Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευές υπολογιστών > Backup αρχείων υπολογιστή

Backup αρχείων υπολογιστή

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
αντιγραφή δεδομένων backup υπολογιστη

Μεταφέρουμε όλα τα αρχεία με απόλυτη ασφάλεια
Εξάγουμε όλα τα bookmarks και τα email σας
Αφαιρούμε οποιοδήποτε virus από τα αρχεία σας
Τα επαναφέρουμε καθαρά στον υπολογιστή σας


Μείνετε ήσυχοι, κρατάμε τα πάντα από τον υπολογιστή σας.

Σε κάθε εργασία backup δεδομένων είμαστε πολύ προσεκτικοί και μεθοδικοί. Δεν αντιγράφουμε απλά τον user folder. Αντιγράφουμε τα αρχεία από όλους τους users και public φακέλους. Διατηρούμε ακόμη και αρχεία διάσπαρτα αποθηκευμένα στον τοπικό δίσκο. Μεταφέρουμε και τους σελιδοδείκτες favorites από όλα τα προγράμματα περιήγησης.

Saved games, libraries προγραμμάτων και email αποθηκευμένα, μεταφέρονται και αυτά, εάν αν μας ζητηθεί, με ξεχωριστή χρέωση.

Συνδυάστε εγκατάσταση Windows με backup αρχείων.

Αν επιθυμείτε να συνδυάσετε και την εργασία format pc, να γνωρίζετε ότι για λόγους ασφάλειας και απόδοσης του συστήματος, εκτελούμε μόνο καθαρές εγκαταστάσεις των Windows. Στη συνέχεια, επανατοποθετούμε τα αρχεία στον υπολογιστή σας.

Οι αγαπημένοι σας σελιδοδείκτες, θα βρίσκονται στη θέση τους. Μετά από κάθε backup που συνδυάζετε με format, όλα τα bookmarks θα είναι μέσα στα αντίστοιχα προγράμματα περιήγησης, όπως ακριβώς ήταν πριν.

Επίσης αν έχετε επιλέξει να κάνετε backup και σε εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως MS Outlook, θα βρείτε τα email σας κατευθείαν μέσα στην αντίστοιχη εφαρμογή.

Μεταφέρουμε τα αρχεία του pc σας και σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης.

Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρουμε όλα τα αρχεία σας σε κάποιον εξωτερικό δίσκο ή άλλο μέσο. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε καινούργιο, αν έχετε ήδη. Διατηρούμε όλα τα προαναφερόμενα αντίγραφα και ελέγχουμε για πιθανά malware ή ιούς. Εφόσον τα αρχεία είναι 100% καθαρά από ιούς ή κακόβουλα προγράμματα, τότε μόνο μεταφέρονται στο μέσο αποθήκευσης.

Με οποιοδήποτε backup αρχείων η/υ ανιχνεύουμε για ιούς.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εργασίας backup στην AthensPC, είναι ο έλεγχος και ο καθαρισμός ιών από τα αρχεία που μεταφέραμε από τον υπολογιστή σας. Είναι πολύ επικίνδυνο να παραλάβετε τον υπολογιστή με αρχεία που περιέχουν ιούς.
Η μεταφορά αρχείων περιλαμβάνει πολύ συχνά και την πιθανότητα επαναμόλυνσης ενός νέου λειτουργικού συστήματος. Ιδιαίτερα αν η μεταφορά γίνει πάνω στο καθαρό σύστημα, χωρίς να έχει προηγηθεί η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου antivirus και antimalware. Τηρώντας πάντα την διαδικασία μας σταθερή και ελέγχοντας τα αρχεία σας για ιούς, ελαχιστοποιούμε κάθε πιθανότητα μόλυνσης.
Τι μπορείτε να κάνετε...
Κρατάτε συχνά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας από το pc, σε κάποιο εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος να προφυλάξετε τα αρχεία σας. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεχάσετε να κρατήσετε αντίγραφο των δεδομένων σας, μπορείτε να επιλέξετε την εργασία του αυτόματου backup.

Το ελληνικό περιοδικό PCMag στο άρθρο “Πώς να μεταφέρετε τα αρχεία σας σε νέο υπολογιστή” περιλαμβάνει διάφορους τρόπους ώστε να κάνετε backup του υπολογιστή σας. Στην παρακάτω ιστοσελίδα καθώς και σε πιθανές σας ενέργειες, προχωρείτε με δική σας ευθύνη.
https://gr.pcmag.com/neo-pc/19417/help/pos-na-uetapherete-ta-arkheia-sas-se-neo-upologiste

Τι δεν πρέπει να κάνετε...
Μην κάνετε backup σε σκληρούς δίσκους που μπορεί να περιέχουν ήδη μέσα τους μολυσμένα αρχεία. Προμηθευτείτε έναν αξιόπιστό σκληρό δίσκο και χρησιμοποιήστε τον αποκλειστικά και μόνο για να αντιγράφετε τα πολύτιμα αρχεία σας.
Συχνές ερωτήσεις...
Έχω ένα εξωτερικό σκληρό formatted σε FAT32, υπάρχει πρόβλημα να κάνω backup εκεί;

Τα μειονεκτήματα του FAT32 έναντι του NTFS είναι πολλά. Αρχικά το FAT32 δεν αντιγράφει αρχεία με μέγεθος μεγαλύτερο του 4GB και κατά δεύτερον, δεν είναι τόσο ασφαλή τα αρχεία σε έναν τέτοιον δίσκο. Μόνο το NTFS file system είναι ικανό να επιδιορθώσει αυτόματα κάποιες συγκεκριμένες βλάβες, που συμβαίνουν στη δομή των αρχείων.

Άρα αν είστε χρήστης Windows PC, η διαμόρφωση του νέου άδειου εξωτερικού σκληρού σας δίσκου σε NTFS, θα ήταν μια καλή κίνηση πριν κάνετε οποιοδήποτε backup. Προσοχή κάθε διαμόρφωση μέσου αποθήκευσης σβήνει ολοκληρωτικά όλα τα αρχεία από τον δίσκο. Πριν προχωρήστε στην μετατροπή σε NTFS ελέγξετε ότι έχετε κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας όλων των αρχείων σας.
Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
Η Microsoft περιλαμβάνει μέσα στα Windows, δική της εφαρμογή για backup των αρχείων σας.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού