Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευές υπολογιστών > Αναβάθμιση υπολογιστή

Αναβάθμιση υπολογιστή

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
αναβάθμιση εξαρτημάτων υπολογιστή

Διαγνωστικός έλεγχος του υπολογιστή σας
Ανταλλακτικά με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής
Προτείνουμε τις ιδανικές συμβατές αναβαθμίσεις
Επαγγελματική εγκατάσταση εξαρτημάτων στο pc σας
Έλεγχος και μετά το τέλος των εργασιών μας


Είστε έτοιμοι για αναβάθμιση; Ξανασκεφτείτε το!

Συχνά εκτελούνται αναβαθμίσεις σε συστήματα που έχουν ήδη πρόβλημα, χωρίς να είναι εμφανές. Δεν είναι λογικό να τοποθετηθεί ένα νέο ανταλλακτικό αναβάθμισης σε σταθερό υπολογιστή χωρίς να ελεγχτεί πρώτα η γενική κατάσταση του. Ακόμα και αν το computer λειτουργεί άψογα, η διάγνωση είναι απαραίτητη. Είναι δύσκολο να δείτε την συσχέτιση της διάγνωσης με την αναβάθμιση. Θα προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Ας υποθέσουμε ότι επιθυμείτε να εγκαταστήσετε ένα νέο SSD δίσκο στον υπολογιστή σας. Ταυτόχρονα, το τροφοδοτικό που έχετε, παρουσιάζει έντονες διακυμάνσεις στα voltage που δίνει στις συσκευές. Παρόλα αυτά, ο υπάρχον μηχανικός δίσκος λειτουργεί χωρίς προβλήματα, λόγω των αντοχών που έχει το κύκλωμα του.

Αν προχωρήσετε σε αναβάθμιση SSD χωρίς να γνωρίζετε την κατάσταση του τροφοδοτικού σας, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Οι SSD δίσκοι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους μηχανικούς. Η χαμηλότερη κατανάλωση του SSD, σας δίνει την εντύπωση ότι θα έχει και πιο αξιόπιστη λειτουργία. Όμως συμβαίνει το αντίθετο: ακριβώς επειδή έχει χαμηλή κατανάλωση σε ρεύμα, ενώ περιέχει αρκετά chip, είναι πιο απαιτητικός σε σταθερή τάση τροφοδοσίας.
Άλλο παράδειγμα είναι ηλεκτρονικός υπολογιστής, που ο χρήστης αποφάσισε να τον μετατρέψει σε gaming pc. Ο υπολογιστής, πριν την αναβάθμιση, έχει μέγιστη θερμοκρασία CPU 69 βαθμούς. Έγινε εγκατάσταση καινούργιας GPU χωρίς να έχει προηγηθεί διάγνωση και επισήμανση της ήδη υψηλής θερμοκρασίας.

Το αποτέλεσμα ήταν μετά από 2 ώρες παιχνιδιού, ο επεξεργαστής να φτάνει τους 91 βαθμούς! Η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών λειτούργησε αθροιστικά με τον επεξεργαστή και έφτασε σε επικίνδυνα επίπεδα. Έπρεπε να είχε προβλεφτεί αυτό το πρόβλημα πριν εκτελεστεί η συγκεκριμένη αναβάθμιση.
Τα δύο παραπάνω παραδείγματα είναι ενδεικτικά, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά περισσότερα. Αυτό όμως που πρέπει να δώσουμε σημασία είναι, ότι ένας υπολογιστής, που φαινομενικά λειτουργεί σωστά, δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει την φυσιολογική του λειτουργία και μετά την αναβάθμιση. Η πλήρης και λεπτομερής διάγνωση πριν από κάθε upgrade, ακόμα και αν λειτουργεί κανονικά το pc σας, θα σας γλυτώσει από πολλά προβλήματα στο μέλλον.

Ποια αναβάθμιση η/υ πρέπει να κάνετε και τι ανταλλακτικά να διαλέξετε.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των απλών χρηστών υπολογιστών, πιστεύουν ότι η αναβάθμιση μνήμης θα ήταν ότι καλύτερο, ώστε να βελτιώσουν την ταχύτητα του συστήματος τους. Κάποιοι ελπίζουν ότι ένας SSD θα έδινε πνοή στο σύστημα τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει η απόλυτη απάντηση με ένα απλό ναι ή όχι.

Οι λόγοι που καθυστερεί μία εφαρμογή ή ένα παιχνίδι, ποικίλουν. Μπορεί να είναι αργή η σύνδεση σας στο internet ή να έχετε μολυνθεί από ιούς. Όμως, δεν αποκλείεται να ευθύνεται ένας ελαττωματικός δίσκος ή μία ασύρματη κάρτα δικτύου, χαμηλής απόδοσης. Παράλληλα, η μητρική και ο επεξεργαστής περιορίζουν τις επιλογές για αναβάθμιση.

Πιθανόν μία νέα και περισσότερη μνήμη να μην αποδώσει όπως ακριβώς φαντάζεστε. Ακόμα και με καινούργια κάρτα γραφικών, μπορεί και πάλι να σέρνεται το αγαπημένο σας παιχνίδι. Το τι καθυστερεί ένα πρόγραμμα χρειάζεται έρευνα για να βρεθούν τα resources που απαιτεί και δεν έχει.
Η ανάγκη για ταχύτητα είναι ίσως το μοναδικό κίνητρο για αναβάθμιση. Στην AthensPC σας συμβουλεύουμε στην επιλογή της αναβάθμισης, που θα δώσει πραγματική ώθηση στην ταχύτητα του υπολογιστή σας. Μελετάμε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά που ήδη έχει το σύστημα σας, καθώς και τις ανάγκες για ταχύτητα σε συγκεκριμένες εφαρμογές ή παιχνίδια και σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.
Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε επιλέγονται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, εφόσον σας παρουσιάσουμε το κόστος και τα πλεονεκτήματα κάθε επιλογής. Δεν προτείνουμε εξαρτήματα από αναξιόπιστες μάρκες. Στόχος μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση του η/υ σας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Συνεπώς, οι προτάσεις μας αφορούν ανταλλακτικά από καταξιωμένες κατασκευάστριες εταιρίες. Σαν ενημερώνουμε για την αντοχή τους στον χρόνο και για την εγγύηση που παρέχει το καθένα. Είναι σημαντικό να έχετε πλήρη γνώση των επιλογών της αναβάθμισης που θα κάνετε, προτού αποφασίσετε.

Επαγγελματική συναρμολόγηση PC, με έμφαση στη λεπτομέρεια.

Στην AthensPC προσέχουμε ιδιαίτερα κάθε μικρή λεπτομέρεια κατά την εγκατάσταση ανταλλακτικών. Αφιερώνουμε χρόνο και εκτελούμε επαγγελματικές τεχνικές, για να είναι άψογο το αποτέλεσμα.

Τοποθετούμε κάθε εξάρτημα με προσοχή, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εσωτερική διαρρύθμιση των καλωδίων. Δεν αφήνουμε ελεύθερα καλώδια να κρέμονται ούτε πολύ τεντωμένα, με κίνδυνο κάποιο να αποσυνδεθεί.

Είναι απαραίτητο να μην εμποδίζεται η φυσιολογική ροή του αέρα στο tower. Η εσωτερική συναρμολόγηση ενός υπολογιστή περιλαμβάνει τεχνική και λεπτομέρεια. Το αποτέλεσμα είναι συνομολογήσεις που αφήνουν ελεύθερο τον αέρα, να διαπερνά τα θερμά εξαρτήματα. Έτσι, η εσωτερική θερμοκρασία του κομπιούτερ διατηρείται χαμηλή. Παράλληλα, η σωστή διαρρύθμιση καλωδίων προσφέρει και ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα σε πύργους με πλαϊνό, διαφανές κάλυμμα.

Τι μπορώ να αναβαθμίσω στον πύργο μου;

  Θεωρητικά, τα πάντα. Εξαρτάται από τις ανάγκες σας και από τη συμβατότητα του υπολογιστή σας. Επιγραμματικά αναφέρουμε τις εξής δυνατότητες αναβάθμισης:
 • Αντικατάσταση DVD-RW ή Blu-Ray 12€
 • Οι ανωτέρω χρεώσεις αντιστοιχούν στις εργασίες, οι οποίες συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση από 6 μήνες έως και 2 έτη, και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Το κόστος κάθε ανταλλακτικού είναι ξεχωριστό, με την εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή.

  Γραπτή εγγύηση και τελικός έλεγχος υπολογιστή.

  Ο επαναληπτικός τεχνικός έλεγχος εγγυάται την καλή λειτουργία του pc σας. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, διενεργούμε μία τελική διάγνωση, επαληθεύοντας τα αποτελέσματα της αναβάθμισης που είχαμε σχεδιάσει. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι σας παραδίδουμε ένα αξιόπιστο σύστημα.

  Σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές χρήσης, βασιζόμενοι στην εμπειρία μας στις συναρμολογήσεις. Μας ενδιαφέρει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά το computer σας και να απολαύσετε τα οφέλη της αναβάθμισης, για πολύ καιρό.

  Φυσικά, όπως μετά από κάθε επισκευή η/υ, έτσι και μετά την αναβάθμιση του υπολογιστή σας, λαμβάνετε γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που κάναμε και για τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήσαμε.
  Τι μπορείτε να κάνετε...
  Αν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις μπορείτε να διαβάσετε τον αναλυτικό οδηγό αναβάθμισης υπολογιστή που παρέχει το PCGamer.com. Κάθε εκτέλεση των οδηγιών που περιγράφονται στην ιστοσελίδα είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Η σελίδα απευθύνεται σε τεχνικούς υπολογιστών και όχι σε απλούς χρήστες.
  http://www.pcgamer.com/the-easy-pc-upgrade-guide/
  Τι δεν πρέπει να κάνετε...
  Μη κάνετε επεμβάσεις στο σύστημα μόνοι σας, εάν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία. Σχετικά videos στο YouTube δεν περιλαμβάνουν τις βασικές αρχές του ηλεκτρισμού και της ηλεκτρονικής, ενώ αρκετές φορές είναι ελλιπή.

  Παράδειγμα, υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο για την εγκατάσταση μνημών ram που παρουσιάζουν πώς πρέπει να τοποθετηθούν. Όμως, δεν αναφέρουν πόση δύναμη πρέπει να βάλετε κατά την τοποθέτηση, πώς δεν θα χαλάσετε τα DIMM, πώς δεν θα κυρτώσετε την μητρική και πώς δεν θα προκαλέσετε βλάβη με τον στατικό ηλεκτρισμό που περιέχει το σώμα σας.
  Video
  Εάν σκέπτεστε να αναβαθμίσετε τον σκληρό σας δίσκο και δεν ξέρετε τι να διαλέξετε, δείτε το παρακάτω video της Samsung. Είναι ένα πολύ καλό συγκριτικό παράδειγμα ανάμεσα σε HDD και SSD. Δείχνει τους χρόνους εκκίνησης του συστήματος, του ανοίγματος αρχείων καθώς και τις αντοχές τους σε κραδασμούς, για κάθε μια από τις παραπάνω τεχνολογίες δίσκων.
  Πολύ καλό συγκριτικό παράδειγμα ανάμεσα σε HDD και SSD
  κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
  πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
  Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
  Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
  Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
  PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
  Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


  Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
  turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
  Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


  AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
  Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
  AthensPC
      Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
      Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
  Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού