Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευές υπολογιστών > Τεχνική υποστήριξη Mini PC

Τεχνική υποστήριξη Mini PC

Ο
επισκευή mini pc

Επισκευάζουμε υπεύθυνα το mini pc σας
Οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει
Λύνουμε προβλήματα λογισμικού
Εγκαθιστούμε λειτουργικό σύστημα
Αναβαθμίζουμε τον mini υπολογιστή σας


Τι είναι τα Mini PC και πού χρησιμεύουν;

Τα Mini PC είναι μικροί σταθεροί υπολογιστές με λίγες δυνατότητες αναβάθμισης και κάποιες φορές με περιορισμένη υπολογιστική δύναμη. Είναι ικανά να αναπαράγουν υψηλής ποιότητας video αλλά όχι να αντικαταστήσουν έναν επαγγελματικό ή gaming pc.

Κατά κύριο λόγο τα mini pc συνδυάζονται με μία υπάρχουσα οθόνη ή τηλεόραση. Συνήθως τοποθετούνται στο σαλόνι δίπλα στην τηλεόραση. Είναι διαδεδομένα και ως media centers, καθώς χρησιμοποιούνται κυρίως για να αναπαράγουν βίντεο, ταινίες και μουσική. Μπορούν να συνδεθούν με τον ενισχυτή και να συνεργαστούν με εξειδικευμένα τηλεκοντρόλ για την ευκολότερη χρήση τους.

Στην εικόνα που ακολουθεί, παρουσιάζεται ένα ισχυρό Mini PC της Gigabyte, τo BXi5-4570R. Το συγκεκριμένο σύστημα περιλαμβάνει επεξεργαστή i5, έχει 16GB μνήμη και η κάρτα γραφικών του υποστηρίζει 4K ανάλυση. Έχει στιβαρή κατασκευή και ζυγίζει παραπάνω από τα άλλα mini pc.
Gigabyte Mini PC BXi5-4570R

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Mini PC.

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, τα mini pc δεν μπορούν να συγκριθούν με έναν κανονικό desktop υπολογιστή. Εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες και έχουν συνήθως περιορισμένες δυνατότητες ιδιαίτερα στον τομέα της αναβάθμισης. Παρόλα αυτά, ταιριάζουν απόλυτα σε συγκεκριμένες χρήσεις. Παρακατω δείτε κάποια από τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχουν οι συγκεκριμένοι υπολογιστές.

Πλεονεκτήματα των Mini PC:


Είναι αισθητικά πολύ πιο όμορφα από τους κλασσικούς σταθερούς υπολογιστές. Μπορούν άνετα να τοποθετηθούν στο έπιπλο της τηλεόρασης.
Καταλαμβάνουν πολύ λιγότερο χώρο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο σταθερό υπολογιστή.
Μεταφέρονται εύκολα, καθώς είναι πιο ελαφριά.
Έχουν χαμηλή κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα.
Δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις για ψύξη και λειτουργούν σχετικά αθόρυβα.

Μειονεκτήματα των Mini PC:


Συνήθως έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών με συγκεκριμένες δυνατότητες.
Δεν έχουν διαθέσιμο εσωτερικό χώρο για τοποθέτηση παραπάνω από έναν, το πολύ δύο σκληρούς δίσκους.
Ορισμένα μόνο μοντέλα έχουν ενσωματωμένο οπτικό οδηγό (ODD) για να διαβάζετε και να γράφετε DVD ή Blu-Ray Discs.
Τα mini pc έχουν περιορισμένες δυνατότητες αναβάθμισης. Αν θέλετε να αυξήσετε τις ικανότητες τους, θα πρέπει να γίνει εξωτερικά.
Οι εξωτερικές θύρες σύνδεσης τους είναι λίγες και πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς τι χρειάζεστε, προτού επιλέξετε ένα μίνι σύστημα.
Σπανίως περιλαμβάνουν πληκτρολόγιο, ποντίκι, τηλεκοντρόλ ή λειτουργικό σύστημα. Θα πρέπει να τα αγοράσετε ξεχωριστά με αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος του.

Τεχνική υποστήριξη και επίλυση προβλημάτων στα Mini PC.

Στην AthensPC αναλαμβάνουμε να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει το mini pc σας. Είτε δεν ανοίγει καθόλου, είτε δεν συμπεριφέρεται σωστά, οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν την καλύτερη λύση. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης ώστε να διερευνήσουμε και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Παρέχουμε εργασίες συντήρησης και καθαρισμού από σκόνη στο μίνι σύστημα σας. Το μικρό τους μέγεθος τα κάνει ευάλωτα στην σκόνη. Παρόλο που έχουν λίγη κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα, εάν γεμίσει σκόνη το σύστημα ψύξης μπορούν εύκολα να υπερθερμανθούν.

Εγκαθιστούμε λειτουργικό σύστημα και το παραμετροποιούμε ώστε να έχει βέλτιστη απόδοση. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεστε, όπως εύχρηστα προγράμματα για αναπαραγωγή αρχείων βίντεο. Αφαιρούμε αποτελεσματικά ιούς και κακόβουλα λογισμικά και εγκαθιστούμε τα πιο αξιόπιστα antivirus. Ρυθμίζουμε προσεχτικά όλες τις παραμέτρους, ώστε να έχετε τη μέγιστη ασφάλεια με την ελάχιστη κατανάλωση πόρων.

Καλέστε μας και μιλήστε με έναν έμπειρο τεχνικό της AthensPC. Περιγράψτε μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας και θα βρούμε την καλύτερη λύση, πάντα με τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς.
Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
Τα mini pc είναι αναμφισβήτητα αξιόλογα συστήματα, παρόλο τις χαμηλές πωλήσεις παγκοσμίως. Διαβάστε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο άρθρο από το blog της New Egg Business σχετικά με τις ιδιαιτερότητες που έχουν αυτοί οι μικροί υπολογιστές και τις διαφορές τους από τα barebones pc.
https://blog.neweggbusiness.com/buying-guides/2016-mini-pcs-barebones-computers/
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού