ιατρεία, κέντρα υποδοχής ή απλά στο σαλόνι σας.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των All-in-One υπολογιστών;

Τα πλεονεκτήματα των All-in-One συστημάτων είναι εύγλωττα, όπως αναφέρουμε και παραπάνω. Υπάρχουν στην ευρύτερη αγορά των υπολογιστών από το 1980 και έχουν πολλούς φανατικούς χρήστες.

Η παρακάτω εικόνα εμφανίζει αριστερά ένα σύγχρονο All-in-One υπολογιστή HP Envy με κυρτή οθόνη, ενώ δεξιά το πρώτο αντίστοιχο σύστημα του 1979 SuperBrain.
All-in-One HP υπολογιστή και αντίστοιχα το πρώτο σύστημα του 1979
Παρόλα αυτά, δεν έχουν κυριαρχήσει όπως οι επιτραπέζιοι σταθεροί υπολογιστές. Αυτό οφείλεται κυρίως στους παρακάτω αρνητικούς παράγοντες.

Υψηλότερο κόστος. Αφορά όχι μόνο την αγορά του All-in-One PC αλλά και το κόστος των ανταλλακτικών.

Κατά κύριο λόγο δέχεται συγκεκριμένα ανταλλακτικά. Συνήθως, δεν είναι εφικτή η αναβάθμιση μητρικής, οθόνης, ηχείων ή επεξεργαστή. Ορισμένα μοντέλα δεν αφήνουν περιθώρια αναβάθμισης ούτε στον σκληρό δίσκο ή την μνήμη.

Επειδή είναι σχεδιασμένα να είναι όσο πιο λεπτά γίνεται, δεν μπορούν να έχουν επεξεργαστές με τη μέγιστη απόδοση και συνδυάζουν κάρτες γραφικών που δεν υποστηρίζουν εξελιγμένα παιχνίδια.

Εάν η οθόνη σπάσει ή αποκτήσει ελάττωμα, αχρηστεύεται όλο το σύστημα. Θα πρέπει να επισκευαστεί άμεσα, για να είναι λειτουργικό ξανά το All-in-One desktop.

Ο φυσικός ελεύθερος χώρος είναι περιορισμένος. Έτσι, περιορίζεται και το σύστημα ψύξης που περιλαμβάνει ο υπολογιστής. Το αποτέλεσμα είναι να δουλεύει από 10 μέχρι και 20 βαθμούς παραπάνω από ένα αντίστοιχο σύστημα tower υπολογιστή. Αυτή η παραπάνω θερμοκρασία πιθανόν να επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια ζωής των ανταλλακτικών του All-in-One ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Ελέγξτε τη θερμοκρασία του υπολογιστή σας στο εργαστήριο της AthensPC και αποφύγετε σοβαρότερα προβλήματα.

Επαγγελματικό service στον All-in-One υπολογιστή σας.

Ανεξαρτήτως αν αντιμετωπίζετε κάποια σοβαρή βλάβη ή όχι, ο έλεγχος του All-in-One υπολογιστή σας θα προλάμβανε διάφορα προβλήματα στο μέλλον. Η τακτική εξέταση της θερμοκρασίας, του σκληρού δίσκου, της μνήμης, της μητρικής, των USB και λοιπών θυρών υποδοχής (HDMI, VGA κλπ), του τροφοδοτικού και των υπολοίπων εξαρτημάτων, μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση κάποιας σοβαρής βλάβης.
Παράδειγμα, εάν διαπιστωθεί εγκαίρως ότι ένας σκληρός δίσκος κοντεύει να χαλάσει, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε αντίγραφο των αρχείων σας και να αποφύγετε τα έξοδα μιας ανάκτησης δεδομένων.
Ένα σύστημα που λειτουργεί σε κατάσταση υπερθέρμανσης, αναπόφευκτα θα παρουσιάσει σοβαρές και συχνά, ανεπανόρθωτες βλάβες. Χρειάζεται εκτενής εσωτερικός καθαρισμός από σκόνη, ώστε η θερμοκρασία να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Η συντήρηση στα All-in-One pc είναι απαραίτητη για να δουλεύουν χωρίς προβλήματα.

Θέματα δυσλειτουργίας λογισμικού ή μολύνσεις από ιούς, αντιμετωπίζονται στο ακέραιο από τους τεχνικούς της AthensPC, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Εγκαθιστούμε ή αναβαθμίζουμε το λειτουργικό σας σύστημα, καθώς και οποιαδήποτε προγράμματα χρειάζεστε.

Μη διστάσετε να μας καλέσετε για να μιλήσετε με έναν τεχνικό μας. Θα λύσει πρόθυμα κάθε απορία σας, αναλύοντας τη φύση κάθε βλάβης, θα σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης και θα σας ενημερώσει το κόστος επισκευής.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού