Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευή laptop > Backup αντίγραφα ασφαλείας laptop

Backup αντίγραφα ασφαλείας laptop

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
backup αντίγραφα ασφαλείας laptop

Κρατάμε αντίγραφο όλων των αρχείων σας
Σώζουμε emails, αγαπημένα και σελιδοδείκτες
Τα αποθηκεύουμε σε δικό μας, καθαρό σκληρό δίσκο
Ελέγχουμε τα αρχεία σας για ιούς
Τα μεταφέρουμε ξανά στο laptop ή σε άλλο μέσο αποθήκευσης


Πλήρες backup laptop για να μην σας λείπει τίποτα.

Θέλετε να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα σας από την αρχή; Θέλετε να μεταφέρετε όλα τα αρχεία σας σε άλλο laptop ή σκληρό δίσκο; Κανένα πρόβλημα! Αναλαμβάνουμε την μεταφορά όλων των αρχείων σας, τα αγαπημένα bookmarks από όλα τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, καθώς και τα email σας.

Αντιγράφουμε από όλους τους χρήστες τα αποθηκευμένα τους αρχεία. Όπως επίσης και τον κοινόχρηστο, κρυφό φάκελο των Windows, που μπορεί να περιλαμβάνει αρχεία χωρίς να το γνωρίζετε. Κάποιες φορές πολλοί χρήστες αποθηκεύουν αρχεία και σε άλλες τοποθεσίες όπως στον τοπικό δίσκο (C:\) ή ακόμα και σε άλλα partition. Όπου και αν είναι τοποθετημένα τα δεδομένα σας, θα τα διασφαλίσουμε.

Αν χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για να κατεβάζετε τα email σας στο λαπτοπ όπως το Thunderbird ή το Microsoft Office Outlook, μπορούμε τα μεταφέρουμε στο νέο σας σύστημα. Email που είναι αποθηκευμένα online και τα διαβάζετε μέσω browser, δεν χρειάζονται να γίνουν backup.

Διατηρούμε και τα save games παιχνιδιών, εφόσον το υποδείξετε. Το back up των emails και των save games των παιχνιδιών έχουν ξεχωριστή χρέωση. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες, λόγω προσφοράς -40%, ανέρχονται στα 12€ (η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ).

Ελέγχουμε τα αντίγραφα ασφαλείας του λαπτοπ σας για ιούς.

Δεν αντιγράφουμε απλά τα αρχεία σας. Στην εργασία του backup περιλαμβάνεται και έλεγχος για τυχόν ιούς. Θα ήταν επικίνδυνο, μέσα στο αντίγραφο των δεδομένων, να περιλάβουμε και virus. Είτε πρόκειται να τα μεταφέρουμε σε νέα εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, είτε να σας τα παραδώσουμε σε κάποιο μέσο αποθήκευσης, πρώτα τα καθαρίζουμε από ιούς.

Φανταστείτε να κάνουμε format στο laptop σας και μετά να μεταφέρουμε σε αυτό το καθαρό σύστημα, μολυσμένα αρχεία. Θα ήταν ανούσιο. Προσέξτε πολύ αν κρατάτε μόνοι σας αντίγραφα backup, καθώς ένας και μόνο ιός μέσα τους, είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

Μετά το format μεταφέρουμε τα αρχεία στο νέο σας σύστημα.

Όταν εκτελείται μία καθαρή εγκατάσταση Windows, δεν πρέπει να παραμένουν τα αρχεία μέσα στο laptop. Στην εργασία του φορματ λαπτοπ περιγράφουμε αναλυτικά γιατί τα αρχεία πρέπει να βγουν έξω από τον φορητό, καθώς και τους κινδύνους που υπάρχουν αν μείνουν μέσα στον φάκελο Windows.old.

Εάν έχετε επιλέξει να συνδυάσετε την εργασία backup με format, θα παραλάβετε τον φορητό υπολογιστή σας με όλα τα αρχεία μέσα, χωρίς ιούς και με μηδενικά ποσοστά fragmentation.

Μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο.

Η μεταφορά των αρχείων συνήθως εκτελείται πριν από την εργασία της εγκατάστασης των Windows στο laptop σας. Αλλά δεν συνδυάζεται αποκλειστικά με το format. Μπορείτε να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε αντίγραφα των δεδομένων σε δικό σας εξωτερικό δίσκο, usb stick, CD ή DVD. Οι εργασίες μας παραμένουν οι ίδιες σε οποιαδήποτε περίπτωση. Θα παραλάβετε όλα τα αρχεία σας καθαρά από ιούς.
Τι μπορείτε να κάνετε...
Αν πιστεύετε ότι μπορεί να αναλάβετε μόνοι σας την εργασία του backup, διαβάστε αυτόν τον πλήρη οδηγό όπως περιγράφεται από το Backblaze.com. Στα βήματα που περιγράφονται στη σελίδα προχωρείτε με δική σας ευθύνη.
https://www.backblaze.com/backup-your-computer.html
Συχνές ερωτήσεις...
Αρκετοί χρήστες Windows μας ρωτάνε γιατί δεν είναι εφικτή η αντιγραφή αρχείων μεγαλύτερα από 4GB σε κάποιον εξωτερικό δίσκο. Το πιο πιθανό είναι να έχει φορμαριστεί από το εργοστάσιο κατασκευής σε FAT32. Αυτό το file system είναι που θέτει τον συγκεκριμένο περιορισμό στον εξωτερικό δίσκο. Θα πρέπει να τον αδειάσετε κάπου αλλού και μετά να τον φορμάρετε σε NTFS, ώστε να δέχεται αρχεία μεγαλύτερα των 4GB.
Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
Να έχετε υπόψη ότι τα laptop, κατά την διαδικασία του backup ενδέχεται να ανεβάσουν υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό εξαρτάται από τον όγκο των αρχείων και τις δυνατότητες του λάπτοπ. Καλύτερα το backup να εκτελείται σε laptop με φυσιολογική θερμοκρασία, που ψύχονται επαρκώς καθόλη την διαδικασία.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού