Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχική > Επισκευές υπολογιστών > Εγκατάσταση παιχνιδιών και προγραμμάτων υπολογιστή

Εγκατάσταση παιχνιδιών και προγραμμάτων υπολογιστή

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
προγράμματα παιχνίδι pc

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην εγκατάσταση κάποιου προγράμματος;
Δυσκολεύεστε να εγκαταστήσετε ένα παιχνίδι υπολογιστή;
Χρειάζεστε βοήθεια στο setup παιχνιδιών και εφαρμογών;
Οποιοδήποτε πρόγραμμα ή παιχνίδι επιθυμείτε


Πόσο δύσκολο είναι να εγκατασταθεί ένα παιχνίδι ή πρόγραμμα στον υπολογιστή;

Οι υπολογιστές, όπως και τα tablet ή τα smartphone, είναι χρήσιμα εργαλεία λόγω της δυνατότητας εγκατάστασης προγραμμάτων. Πόσο χρήσιμο θα ήταν το κινητό σας ή ο υπολογιστή σας, αν δεν μπορούσατε να επεκτείνετε της δυνατότητες του; Τα παιχνίδια από την άλλη είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σε πολλούς χρήστες υπολογιστών.

Συνήθως η εγκατάσταση και η ρύθμιση ενός προγράμματος είναι μια απλή διαδικασία. Κάποιες φορές όμως ενδέχεται η εγκατάσταση να είναι αρκετά πολύπλοκη ή απλά, να μην ολοκληρώνεται σωστά. Συχνά προαπαιτούνται συγκεκριμένες αναβαθμίσεις ή βοηθητικές εφαρμογές, για να ολοκληρωθεί σωστά το setup. Ορισμένα παιχνίδια απαιτούν να έχει δημιουργηθεί κάποιος online λογαριασμός πριν το installation.

Υπάρχει περίπτωση να εμποδίζεται η σωστή λειτουργία ενός computer game ή άλλου software από την προστασία του συστήματος σας. Ενδέχεται το firewall του υπολογιστή σας να περιορίζει την επικοινωνία του παιχνιδιού με το διαδίκτυο. Κάποιες φορές μπορεί το antivirus να μπλοκάρει την εκτέλεση αρχείων, πιστεύοντας ότι είναι μολυσμένα. Επίσης, τα δικαιώματα χρήστη στο σύστημα σας μπορεί να αποτρέπουν την εύκολη εγκατάσταση του παιχνιδιού που έχετε επιλέξει.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην εγκατάσταση παιχνιδιών στο pc σας;

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε πολλά gamers forums περιγράφονται προβλήματα στην εγκατάσταση και στην λειτουργία παιχνιδιών. Πολλά από αυτά τα προβλήματα είναι εύκολο να τα αποφύγετε, κάποια άλλα όμως χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να μπορέσουν να εκτελεστούν σωστά.
Παρακάτω θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε στα πιο συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες. Οι παρακάτω λύσεις εφαρμόζονται συχνά από τους τεχνικούς της AthensPC ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς το setup διάφορων προγραμμάτων.
Αρχικά πρέπει να εξακριβώσετε αν το παιχνίδι που έχετε επιλέξει είναι συμβατό με τον σταθερό υπολογιστή σας. Αναζητήστε στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος (minimum system requirements). Βρείτε εάν υποστηρίζεται ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών σας, καθώς και αν είναι επαρκής η μνήμη που έχει το pc σας.

Πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται η έκδοση του λειτουργικού συστήματος σας. Παράδειγμα, κυκλοφορούν καινούργια παιχνίδια που δεν υποστηρίζονται από τα Windows Vista ή XP και δουλεύουν αποκλειστικά σε Windows 7 ή 8.1.

Παλιά παιχνίδια μπορεί να μην λειτουργούν σε πρόσφατα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 10, με μια απλή εκτέλεση τους. Κάποιες φορές αυτό το ξεπερνάμε κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο εκτελέσιμο setup.exe αρχείο και επιλέγοντας την Εκτέλεση ως Διαχειριστής ή Αντιμετώπιση Προβλημάτων Συμβατότητας. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, αρκεί να απαντήσετε σωστά στην ερώτηση σε ποια παλαιότερη έκδοση των Windows λειτουργούσε σωστά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού σας συστήματος, το DirectX καθώς και το .ΝΕΤ στον υπολογιστή σας. Αναζητήστε αναβαθμίσεις ή patches που διορθώνουν διάφορα προβλήματα, στη σελίδα του κατασκευαστή του παιχνιδιού. Αναβαθμίστε την κάρτα γραφικών σας στον τελευταίο driver.

Επίσης, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται να ρυθμίσετε το configuration αρχείο του παιχνιδιού. Ένα έχετε laptop ή σταθερό υπολογιστή με 2 κάρτες γραφικών, πιθανόν να πρέπει να εκτελέσετε το παιχνίδι με χρήση της δεύτερης κάρτας γραφικών. Αυτό συμβαίνει συχνά σε συστήματα που συνδυάζουν Intel και AMD κάρτες.

Μέχρι και παιχνίδια MS-DOS μπορείτε να εκτελέσετε, με χρήση βοηθητικών simulator εφαρμογών όπως το DOSBox. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε δεύτερο λειτουργικό σύστημα για να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι γιατί είναι πιθανό να μπορεί να δουλεύει στην έκδοση των Windows που ήδη διαθέτετε.

Εγκαθιστούμε τα προγράμματα και τα παιχνίδια που επιθυμείτε στον υπολογιστή σας.

Εάν δοκιμάσατε όλα τα παραπάνω, και δεν τα καταφέρατε, ή απλά δεν έχετε τις κατάλληλες γνώσεις, μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς οποιοδήποτε πρόγραμμα ή παιχνίδι επιθυμείτε. Λύνουμε προβλήματα εγκατάστασης, εκτελούμε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις και κάνουμε τις ανάλογες ρυθμίσεις.

Στην AthensPC επιλέγουμε το κατάλληλο configuration για τη μέγιστη απόδοση στα παιχνίδια σας. Δοκιμάζουμε και ελέγχουμε την συμπεριφορά τους πριν σας παραδώσουμε τον υπολογιστή σας. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι όλα ρυθμίστηκαν άψογα και δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα ή το αγαπημένο σας παιχνίδι.
Τι μπορείτε να κάνετε...
Εάν δυσκολεύστε να βρείτε τις ελάχιστες απαιτήσεις ενός παιχνιδιού ή δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα τρέξει στο σύστημα σας, δοκιμάστε το Can You RUN It. Προσφέρει μια θεωρητική προσέγγιση σχετικά με το αν ο υπολογιστή σας μπορεί να τρέξει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Προχωρείτε με δική σας ευθύνη στο παρακάτω link και στην πιθανή αγορά κάποιου παιχνιδιού. Οι πληροφορίες που παρέχει η ιστοσελίδα δείχνουν απλά αν το pc σας είναι συμβατό και όχι αν μπορεί το παιχνίδι να τρέξει με ικανοποιητική απόδοση. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι
https://www.systemrequirementslab.com/curi
Πιθανόν σας ενδιαφέρει...
Λύσεις σε πολλά προβλήματα παιχνιδιών θα βρείτε στη σελίδα του PC Gaming Wiki. Είναι εύκολο στην χρήση του και περιλαμβάνει πολλές συμβουλές και άρθρα για να λύσετε σχεδόν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Επίσης, θα βρείτε το path για τον φάκελο αποθήκευσης των save games κάθε παιχνιδιού καθώς και άλλες πολλές πληροφορίες. Προχωρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο με δική σας ευθύνη.
http://pcgamingwiki.com/
κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+
πήγαινε πίσωπήγαινε πάνω
Επισκευθείτε το πιο έξυπνο blog για υπολογιστές της AthensPC
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε δωρεάν διαγνώσεις
Απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη η/υ μέσω internet
Στο εργαστήριο μας παρέχουμε εγγύηση στις εργασίες μας
Παραλαμβάνουμε λάπτοπ και υπολογιστές με απόλυτη ασφάλεια
PC Service HelpDesk δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη
Επικοινωνίστε με την AthensPC χάρτης καταστήματος


Ενδεικτικές μάρκες laptop και υπολογιστών
turboX hp lenovo dell lg samsung toshiba asus sony vaio acer fujitsu innovator vero quest
Ενδεικτικές μάρκες υπολογιστών και laptop που παρέχουμε τεχνική υποστήριξη είναι HP Turbo-X LG Lenovo Dell Packard Bell Samsung IBM Toshiba Asus Sony VAIO Compaq Acer Innovator Quest MSI Fujitsu Siemens Alienware Vero. Όλα τα ονόματα προϊόντων, τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Όλα τα ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για λόγους αναγνώρισης και μόνο. Η χρήση αυτών των ονομάτων, λογοτύπων και εμπορικών σημάτων δεν υπονοεί την έγκριση ή την υιοθέτησή τους.


AthensPC Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες
Η AthensPC είναι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες
AthensPC
    Διεύθυνση : Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο Αθήνα ΤΚ 14121 GR
    Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912
Copyright ©2009-2017 AthensPC All Rights Reserved Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Special thanks Kounou&Sons
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού