Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευή laptop > Εγκατάσταση δωρεάν εφαρμογών laptop

Εγκατάσταση δωρεάν εφαρμογών laptop

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
δωρεάν προγράμματα εγκατάσταση λαπτοπ

Βρίσκουμε την κατάλληλη δωρεάν εφαρμογή
Για οποιαδήποτε εργασία χρειάζεστε
Χωρίς διαφημιστικά ή κακόβουλα συνοδευτικά
Την εγκαθιστούμε και την ρυθμίζουμε στο laptop σας


Γιατί κάποιες εφαρμογές είναι δωρεάν.

Δωρεάν εφαρμογές κυκλοφορούν όσα χρόνια υπάρχουν και οι υπολογιστές. Κάποιες από αυτές, αναπτύσσονται από ανεξάρτητους προγραμματιστές, που απλά θέλουν να προσφέρουν στην κοινότητα των χρηστών υπολογιστών μια δωρεάν λύση.

Άλλες εφαρμογές προσφέρονται δωρεάν για μη εμπορική χρήση, με σκοπό να αποκτήσουν μεγάλη διάδοση στους τελικούς χρήστες. Από αυτούς, κάποιοι θα γίνουν πελάτες που θα την αγοράσουν για εμπορικό σκοπό.

Ορισμένα δωρεάν προγράμματα αναπτύσσονται για καθημερινή χρήση ή για εκπαιδευτικούς λόγους, ως μέσω διάδοσης του ονόματος της εταιρίας που τα δημιουργεί. Υπάρχουν και οι εφαρμογές που ξεκίνησαν την πορεία τους δωρεάν πριν εξελιχτούν σε προϊόν με εφάπαξ πληρωμή ή συνδρομή.

Πόσο αξιόπιστα είναι τα δωρεάν προγράμματα;

Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι μία freeware εφαρμογή θα βλάψει τον φορητό υπολογιστή τους και ότι εμπεριέχει ιούς. Η συγκεκριμένη φήμη έχει μία δόση αλήθειας, αλλά όχι τόσο συχνά.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των δωρεάν προγραμμάτων είναι καθαρό από ιούς και δεν έχει σκοπό να βλάψει το σύστημα σας.  Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που περιέχει κακόβουλο κώδικα, ο οποίος εγκαθίσταται χωρίς να γίνει αντιληπτό. Επιλέγοντας όμως μια αξιόπιστη πηγή εύρεσης δωρεάν εφαρμογών αυτό το ενδεχόμενο σχεδόν μηδενίζεται.

Κάποια άλλα δωρεάν προγράμματα, κατά την ώρα της εγκατάστασης, συνδυάζουν διαφημιστικές τεχνικές και εγκαθιστούν μία επιπλέον εφαρμογή. Απώτερος σκοπός είναι να βγάλουν χρήματα μέσω της χρήσης του διαφημιστικού προγράμματος. Αυτό πρέπει να το διαπιστώσετε κατά το installation και να το απενεργοποιήσετε, αν είναι εφικτό.

Αν εξαιρέσουμε τις παραπάνω περιπτώσεις, οι δωρεάν εφαρμογές είναι μια οικονομική λύση για οποιαδήποτε ανάγκη. Είναι χρήσιμο να δείτε πρώτα τι εφαρμογές υπάρχουν δωρεάν πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός εμπορικού πακέτου. Πολλές φόρες τέτοιες εφαρμογές μπορεί να σας καλύψουν και να προσφέρουν μία λύση ισάξια ενός αγοραίου προγράμματος.
Παράδειγμα το CCleaner που προσφέρει την δωρεάν του έκδοση με σχεδόν όλες τις δυνατότητες ελεύθερες και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες φορητών υπολογιστών. Το Open Office είναι μια άλλη πασίγνωστη δωρεάν σουίτα εφαρμογών, όπου μπορεί να σας γλυτώσει από την αγορά και την εγκατάσταση του MS Office. Οι δυνατότητες και το περιβάλλον λειτουργίας του είναι εφάμιλλες με την πασίγνωστη εφαρμογή της Microsoft.

Εγκαθιστάμε για εσάς οποιαδήποτε δωρεάν εφαρμογή στο laptop σας.

Οι τεχνικοί λάπτοπ της AthensPC αναλαμβάνουν για εσάς την εύρεση αλλά και τη σωστή εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής. Δε χρειάζεται να ψάξετε εσείς να βρείτε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα. Απλά να μας περιγράψετε τι εργασία επιθυμείτε να εκτελέσετε στο laptop σας και θα αναλάβουμε εμείς την εύρεση κατάλληλου προγράμματος. Καθαρό από ιούς ή διαφημιστικά, με τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως και  πάνω από όλα, εύκολο στην χρήση του.

Αφού επιλέξουμε ποια εφαρμογή καλύπτει τις ανάγκες σας, σας ενημερώνουμε σχετικά και αποφασίζουμε από κοινού αν είναι αυτό που ψάχνατε. Κατόπιν προχωράμε στην εγκατάσταση της δωρεάν εφαρμογής στον φορητό υπολογιστή σας και την παραμετροποιούμε ανάλογα.
Τι μπορείτε να κάνετε...
Πριν επιλέξετε ποια δωρεάν εφαρμογή θα κατεβάσετε, διαβάστε μερικά reviews και δείτε screenshots της εφαρμογής που πιστεύετε ότι σας καλύπτει.

Βρείτε δωρεάν εφαρμογές μόνο από καταξιωμένες ιστοσελίδες. Παράδειγμα το Softpedia.com, το οποίο λειτουργεί από το 2001 και προσφέρει αξιόπιστες κριτικές για όλες σχεδόν τις εφαρμογές που υπάρχουν. Τόσο για Windows, όσο και για Mac, Linux, Android, iOS, Smartphones,Tablets και οτιδήποτε άλλο φαντάζεστε. Θα βρείτε δωρεάν προγράμματα για Windows στο πιο κάτω link. Προχωρείτε σε χρήση οποιαδήποτε εφαρμογής αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
http://win.softpedia.com/index.free.shtml
Τι δεν πρέπει να κάνετε...
Μην εγκαθιστάτε εφαρμογές που προέρχονται από τυχαίες και αμφιβόλου ποιότητας ιστοσελίδες. Υπάρχουν websites που δηλώνουν ότι προσφέρουν δωρεάν προγράμματα αλλά απώτερος σκοπός τους είναι να μολύνουν των φορητό υπολογιστή σας.
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού