Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Καλώς ήρθατε στο Blog της AthensPC.

Δημοσιεύθηκε από σε Γενικά ·
Tags: athenspcblogυπολογιστέςιστολόγιο
Καλώς ήρθατε στο Blog της AthensPC

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και λύσεις σε απλά καθημερινά προβλήματα, που αντιμετωπίζετε με τον υπολογιστή σας. Προσπαθούμε να μην επαναλαμβάνουμε τυποποιημένα νέα σχετικά με την τεχνολογία, που μετά από λίγους μήνες θα είναι ξεπερασμένα. Θέλουμε να σας προτείνουμε διαχρονικές λύσεις, με σκοπό να έχετε την σελίδα ως σημείο αναφοράς για το μέλλον.

Δε θα σας κουράσουμε με άχρηστες πληροφορίες. Προτιμούμε σύντομα και περιεκτικά άρθρα ποικίλης ύλης, από τον χώρο των υπολογιστών. Όλα τα κείμενα συντάσσονται από την AthensPC, με εμπειρία που ξεκινά από την δεκαετία του ’80. Τότε που παίρναμε τα virus update του McAfee σε δισκέτα ταχυδρομικώς και διαβάζαμε Pixel, όσοι θυμάστε.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την ανάγνωση του blog μας, όσο ακριβώς απολαμβάνουμε και εμείς να “συζητάμε” για υπολογιστές. Στο τέλος κάθε άρθρου, μπορείτε να αξιολογείτε την χρησιμότητα του, βοηθώντας και άλλους χρήστες να έχουν μια εικόνα για την ποιότητα της πληροφορίας που πρόκειται να διαβάσουν.

Ότι ιδέες και σχόλια έχετε για να βελτιώσουμε αυτό τον χώρο της σελίδας, παρακαλούμε να μας στείλετε email μέσω της σελίδας επικοινωνίας με την ένδειξη "Σχετικά με το blog της AthensPC".

Διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε ενέργεια βασιζόμενοι στις συμβουλές που περιγράφουμε. Δεν προτείνουμε λύσεις που χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις και πιθανόν να βάλουν σε κίνδυνο τον υπολογιστή σας, τα δεδομένα σας ή και εσάς τους ίδιους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορούν να προκληθούν κατά την διάρκεια ή μετά από την εφαρμογή των λύσεων που σας προτείνουμε.

Το διαφορετικό blog για υπολογιστές και λάπτοπ από την AthensPC! Συνεχής ροή με έξυπνα tips, ενδιαφέρουσες πληροφορίες και πολύ χρήσιμες οδηγίες.


κοινοποιήστε στο facebookκάντε tweet στο twitterκοινή χρήση στο google+

AthensPC
Διεύθυνση :
Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο
Αθήνα ΤΚ 14121 GR

Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912


Copyright ©2009-2017 AthensPC
All Rights Reserved
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Special thanks Kounou&Sons

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού