Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευές υπολογιστών > Υποστήριξη iMac

Υποστήριξη iMac

Ο
service imac apple

Χρειάζεστε βοήθεια στον Mac υπολογιστή σας;
Καθυστερεί και συμπεριφέρεται περίεργα;
Θέλετε να επανεγκαταστήσετε το iOS;
Βελτιώστε την απόδοση του συστήματος σας
Απαλλαγείτε από ιούς και κακόβουλα προγράμματα


Υποστήριξη σε προβλήματα λογισμικού Mac υπολογιστών.

Στο κατάστημα της AthensPC θα βρείτε λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το λειτουργικό σύστημα του Apple υπολογιστή σας. Οι τεχνικοί μας έχουν όλες τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζονται, ώστε να διαγνώσουν και να επιλύσουν μέχρι και τα πιο περίεργα προβλήματα του iMac, Mac Mini ή Mac Pro υπολογιστή σας.
Εάν δεν μπορείτε να φέρετε το Mac σύστημα στο κατάστημα σας μπορούμε εύκολα να σας εξυπηρετήσουμε με την υποστήριξη μέσω internet. Άμεσα, αποτελεσματικά και χωρίς καμία καθυστέρηση, ένας τεχνικός θα λύσει οποιαδήποτε δυσλειτουργία.

Αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων του iMac υπολογιστή σας.

Τα αρχεία σας είναι πολύτιμα. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να μην χάσετε τα αρχεία σας σε περίπτωση βλάβης είναι η διατήρηση διπλότυπων σε διαφορετικά μέσα αποθήκευσης. Κάτι τέτοιο επιτυχαίνεται με απλή αντιγραφή, είτε μέσω του Time Machine ή κάποιου τρίτου προγράμματος.

Εάν δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις ή απλά θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τα αρχεία σας, είμαστε στη διάθεση σας. Θα αντιγράψουμε όλα τα δεδομένα σας σε ένα δεύτερο μέσο αποθήκευσης. Επιπλέον, μπορούμε να ρυθμίσουμε το Time Machine ώστε να διατηρείται αυτόματο αντίγραφο των αρχείων σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Εγκατάσταση Mac OS λειτουργικού συστήματος.

Σε γενικές γραμμές, τα λειτουργικά συστήματα της Apple χαρακτηρίζονται για τη σταθερότητα τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ποτέ συντήρηση ή ότι είναι άτρωτα στους ιούς.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν, μπορούν να επιδιορθωθούν. Για αυτό τον λόγο, η επανεγκατάσταση του συστήματος είναι αρκετά σπάνια εργασία. Δεν αποκλείονται όμως οι περιπτώσεις, που είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του Mac OS εκ νέου ή απλά η περίπτωση να θέλετε να κάνετε μια καινούργια αρχή στο Mac desktop.

Στο εργαστήριο της AthensPC αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του Mac OS λειτουργικού σας συστήματος. Εκτελούμε backup των αρχείων σας και λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. Εγκαθιστούμε οποιαδήποτε εφαρμογή ή antivirus χρειάζεστε, ώστε να συνεχίσετε την εργασία σας χωρίς να σας απασχολεί τίποτα.

Βελτίωση απόδοσης λειτουργικού συστήματος Mac OS.

Όπως όλα τα λειτουργικά συστήματα, έτσι και το Mac OS ενδέχεται με το πέρασμα του χρόνου, να συγκεντρώσει αρκετά προβλήματα και να χάσει μέρος της απόδοσης του. Η συντήρηση και η βελτιστοποίηση της απόδοσης ενός λειτουργικού συστήματος έχουν καθοριστικό ρόλο, καθώς μπορούν να διατηρούν τον υπολογιστή σας σε μια καλή κατάσταση.

  Κάποιες από τις εργασίες που περιλαμβάνει η εργασία βελτίωσης απόδοσης είναι:
 • Έλεγχος των αρχείων συστήματος.
 • Εκτέλεση αναβαθμίσεων.
 • Αφαίρεση ιών.
 • Καθαρισμός από άχρηστα αρχεία και εφαρμογές.
 • Αλλαγή ρυθμίσεων για βέλτιστη απόδοση.
 • Ρύθμιση του Time Machine, ώστε να εργάζεται σε ξεχωριστό δίσκο.
 • Κάθε υπολογιστικό σύστημα μπορεί να χάσει την απόδοση του για διάφορους λόγους. Αυτοί ακριβώς οι λόγοι πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος, για να βρεθεί και ο πιο σωστός τρόπος αντιμετώπισης. Θα ελέγξουμε το iMac σας προσεκτικά ώστε να γίνουν όσες εργασίες είναι πραγματικά απαραίτητες. Είναι σημαντικό ο υπολογιστής με τον οποίο εργαζόμαστε, να έχει την καλύτερη απόδοση που μπορεί να προσφέρει χωρίς να χρειάζεται το προσφύγουμε σε περιττές αναβαθμίσεις.

  Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον iMac υπολογιστή σας επικοινωνήστε τώρα με την AthensPC, ώστε να βρούμε την καλύτερη αλλά και την πιο οικονομική λύση.
  Οι αλλαγές που έχουν γίνει στους iMac υπολογιστές
  Στην παραπάνω εικόνα, δείτε τις αλλαγές που έχουν γίνει στους iMac υπολογιστές. Από την εποχή που οι οθόνες είχαν καθοδικούς σωλήνες μέχρι τότε που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το κράμα αλουμινίου στον σκελετό του. Προέρχεται από το blog της εταιρίας b1creative.com. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο για την ιστορία των Macintosh υπολογιστών, για το πώς επιλέχτηκε το μήλο άλλα και τι σημαίνει το “i” που δεν συμπαθούσε ο Steve Jobs. Διαβάστε στο σύνδεσμο
  http://b1creative.com/blog/the-history-of-the-apple-mac/
  κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
  πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
  Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
  Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
  Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
  Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
  PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
  Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


  Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
  turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
  Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


  AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
  Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
  AthensPC
      Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
      Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
  Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού