Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευή laptop > Υποστήριξη Android

Υποστήριξη Android

Ο
service android τεχνική υποστήριξη

Παρέχουμε υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα λογισμικού
Για όλες τις συσκευές Android
Εγκαθιστούμε και ρυθμίζουμε εφαρμογές
Αναβαθμίζουμε και βελτιώνουμε την απόδοση του συστήματος


Τι είναι το Android και πόσο διαδεδομένο είναι.

Το Android είναι ένα σύγχρονο λειτουργικό σύστημα, σχεδιασμένο σε πυρήνα Linux. Ανοιχτού κώδικα, κατά κύριο λόγο, και σε παραπάνω από 70 γλώσσες. Αναπτύχθηκε αρχικά από την Google και μετά από τον οργανισμό Open Handset Alliance, ο οποίος αποτελείται από πολλούς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Η παρουσίαση του Android έγινε το 2007 και η πρώτη έκδοση βγήκε το 2008. Από τότε, το λειτουργικό σύστημα αναβαθμίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Κάθε νέα έκδοση έχει το δικό της όνομα όπως Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow και Nougat.

Έχει σχεδιαστεί για συσκευές με οθόνες αφής όπως τα tablet, smartphones, ρολόγια (Android Wear), τηλεοράσεις (Android TV), αυτοκίνητα (Android Auto), ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, laptop και σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η διάδοση του συγκεκριμένου λειτουργικού συστήματος είναι τεράστια. Οι συσκευές με Android είναι πολύ περισσότερες, ακόμα και αν προσθέταμε όλους τους υπολογιστές που τρέχουν Windows ή MacOS.
Η παρακάτω εικόνα παρουσιάζει την επικράτηση του Android τα τελευταία χρόνια. Οι συσκευές που τρέχουν το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα αυξάνονται συνεχώς. Το 2015 οι πωλήσεις Android συσκευών έφτασαν το 81.6% επαληθεύοντας την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας αγοράς. Η κυριαρχία του είναι φανερή και τα επόμενα χρόνια θα συναντάμε το συγκεκριμένο operating system εγκατεστημένο σε όλο και περισσότερες συσκευές.
Το 2015 οι πωλήσεις Android συσκευών έφτασαν το 81.6%

Παρέχουμε υποστήριξη σε οποιαδήποτε συσκευή Android.

Εκτός φυσικά από τις φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets, παρέχουμε υποστήριξη για laptop, σταθερούς υπολογιστές, smartTV καθώς και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή λειτουργεί με Android.

Στην AthensPC θα βρείτε έξυπνες λύσεις για διάφορα προβλήματα που έχετε με τη ρύθμιση και τη λειτουργία του συγκεκριμένου λειτουργικού συστήματος, με τις χαμηλότερες χρεώσεις. Συσκευές που μπορούν να μετακινηθούν καλό είναι να έρθουν στο εργαστήριο μας ώστε να λύσετε ακόμη πιο οικονομικά το πρόβλημα σας. Αν διαθέτετε κάποιον σταθερό υπολογιστή ή τηλεόραση μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε εξ’ αποστάσεως ή με επίσκεψη τεχνικού στον χώρο σας.

Μπορεί μία συσκευή Android να μολυνθεί με ιούς;

Όσον αφορά τηλεοράσεις, αυτοκίνητα και ρολόγια, θεωρητικά κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο. Η δομή του λειτουργικό συστήματος περιέχει πολλές δικλείδες ασφαλείας. Τόσο από την μεριά του Android αλλά και από τον κατασκευαστή της συσκευής.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την εποχή όπου η ύπαρξη antivirus στο κινητό έμοιαζε υπερβολή, ενώ τώρα είναι αυτονόητο. Όσο εξελίσσονται και εξαπλώνονται οι smart συσκευές, τόσο πιο πιθανό είναι να βλέπουμε μολυσμένες τηλεοράσεις, ρολόγια ή αυτοκίνητα από ιούς. Μια τέτοια περίπτωση περιγράφεται στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.ibtimes.co.uk/its-official-your-smart-tv-can-be-hijacked-malware-holding-viewers-ransom-1537533

Οι αναβαθμίσεις προσφέρουν ασφάλεια και καλύτερη λειτουργία στη συσκευή σας.

Πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν πώς να αναβαθμίσουν την συσκευή τους. Οι αναβαθμίσεις στις έξυπνες συσκευές δεν είναι συχνές, αλλά είναι πολύ βασικές. Οι περισσότερες περιλαμβάνουν διορθώσεις στην ασφάλεια και σε διάφορα λειτουργικά προβλήματα της ίδιας της συσκευής.

Ενημερωθείτε για την διαδικασία μέσω της ιστοσελίδας του κατασκευαστή, στην ενότητα της υποστήριξης, εισάγοντας το μοντέλο της συσκευής σας. Εάν και πάλι δυσκολεύεστε, επικοινωνήστε τώρα με την AthensPC, να λύσουμε το προβλήματα σας εύκολα και οικονομικά.
Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
Εάν αναζητάτε βοήθεια σε θέματα που αφορούν το Android, επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Google στον παρακάτω σύνδεσμο. Ανάλογα με τη συσκευή που έχετε, θα πρέπει να επιλέξετε το αντίστοιχο εικονίδιο πχ για αυτοκίνητο, ρολόι ή τηλεόραση που υποστηρίζει Android. Οι οδηγίες που περιλαμβάνει η Google είναι πολύ αναλυτικές με εικόνες και παραδείγματα.
https://support.google.com/android/?hl=en

κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού