Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Απομακρυσμένη υποστήριξη > Online ιδιαίτερα μαθήματα Photoshop για αρχάριους

Online ιδιαίτερα μαθήματα Photoshop για αρχάριους

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
photoshop elearning lessons

Θέλετε να μάθετε να επεξεργάζεστε φωτογραφίες;
Να βελτιώνετε και να κάνετε τροποποιήσεις;
Μαθήματα μέσω internet σε πραγματικό χρόνο
Από την άνεση του χώρου σας
Online μαθήματα Photoshop εύκολα και κατανοητά


Photoshop, ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας εικόνας.

Το Adobe Photoshop είναι το πιο γνωστό πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών και φωτογραφίας. Έχει απεριόριστες δυνατότητες, που συνεχώς εμπλουτίζονται από την Adobe Systems. Θεωρείται το πιο ολοκληρωμένο και κατάλληλο πρόγραμμα, τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για ερασιτεχνική.

Πρωτοεμφανίστηκε το 1987 με το όνομα Display και εμφάνιζε εικόνες σε αποχρώσεις του γκρι σε μονοχρωματικό περιβάλλον. Κατόπιν, μετονομάστηκε σε ImagePro και τελικά πήρε το όνομα Photoshop. Το 1990 κυκλοφόρησε η έκδοση Photoshop 1.0, αποκλειστικά για συστήματα Macintosh και είχε μέγεθος 1.44 MB!

Εύχρηστο και ευέλικτο, με φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, το Photoshop περιλαμβάνει την πιο πλήρη συλλογή από εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφίας. Χρησιμοποιείται για τροποποίηση, διόρθωση, αλλά και δημιουργία εικόνων από το μηδέν. Παρέχει ειδικές λειτουργίες για αφαίρεση ατελειών, βελτίωση ευκρίνειας, συγχώνευση πολλαπλών φωτογραφιών καθώς και συνδυασμό πολλών καρέ σε μία φωτογραφία.

Όμως, η εκμάθηση του Photoshop δεν είναι εύκολη χωρίς βοήθεια.

Στην AthensPC ξεκινάμε από το μηδέν, για αρχάριους χρήστες. Απλά και κατανοητά, αρχίζουμε από τις θεμελιώδεις αρχές της ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας. Έτσι, ακολουθούμε τη λογική ροή των θεμάτων χωρίς να αφήνουμε κενά και απορίες.

Συνδυάζουμε τη θεωρία με πρακτικά παραδείγματα. Δηλαδή, πρώτα εξασφαλίζουμε το απαραίτητο, θεωρητικό υπόβαθρο για την επεξεργασία των εικόνων και αναλύουμε τις βασικές λειτουργίες του προγράμματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε στην πράξη το κάθε στάδιο, με πολλές ασκήσεις για μετά το μάθημα.

Οι καθηγητές της AthensPC θα σας μάθουν πώς να εξερευνήσετε τις δημιουργικές δυνατότητες του Photoshop.

Πώς διεξάγονται τα online μαθήματα Photoshop.

Η εκπαίδευση που παρέχουμε, είναι αποκλειστικά LIVE ιδιαίτερα μαθήματα. Όπως ακριβώς εκτελούνται και πολλά eLearning courses στο εξωτερικό. Μας ενδιαφέρει η άμεση επαφή με τον μαθητή, σε πραγματικό χρόνο. Δεν είναι προμαγνητοσκοπημένα μαθήματα.
Οι καθηγητές μας επικοινωνούν μαζί σας με χρήση μικρόφωνου, Skype ή τηλεφώνου. Συνδέονται στον υπολογιστή σας ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση του Photoshop στην οθόνη. Η πρόσβαση υλοποιείται με απολύτως ασφαλή εφαρμογή, όπου οι κωδικοί της αλλάζουν κάθε φορά που την κλείνετε. Χωρίς την δική σας αδειοδότηση, δεν μπορεί να γίνει η σύνδεση. Επιπλέον, η επικοινωνία της εφαρμογής είναι κρυπτογραφημένη ώστε να μην σας απασχολεί τίποτα.

Στα μαθήματα Photoshop, ο καθηγητής της AthensPC θα σας παρουσιάζει διάφορα παραδείγματα στην οθόνη σας. Θα σας εξηγήσει βήμα βήμα πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα διάφορα εργαλεία. Αφού δείτε και κατανοήσετε μια συγκεκριμένη λειτουργία του Photoshop, μετά θα πρέπει να εκτελέσετε και εσείς τα βήματα που παρουσιάστηκαν. Όλη η διαδικασία γίνεται υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού. Μετά το πέρας του μαθήματος, θα σας αναθέσει διάφορες ασκήσεις για το επόμενο μάθημα.

Πρακτικά δεν λείπει τίποτα από ένα συμβατικό ιδιαίτερο μάθημα στο σπίτι ή στο φροντιστήριο.

Ενδεικτικά μαθήματα εκπαίδευσης Photoshop.

  Η εκπαίδευση του Photoshop είναι μία συνεχής διαδικασία. Συνήθως κάθε χρήστης μαθαίνει τις λειτουργίες που τον ενδιαφέρουν και εμβαθύνει σε αυτές. Τα πιο διαδεδομένα μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

 • Ανάλυση, μέγεθος και τύπος αρχείων εικόνων.
 • Στοιχεία και λειτουργίες των εργαλείων.
 • Ρύθμιση εύρους χρωμάτων και διόρθωση εικόνας.
 • Δημιουργία ειδικών εφέ.
 • Δημιουργία, επεξεργασία και εφέ κειμένου.
 • Κανόνες τυπογραφίας.
 • Εργασίες με επιλογές και διαστάσεις.
 • Χρήση των guides και rulers.
 • Μετατροπή εικόνων και προετοιμασία για το web.
 • Διαχείριση των layers και συνδυασμός εικόνων.
 • Επεξεργασία αρχείων φωτογραφικής μηχανής.
 • Ακόμα και αν δεν ξέρετε ποιο κομμάτι του Photoshop θέλετε να μάθετε, μιλήστε με εξειδικευμένο καθηγητή της AthensPC και απλά περιγράψτε τι θέλετε να κάνετε. Θα σας καθοδηγήσει ανάλογα, λύνοντας κάθε απορία σας.
  Συχνές ερωτήσεις...
  Το Photoshop είναι πολύ αργό. Πώς μπορώ να βελτιώσω την ταχύτητα του;

  Είναι μία εφαρμογή με υψηλές απαιτήσεις, σε μνήμη, επεξεργαστή αλλά και στην κάρτα γραφικών. Ένα από τα resources που μειώνονται πολύ εύκολα, όταν ανοίγει το Photoshop, είναι η μνήμη. Μιλήστε με τεχνικό της AthensPC για να βρεθεί η καλύτερη αναβάθμιση για το σύστημα σας, είτε έχετε laptop είτε σταθερό υπολογιστή.
  Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
  Πολλές εντολές του Photoshop μπορούν να εκτελούνται με συντομεύσεις στο πληκτρολόγιο. Είναι πολύ χρήσιμες, καθώς μας γλιτώνουν πολύτιμο χρόνο. Στον παρακάτω σύνδεσμο της Adobe, μπορείτε να βρείτε τα default keyboard shortcuts για Windows και Mac. Προχωρείτε στον σύνδεσμο με δική σας ευθύνη.
  https://helpx.adobe.com/photoshop/using/default-keyboard-shortcuts.html
  κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
  πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω

  Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
  Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
  Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
  PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
  Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


  Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
  turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
  Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


  AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
  Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
  AthensPC
      Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
      Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
  Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού