Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Απομακρυσμένη υποστήριξη > Απομακρυσμένη υποστήριξη συσκευών Android

Απομακρυσμένη υποστήριξη συσκευών Android

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
τεχνική υποστήριξη μεσω ίντερνετ ανδροιδ συσκευών

Έχετε κάποιο Android κινητό ή tablet;
Αγοράσατε laptop με Android και χρειάζεστε βοήθεια;
Παρέχουμε υποστήριξη στην νέα σας Android TV εξ αποστάσεως
Λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε μέσω ίντερνετ


Τα πλεονεκτήματα του λειτουργικού συστήματος Android.

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα φορητών και μη συσκευών. Έχει κυριέψει την αγορά των κινητών τηλεφώνων, των tablet, αλλά και άλλων συσκευών, όπως τηλεοράσεις, ρολόγια και αυτοκίνητα. Η μεγάλη διάδοση του οφείλεται στους παρακάτω λόγους.

Το Android OS μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή με οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης.

Είναι δωρεάν, με αποτέλεσμα η τελική τιμή της συσκευής που αγοράσατε να είναι όσο πιο χαμηλή γίνεται.

Υποστηρίζεται από την Google προσφέροντας την μέγιστη συμβατότητα στις υπηρεσίες της.

Έχει όμορφο σχεδιασμό  και είναι εύκολο στην χρήση του.

Το Google Play έχει τεράστια ποικιλία δωρεάν εφαρμογών χωρίς να είναι ιδιαίτερα αυστηρό στην επιλογή τους, όπως το iTunes.

Είναι ένα σταθερό και ασφαλές λειτουργικό σύστημα καθώς ο πυρήνας του βασίζεται στο Linux.

To interface το λειτουργικού συστήματος μπορεί να παραμετροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Έτσι μπορείτε να το ρυθμίσετε να φαίνεται όπως ακριβώς σας αρέσει.
Στην παρακατω εικόνα θα βρείτε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις Android από το 2008 μέχρι το 2016. Οι κωδικές ονομασίες των εκδόσεων είναι διάφορα γλυκά εδέσματα, πάντα με την αντίστοιχη ζωγραφιά να τις περιγράφει. Το πρώτο γράμμα των ονομάτων αυτών είναι κατά αλφαβητική σειρά, από το A για την Angel Cake μέχρι το N για την Nougat.
Όλες οι εκδόσεις Android από το 2008 μέχρι το 2016

Απομακρυσμένη υποστήριξη για Android υπολογιστές.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει και πολλά μοντέλα υπολογιστών Mini PC με λειτουργικό σύστημα Android. Είτε είναι πολύ μικρά σαν USB stick, είτε σαν σταθεροί υπολογιστές ή laptop. Οι συγκεκριμένοι υπολογιστές είναι πολύ διαδεδομένοι καθώς το λειτουργικό σύστημα είναι δωρεάν και η τελική τιμή είναι πολύ χαμηλή. Έτσι με πολύ λίγα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε έναν μικρό υπολογιστή, που έχει όμως περιορισμούς στις δυνατότητες και τις hardware αναβαθμίσεις.

Οι τεχνικοί της AthensPC γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες τέτοιων συστημάτων και μπορούν να παρέχουν απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μπορείτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί μέσω internet, όπως και στο κατάστημα μας.

Ιδιαίτερα μαθήματα Android εξ αποστάσεως.

Εάν δυσκολεύστε στην χρήση του Android, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα εξ αποστάσεως, προσαρμοσμένα ακριβώς στα μέτρα σας. Θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να εξοικειωθείτε γρήγορα με το σύστημα, χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθείτε. Τα μαθήματα είναι απλά και κατανοητά και δεν απαιτούν προηγούμενες γνώσεις από εσάς.

Συνδεόμαστε στην συσκευή σας μέσω internet και σας παρουσιάζουμε τις βασικές λειτουργίες του smartphone ή του tablet σας. Σας δείχνουμε βήμα βήμα πώς να στείλετε email και να κατεβάζετε εφαρμογές. Τα μαθήματα δεν έχουν συγκεκριμένη διάρκεια. Ο χρόνος και η συχνότητα εξαρτώνται αποκλειστικά από τις δικές σας ανάγκες.

Υποστηρίζουμε μέσω ίντερνετ το Android tablet ή κινητό σας.

Δεν χρειάζεται να σας ανησυχεί πια αν κόλλησε το κινητό σας, αν συμπεριφέρεται περίεργα ή αν μολύνθηκε από ιούς. Όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να καλέσετε την AthensPC! Ένας τεχνικός μας θα συνδεθεί σύντομα στην συσκευή σας παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και στα πιο δύσκολα προβλήματα.

Ακόμα και αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε καθόλου το tablet σας, είναι εύκολο να σας εξυπηρετήσουμε μέσω internet. Μπορεί η λύση στο πρόβλημα σας να είναι υπόθεση λεπτών. Χωρίς να μετακινηθείτε και χωρίς να παραδώσετε στο service το tablet σας, θα το δείτε να επιδιορθώνεται μπροστά σας.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω

Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού