Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Να μπλοκάρω ή όχι τις διαφημίσεις με το AdblockPlus.

Δημοσιεύθηκε από σε Εφαρμογές ·
Tags: εφαρμογήδιαφημίσειςinternetadsblockeradblock
adblock plus μπλοκάρει διαφημίσεις

Το AdblockPlus εμφανίστηκε στο διαδίκτυο πρώτη φορά το 2006. Βραβεύτηκε σύντομα από το PC World ως 1 από το 100 καλύτερα προϊόντα του 2007. Προσαρμόστηκε στο Google Chrome το 2010 φτάνοντας τις 10 εκατομμύρια λήψεις. Αυτή την στιγμή έχει ξεπεράσει τις 300 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως και η δημοτικότητα του συνεχώς αυξάνεται.

Λειτουργεί σε υπολογιστές με Mac ή Windows λειτουργικό σύστημα, αλλά και σε συσκευές Android. Μπλοκάρει πολλές διαφημίσεις που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε χωρίς να φτάνει πάντα στο 100%. Από την δική σας πλευρά δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αρκεί να το έχετε εγκαταστήσει στον αγαπημένο σας φυλλομετρητή.

Οι λόγοι που φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε να αποκλείσουμε τις διαφημίσεις είναι πολλοί. Αρχικά οι διαφημίσεις είχαν μια καλή αισθητική και ήταν λίγες σε ποσότητα. Όσο περνούν τα χρόνια όμως η ποιότητα τους χειροτερεύει και η ποσότητα τους αυξάνεται συνεχώς.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ψάχνουμε να βρούμε το κείμενο που μας ενδιαφέρει ανάμεσα σε κακοσχεδιασμένες διαφημίσεις. Οι pop-up ads και τα banners καταλαμβάνουν συχνά ένα μεγάλο μέρος τις οθόνης μας, με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστική η ανάγνωση τις ιστοσελίδας.

Μεγάλος αριθμός διαφημίσεων περιέχουν ιούς από το πρώτο τους κλικ. Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου στο παρελθόν μολύνθηκαν χιλιάδες υπολογιστές με διαφημίσεις από πασίγνωστες σελίδες στο ιντερνέτ. Η ύπαρξη αξιόπιστης προστασίας από ιούς είναι έτσι και αλλιώς απαραίτητη.

Ο χρόνος που χρειάζεται να φορτώσει μια ιστοσελίδα ενδέχεται να μειωθεί αν είναι ενεργοποιημένο το AdblockPlus. Έτσι θα δείτε αρκετές φορές την αγαπημένη σας σελίδα να κατεβαίνει πιο γρήγορα. Κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αν χρησιμοποιείτε internet με ογκοχρέωση.

AdblockPlus, ο εχθρός των blogger και όχι μόνο. Είναι γνωστή η διαμάχη που έχει ξεκινήσει από μεγάλες εταιρίες μέχρι και μικρά blog με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο λόγος είναι η απώλεια κερδών από την φραγή των διαφημίσεων.

Ειδικά ο χώρος των blog αντιδράει έντονα και κάποιες φορές ενδέχεται να σας ζητήσει την απενεργοποίηση του AdblockPlus ώστε να επισκεφθείτε την σελίδα. Αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση από την συγκειμένη κατηγορία ιστοσελίδων, καθώς οι διαφημίσεις είναι ζωτικής σημασίας για αυτά τα site.

Το τελικό λόγο για το αν θα μπλοκάρετε ή όχι τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο τον έχετε εσείς. Οι διαφημίσεις αυξάνονται συνεχώς και μειώνουν την ποιότητα της περιήγησης στο διαδίκτυο. Είναι λογικό να νοιώθετε έναν έντονο κορεσμό απέναντι στις διαφημίσεις.

Πώς να απενεργοποιήσετε το AdBlockPlus

Αν κάνετε αριστερό κλικ πάνω στο εικονίδιο του AdBlockPlus (μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης), θα εμφανιστεί ένα μικρό πλαίσιο. Εκεί, με ένα κλικ πάνω στο “Enabled on this site”, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε για την σελίδα που έχετε επισκεφτεί. Έτσι, αφήνετε ελεύθερες τις διαφημίσεις σε ιστοσελίδες, που πραγματικά εκτιμάτε!

Τ
ο AdblockPlus θα το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
AthensPC
Διεύθυνση :
Αίγλης 3 & Ναρκίσσων Νέο Ηράκλειο
Αθήνα ΤΚ 14121 GR

Τηλεφωνικό Κέντρο : 210 2828912


Copyright ©2009-2017 AthensPC
All Rights Reserved
Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
Special thanks Kounou&Sons

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού