Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευή laptop > Εγκατάσταση Office laptop

Εγκατάσταση Office laptop

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
εγκατάσταση ms office φορητός υπολογιστής

Εφαρμογή επεξεργασίας αρχείων Word Excel PowerPoint
Δωρεάν ή εκδόσεις με συνδρομή
Εγκατάσταση Libre, Open ή Microsoft Office στο laptop σας
Στα Ελληνικά ή σε άλλη γλώσσα
Με ενσωματωμένο γραμματικό έλεγχο
Για την επιχείρηση, το σπίτι, τον μαθητή


Ποια έκδοση του Office μπορούμε να εγκαταστήσουμε στον φορητό σας.

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει να αγοράσετε το Microsoft Office, θα βρείτε συνδρομητικές εκδόσεις του Office 365 ή lifetime άδειες του Office 2016. Οι προηγούμενες εκδόσεις δεν είναι πλέον διαθέσιμες για αγορά.

Όμως, αν είστε κάτοχος μια παλαιότερης έκδοσης Office, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στο σύστημα σας εφόσον είναι συμβατή. Η AthensPC παρέχει εγκατάσταση, ρύθμιση και υποστήριξη για όλα τα παρακάτω: Office 97, 2000, 2002, 2003, 2007, 2010, 2013 και 2016, καθώς και για το Office 365. Η τιμή εγκατάστασης είναι μειωμένη κατά 50%, λόγω προσφοράς, και ανέρχεται στα 10€ (δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ).
Ως εναλλακτική λύση, αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν, είναι οι δωρεάν εφαρμογές Office. Οι πιο γνωστές είναι το Open και το Libre Office. Αν και το Open είναι περισσότερο διαδεδομένο, το Libre Office έχει μερικά πλεονεκτήματα. Αναπτύσσεται πιο γρήγορα, έχει περισσότερους προγραμματιστές και μεγαλύτερη κοινότητα υποστήριξης. Το Libre σας δίνει μεγαλύτερη εξασφάλιση μελλοντικά, ειδικά σε θέματα support και γρήγορου development.
Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται οι εκδόσεις όλων των εφαρμογών Office, όπως έχουν διαμορφωθεί από το 2007 μέχρι το 2016. Η εικόνα είναι από άρθρο του Wikipedia, στο οποίο περιγράφοντα αναλυτικά όλες οι εκδόσεις εφαρμογών γραφείου από το 1985 μέχρι σήμερα. Περιέχει αναλυτικούς πίνακες με όλες τις υποεφαρμογές που περιέχει κάθε σουίτα. Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε στον σύνδεσμο.
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Microsoft_Office
Οι εκδόσεις των εφαρμογών Office από το 2007 μέχρι το 2016

Όλα τα laptop πρέπει να μπορούν να επεξεργάζονται αρχεία Microsoft Office.

Ο φορητός υπολογιστής είναι διαδεδομένος λόγω της εύκολης μεταφοράς του. Σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσετε εύκολα την εργασία σας από το γραφείο στο σπίτι, να βρείτε γρήγορα τις πληροφορίες που θέλετε, να διαβάσετε τα email σας όπου και αν είστε.

Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκολία μεταφοράς, χρειάζεται το laptop σας να είναι εξοπλισμένο με όλες τις ευρέως γνωστές εφαρμογές. Το μεγαλύτερο ποσοστό των αρχείων που επεξεργάζονται μαθητές, φοιτητές και επαγγελματίες είναι κείμενα του Word, υπολογιστικά φύλλα του Excel και παρουσιάσεις του PowerPoint. Όλα αυτά είναι αρχεία της εφαρμογής MS Office και είναι απαραίτητα για κάθε ενεργό χρήστη λαπτοπ.

Ενσωματωμένος γραμματικός έλεγχος κειμένου στο Word.

Αφού αποφασίσετε με την βοήθεια μας ποια έκδοση Office ταιριάζει στις ανάγκες σας, μένει να διαλέξετε την γλώσσα που θα λειτουργεί η εφαρμογή, δηλαδή πώς θα εμφανίζεται το μενού εντολών. Συνιστούμε τη γλώσσα που είστε ήδη εξοικειωμένος κατά την εργασία σας με το λάπτοπ.

Ανεξαρτήτως της γλώσσας όπου απεικονίζονται τα εργαλεία της εφαρμογής, μπορείτε να ρυθμίσετε και τον ορθογραφικό έλεγχο που θα σας παρέχει. Η γλώσσα του γραμματικού έλεγχου μπορεί να είναι διαφορετική από τη γλώσσα της εφαρμογής. Έτσι ένα Αγγλικό Office να μπορεί να εκτελέσει αυτόματη διόρθωση σε κείμενο γραμμένο στα Ελληνικά και αντίστροφα.

Περιλαμβάνεται και η εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Outlook.

Το Microsoft Outlook περιλαμβάνεται σχεδόν σε όλες τι εκδόσεις Office, εκτός από κάποια Home & Student πακέτα. Συνήθως το χρησιμοποιούν επαγγελματίες για να λαμβάνουν email από έναν ή περισσότερους λογαριασμούς μαζί. Περιλαμβάνει ημερολόγιο, τηλεφωνικό κατάλογο επαφών και έναν χώρο για να δημιουργείτε υπενθυμίσεις.

Αντίστοιχη εφαρμογή σαν το Outlook της Microsoft δεν θα βρείτε αν επιλέξετε να εγκαταστήσετε το Open ή Libre Office. Και οι δυο εταιρίες που υποστηρίζουν αυτές τις δωρεάν εφαρμογές, δείχνουν να μην σκοπεύουν να ενσωματώσουν στη σουίτα τους ένα πρόγραμμα για emails. Πιθανόν και να μη χρειάζεται, καθώς οι περισσότεροι χρήστες των δωρεάν Office, χρησιμοποιούν το Thunderbird ή κάποιο άλλο freeware πρόγραμμα για email.

Ανεξαρτήτως ποια εφαρμογή email επιλέξετε να χρησιμοποιείτε, μπορούμε να αναλάβουμε τη ρύθμιση του εκ νέου ή να μεταφέρουμε τα παλιά σας email στην καινούργια εφαρμογή.
Τι μπορείτε να κάνετε...
Ενημερωθείτε αρκετά πριν αποφασίστε ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσετε για την δουλειά σας. Μπορείτε να κατεβάσετε το Libre Office και να το δοκιμάσετε, πριν πάρετε την τελική απόφαση. Ενδέχεται η εφαρμογή να είναι αρκετή για τις ανάγκες σας χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο προϊόν Microsoft.
Συχνές ερωτήσεις...
Θα υπάρχει πρόβλημα στην συμβατότητα των αρχείων αν χρησιμοποιήσω το Open ή το Libre Office;

Δε θα δείτε σχεδόν καμία διαφορά στο άνοιγμα των αρχείων σας. Ενδέχεται όμως κάποια αντικείμενα να μην εμφανίζονται σωστά. Επίσης, το menu επιλογών θα είναι λίγο διαφορετικό από ότι έχετε συνηθίσει.
Video
Το παρακάτω video δείχνει παλαιότερες εκδόσεις του MS Office, πώς λειτουργούν και τις διαφορές τους από το Office 97 μέχρι και το 2016. Μπορεί να συγκρίνετε τις δυνατότητες τους, ειδικά αν έχετε ήδη μία παλιά έκδοση και σκοπεύετε να αγοράσετε την καινούργια.
Οι διαφορές από το MS Office 97 μέχρι και το 2016
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού